Ecesu Serbes Koç burcunda Dolunay
HABERİ PAYLAŞ

Koç burcunda Dolunay

Herkese merhaba!

14 Ekim Pazartesi gününün ilk saatlerinde Koç burcunda bir Dolunay meydana gelecek.

Bu Dolunay’da Ay 20 derece Koç burcunda, Güneş ise tam karşısında 20 derece Terazi’de bulunacak.

Astrolojide Koç burcu bireyselliğin, liderlik vasfının, özgüvenin sembolüdür. Karşıt burcu Terazi ise başkalarıyla beraber hareket etmenin ve ilişkilerin sembolüdür.

Bu dönemde “ilişkilerimiz için kendi benliğimizin ne kadarından fedakarlık yapıyoruz?” sorusu gündeme gelebilir.

Terazi sezonunda odak noktamız zaten ilişkiler, ancak Koç Dolunayı’nın etkisindeyken yoğunlaşmamız gereken en önemli ilişki, kendimizle olan ilişkimiz olacak.

Haberin Devamı

Zorlayıcı bir gezegen olan, bitişler ve yeniden doğuşlarla alakalı olan Plüton bu Dolunay’a güçlü ve zorlayıcı bir açı yapacak. Değişimden kaçmamalıyız bu dönemde. Dolunay bitişlerle alakalıdır, Plüton da öyle.

Ancak korkmayın, şanslı gezegen Jüpiter’in de güçlü bir açısı bulunuyor bu Dolunay’a, ve Jüpiter’in açısı da kendisi kadar destekleyici.

Hayatınızda neyi değiştirmek istiyorsanız, kimle aranızdaki size rahatsızlık veren bağlardan kurtulmak istiyorsanız, şimdi tam zamanı.

Peki hangi burç nasıl etkilenecek?

Koç burcunda Dolunay

Koç:

Dolunay etkisi altındasınız. Özgüveniniz ve bağımsızlık isteğiniz tavan yapıyor. Sizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizdeki tahammül seviyeniz düşebilir. Köprüleri yakmadan önce biraz durup düşünmenizde fayda var.

Boğa:

Ruhsal dünyanızın ön plana çıkacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Somut yapınızdan uzaklaşıp spiritüel deneyimler peşinde koşabilirsiniz. Sizden gizlenen bir şeyler gün yüzüne çıkabilir, gizli düşmanlarınızı fark edebilirsiniz.

İkizler:

Arkadaşlıkların ve sosyal hayatınızın önem kazanacağı bir dönemden geçiyorsunuz. Arkadaşlıklarda bitişler gündeme gelebilir. Çevrenizde size rahatsızlık veren insanlar varsa, hayatınızdan çıkarmak için bu Dolunay’ı değerlendirebilirsiniz.

Yengeç:

Koç Dolunayı’nın ışığı sizin kariyer evinizi aydınlatacak. Uzun zamandır emek verdiğiniz bir projeyi sonuca ulaştırabilirsiniz. İş veya pozisyon değişikliği gündeme gelebilir. Ev hayatınızla iş hayatınız arasında dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç burcunda Dolunay

Aslan:

Seyahat etme isteğiniz artabilir. Yüksek öğrenimle alakalı çözülemeyen bir konunuz varsa çözüme ulaşabilir. Hayatı anlamlandırma yolunda adımlar atabilirsiniz. İdeolojik görüşlerinizde değişiklikler gündeme gelebilir.

Başak:

Başkalarının finansal kaynaklarıyla alakalı konular gündeme gelebilir. Borç durumunuza dikkat etmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Kredi başvurularınız varsa sonuçlanabilir. Eşinizin geliriyle alakalı değişiklikler meydana gelebilir.

Terazi:

Sizin için hayattaki en önemli şeylerden biri olan dengeyi yakalamak bu Dolunay döneminde biraz zorlaşabilir. İlişkilerinizin sizi zorlayabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkilerinizde ani sonlanmalar yaşayabilirsiniz. İşinize yaramayan her şeyden kurtulmak için destekleyici bir dönem.

Akrep:

Günlük hayatınızda ve rutinlerinizde değişimler meydana gelebilir. İş yükünüz artabilir. Ya da her zamanki iş yükünüze karşı sizin tahammül seviyeniz azalabilir. Sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir dönem. Özellikle migren gibi baş bölgesiyle alakalı rahatsızlıklar meydana gelebilir.

Haberin Devamı

Koç burcunda Dolunay

Yay:

Sizin için fazlasıyla eğlenceli bir dönem. Burcunuzda bulunan şans gezegeni Jüpiter’e destekleyici bir açısı bulunacak olan Dolunay sizin hobilerle, flörtlerle ve çocuklarla alakalı olan alanınızda meydana gelecek. Flörtlerinizdeki belirsizlikler sona erebilir. Varsa, çocuklarınızla alakalı gelişmeler gündeme gelebilir.

Oğlak:

Ailenizle ve evinizle her zamankinden daha fazla ilgilenmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Ev içinde problemler meydana gelebilir. Burcunuzda bulunan Plüton’un bu Dolunay’a yapacağı kare açı sizi zorlayabilir. Merak etmeyin, bu etki sadece 2 hafta sürecek.

Kova:

İletişimin önem kazandığı bir Dolunay zamanından geçiyorsunuz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizle alakalı konular gündeme gelebilir. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz, seyahat planları yapabilirsiniz.

Balık:

Maddi konuların gündeminize oturacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Harcamalarınız artabilir. Bu dönemi bütçe planlaması yapmak için değerlendirebilir, kendinize harcama planı çıkarabilirsiniz. Yüklü bir harcama gündeme gelebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder