Ecesu Serbes Koç burcunda dolunay: Sen-ben dengesi
HABERİ PAYLAŞ

Koç burcunda dolunay: Sen-ben dengesi

Bu gece 00:05’te Koç burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ay ve Güneş karşı karşıya geldiğinde dolunay gerçekleşir ve tamamlanma enerjisini sembolize eder. İlişki odaklı Terazi burcunda seyahat eden Güneş ile bireysel Koç burcunda seyahat eden Ay arasındaki karşıtlık ne kadar özgür olduğumuza, ne kadar insiyatif alabildiğimize ve ilişkilerimizdeki alma - verme dengesine dikkat çekiyor.

Hızlı hareket etmek isteyeceğimiz, dürtüsel davranacağımız ve ani kararlar alabileceğimiz 10-15 günlük bir döneme giriyoruz. Koç, bireysel kimliği ve ilk yaşam enerjisini temsil eder. Karşıt burcu Terazi’de ise bireysel hareketler yerini ortaklıklara ve iş birliklerine bırakır. Önümüzdeki günlerde kişisel istek ve hedeflerinizle ilişki içinde olduğunuz kişilerin beklentileri çatışabilir. Kendi bildiğimizi okumak isteyeceğiz, ancak sevdiklerimizi kırıp incitmemeye özen göstermeliyiz.

Haberin Devamı

Koç burcunda dolunay: Sen-ben dengesi

Dolunayda yaralı şifacı Şiron asteroidi etkili olacak. Yaralarınızı ve geçmiş kırgınlıklarınızı hatırlatacak kişilerle ve durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yaranın olduğu yerde şifa da vardır. Belki de sizinle problemlerini paylaşan birinde kendi yaralarınızdan parçalar bulacaksınız. Başkalarına iyi geldikçe kendinizi de iyileştireceksiniz bu dönemde. Kendi meselelerinize takılıp kalmamalı, çevrenizden desteğinizi esirgememelisiniz.

Koç burcunun yönetici gezegeni Mars’ın geri hareketi 15 Kasım’a kadar devam edecek. Ayrıca, hafta boyunca Mars ile Satürn arasında da zor bir görünüm olacak. Hedeflerinize yönelik harekete geçmek kolay olmayabilir. Hayatınızdaki otorite figürlerinin ve sorumluluklarınızın baskını üzerinizde hissedebilirsiniz. Kontrol duygusunu elden bırakmamalı, risk içeren her türlü işten mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

2 Ekim Koç dolunayı hangi burcu nasıl etkileyecek?

Koç burcunda dolunay: Sen-ben dengesi

Koç ve Yükselen Koç: Burcunuzda gerçekleşen dolunay ile hayatınızın gidişatını ve gelecekten beklentilerinizi sorguluyorsunuz. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz 10-15 günlük bir döneme giriyorsunuz. Burcunuzdaki geri hareketi devam eden Mars’ın kariyer evinizde seyahat etmekte olan Satürn ile sert etkileşimi, iş ve kariyer hayatınızda yaşayabileceğiniz problemlere işaret ediyor. Üstünüzdeki baskı sizi yorabilir, isyankar davranabilirsiniz. Mümkün olduğunca sakin kalmakta fayda var. Partnerinizin sizden bekledikleri ile kişisel istekleriniz arasında dengeyi kurabilmelisiniz. Sağlığınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz, özellikle de baş ve yüz bölgesiyle ilgili riskli durumlar oluşabilir. Bedensel ve ruhsal olarak size ne iyi geliyorsa, onu yapın. Ani kararlar almamakta fayda var.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa: Koç burcunda gerçekleşen dolunay sizi içe dönük bir ruh haline sokuyor. Psikolojiniz, bilinç altınız ve ruhsal sağlığınızla ilgili konular önümüzdeki günlerin gündemini oluşturacaktır. Kendinizi hem bedensel, hem de ruhsal olarak yorgun hissedebilirsiniz. Üst üste gelen sorumluluklar hayattan keyif almanızı engelleyebilir veya kontrolünüz dışında gelişen olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Geçmiş yaralarınızı deşecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Şiron’un şifalandırıcı etkisini kendinizi iyileştirmek için değerlendirmelisiniz. Terapi alabilir, spiritüel aktivitelere vakit ayırabilirsiniz. İçinize attıklarınızı birileriyle paylaşmak iyi gelecektir. Kendinize zaman ayırın.

Haberin Devamı

Koç burcunda dolunay: Sen-ben dengesi

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu gece arkadaşlıklar ve sosyal çevre alanınızda bir dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde sosyalleşme ve göz önünde olma isteğiniz artacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde gerginlikler ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Problemleriniz karşısında yıkıcı değil, yapıcı olmaya özen gösterin. Hedeflerinizi gözden geçirebilir, kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Satürn ile Mars arasındaki sert etkileşim finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Bu dönemde arkadaşlarınızla borç alış verişinde bulunmamanız daha iyi olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Koç burcunda gerçekleşen Dolunay kariyer hayatınızla ilgili konuları ön plana taşıyor. İş hayatınızda üstlerinizle geçinmek kolay olmayacaktır, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bağımsızlık ihtiyacınız artacak ve tahammülünüz düşecektir. İş hayatında yaşadığınız gerginlikler yeni bir iş arayışına girmenize sebep olabilir. Kariyer yöneticiniz Mars’ın geri hareketi düşünülürse, ani kararlar almamanızda fayda var. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani ve plansız kararlar almamaya çalışın. İş ortaklarınızla, eşinizle veya iş ilişkisi içinde olduğunuz kişilerle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen gösterin.

Koç burcunda dolunay: Sen-ben dengesi

Aslan ve Yükselen Aslan: Koç burcunda gerçekleşen Dolunay ile yakın çevrenizden ve günlük rutinlerinizden uzaklaşmak istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde hayatın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Din, felsefe ve inançlar konularında derin düşüncelere kapılabilirsiniz. Düşüncelerinizi savunurken fanatikleşmemenizde fayda var. Yurt dışı bağlantılı işler yapıyorsanız iş hayatınızda gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Hukuki meseleleriniz varsa gecikmelerle ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilir, eğitim başvurularınız için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu gece Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay finansal konuları ön plana taşıyor. Gelir - gider dengenizi doğru yönetmeniz gereken bir dönemdesiniz. Kredileriniz ve borçlarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Eşinizin finansal durumuyla ilgili gelişmeler dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. Çocuklarınıza, hobilerinize veya kendi mutluluğunuza yönelik yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Finansal dünyanızda yaşadığınız problemler kendi değerinizi sorgulamanıza sebep olabilir. Kredi ve borç başvurusunda bulunmak, miras, nafaka ve burs işleriyle ilgilenmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

Koç burcunda dolunay: Sen-ben dengesi

Terazi ve Yükselen Terazi: Karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularını gündeminize taşıyor. Kendi ihtiyaçlarınız ile karşınızdaki kişilerin ihtiyaçları arasında dengeyi kurabilmek önem kazanıyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz ve çevrenizin manevi desteğine ihtiyaç duyacağınız bir dönem olacaktır. Kişisel hedef ve arzularınız, partnerinizin ve iş ortaklarınızın sizden beklentileri ile çelişebilir. Sevdiklerinizi reddetmek sizin için pek kolay olmasa da, bazen hayır diyebilmeyi öğrenmeniz gerekiyor. İlişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızda tamam mı, devam mı? diye düşünebilirsiniz. Partneriniz desteğinize ihtiyaç duyabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, birlikte çalıştığınız kişilerle yaşayabileceğiniz gerginliklere işaret ediyor. İş yükünüzün ve sorumluluklarınızın artması kendinizi baskı altında ve huzursuz hissetmenize sebep olabilir. Üstlerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İş stresinin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin. Yönetici gezegeniniz Mars’ın devam eden geri hareketi sağlık alanında yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Diyete ve spora başlamak için bu dönemi değerlendirebilir, zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Rutin doktor kontrollerinizi yaptırmak için önümüzdeki günler uygun olacaktır.

Koç burcunda dolunay: Sen-ben dengesi

Yay ve Yükselen Yay: Bu gece Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile flörtleşmekten keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ancak, aşk hayatında birtakım sürtüşmeler de yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor, yeni hobiler edinebilirsiniz. Sanatsal aktivitelere vakit ayırmak iyi gelecektir. Çocuklarınız desteğinize ihtiyaç duyabilir. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Size mutluluk verecek aktivitelerle ilgilenmelisiniz. Mars ile Satürn arasındaki sert etkileşim finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Kendinizi şımartırken bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Koç burcundaki Dolunay sizin için ev ve aile konularını ön plana taşıyor. Evinizde ve ailenizle daha fazla vakit geçireceğiniz 10 - 15 günlük bir döneme giriyorsunuz. Aile içinde gerginlikler yaşanabilir veya geçmiş yaralarınızı deşecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eviniz, aileniz ve işiniz arasında dengeyi kurabilmelisiniz. Aile üyelerinizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak iyi gelecektir. Gayrimenkul alım - satım işlerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, yeni ev arayışına girebilirsiniz. Ancak, acele etmemenizde fayda var.

Koç burcunda dolunay: Sen-ben dengesi

Kova ve Yükselen Kova: Bu gece Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay yakın çevrenizle ilişkileriniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konulara dikkat çekiyor. Yakın çevrenizde gerginlik yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizi doğrudan söylemeniz yakınlarınız tarafından yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. İletişim kurarken kırıcı olmamaya özen gösterin. Kısa süreli seyahatler ve eğitimlerle ilgili konular önümüzdeki günlerde ön planda olacaktır. Seyahat planlarınızı ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Komşularınızla yaşanabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık: Para evinizde meydana gelecek olan Dolunay ile finansal hayatınız önem kazanıyor. Gelirlerinizi ve giderlerinizi gözden geçirebilir, bütçenizi planlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Kendi değerinizi ve emeklerinizin karşılığını ne kadar alabildiğinizi sorgulayabilirsiniz. Yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Mars’ın para evinizdeki geri hareketi devam ediyor, finansal konularda risk içeren girişimlerden ve yatırımlardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder