Ecesu Serbes Koç burcunda Yeni Ay: Şifalanıyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Koç burcunda Yeni Ay: Şifalanıyoruz

Bugün öğlen saatlerinde Koç burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Koç burcu zodyağın ilk burcu olmasının yanı sıra öncü nitelikteki ateş burcu oluşu sebebiyle de yeni başlangıçları simgeler. İyisiyle, kötüsüyle 2019'daki Koç Yeni Ayı ile başlayan döngüyü kapattık. Bugünkü Yeni Ay ile yeni bir döngüye giriyoruz.

Bu Yeni Ay, Koç burcunun ilk derecelerinde gerçekleşecek. Enerjimiz yükseliyor, kendimizde mücadele edecek gücü buluyoruz. Baharın da gelişiyle karamsar, evhamlı ruh hallerinden yavaş yavaş kurtulacağız. 22 Mart itibariyle Satürn de uzun süredir devam eden Oğlak burcundaki transitini sonlandırıp Kova burcuna giriş yaptı. Şu an gökyüzünde bulunan enerji geçen haftaya göre çok daha yumuşak. Bazen yukarıya çıkmak için önce dibe vurmak gerekir. 2020 her geçen gün bizi şaşırtmaya devam etse de, bize eski sistemleri yıkıp yenilerini yaratmamız gerektiğini hatırlatıyor.

Haberin Devamı

Koç burcunda Yeni Ay: Şifalanıyoruz

Yeni Ay anını incelediğimizde, Koç burcundaki Güneş ve Ay'a, yaralı şifacı Şiron asteroidinin eşlik ettiğini görüyoruz. Astrolojide Şiron yaralanmakla ve şifalanmakla ilgilidir. Bireysel haritalarımızda duygusal yaramızın nerede olduğunu gösterir. Yara aldığımız konu aynı zamanda başkalarına en çok faydalı olacağımız alandır da. Başkalarını iyileştirdikçe kendimizi de iyileştiririz.

Şiron etkili Yeni Ay yaralarımızı deşiyor, neyi iyileştirmek istediğimizi fark etmemizi sağlıyor. Siz gerçekten kimsiniz? İncinmeden önce nasıl biriydiniz? Kendinizi daha iyi tanıma şansını yakalıyorsunuz. Önümüzdeki 10 - 15 günü kendinizi ve isteklerinizi dinleyerek geçirin. Yaralarınızı deşmekten çekinmeyin. Bu dönemde sizi inciten bir şeyle karşılaşırsanız yüzleşmekten kaçmayın. Bilin ki, acının olduğu yerde şifa da vardır.

Koç burcunun lider yapısı kendi yaralarımızla uğraşırken başkalarını unutmamıza sebep olabilir. Şiron iyileştirmek demektir, başkalarına iyi geldikçe kendinize de iyi geleceksiniz bu dönemde. Birbirimizin yaralarını sarma zamanı.

Koç burcunda Yeni Ay: Şifalanıyoruz

Hangi burç Yeni Ay'dan nasıl etkilenecek?

Koç ve Yükselen Koç:

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile silkelenip kendinize geliyorsunuz. Bir süredir kariyerinizle ilgilenmekten kendinize zaman ayıramıyordunuz. Hayat koşturmasının arasında kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizi bu dönemde fark edebilirsiniz. Hedeflerinize yönelik harekete geçmek ve yeni başlangıçlar yapmak için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa:

Koç burcundaki Yeni Ay ile iç dünyanızla ilgilenmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Korkularınız, psikolojiniz ve bilinç altınız önem kazanıyor. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapmak sizin için pek kolay olmayabilir. 23 Nisan'da burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay size sürprizler getirecek. Psikolojik ve spiritüel destek almak için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler:

Koç Yeni Ayı arkadaş çevrenizi ve sosyal ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Arkadaşlarınızda süregelen problemlerinizi çözmek için uygun bir döneme giriyorsunuz. Arkadaşlarınıza manevi destekte bulunmak iyi gelecektir. Duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Önümüzdeki 10 - 15 gün yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz, siz yine de fazla kalabalık ortamlarda bulunmamaya çalışın.

Haberin Devamı

Koç burcunda Yeni Ay: Şifalanıyoruz

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Koç Yeni Ayı kariyerinizle ilgileneceğiniz bir dönemi başlatıyor. İş hayatındaki enerjiniz yükselecek, her zamankinden daha hırslı olacaksınız. Önümüzdeki 10 - 15 gün içinde yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Şiron'un etkisiyle iş hayatına dair yaralarınızı iyileştirmek için uygun bir döneme giriyorsunuz. Problemlerinizle yüzleşmekten çekinmeyin.

Aslan ve Yükselen Aslan:

Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularında yeni başlangıçlar getiriyor. İnançlarınız ve hayata bakışınız değişiyor. Tez veya proje gibi akademik çalışmalarınız varsa önümüzdeki 10 - 15 günü bu konularla ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz. Uzun süredir haber almadığınız kişilerden haber alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak:

Koç burcundaki Yeni Ay krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirler konularını ön plana çıkarıyor. Bütçenizi yönetmekte zorlanabilirsiniz, bu dönemde gireceğiniz maddi destek arayışından olumlu sonuç alma potansiyeliniz daha yüksek olacaktır. Önünüzde borç, kredi, miras, burs ve nafaka konularında şanslı olacağınız 10 - 15 gün var.

Koç burcunda Yeni Ay: Şifalanıyoruz

Terazi ve Yükselen Terazi:

Karşıt burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay evliliğinizde, ilişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızda süregelen problemleri çözebilmeniz için destek sunuyor. Evlilik, nişan, yeni flörtler ve yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir, önümüzdeki 10 - 15 gün başlayacak ilişkileriniz ve ortaklıklarınız uzun vadeli olacaktır. 8 Nisan'da burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay'a kadar ilişkilerinizdeki belirsizlikleri netleştirmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay sağlığınızı ön plana çıkarıyor. Bir süredir devam eden sağlık problemlerinizden kurtulmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Doktor kontrolünden geçmek, kendinize yeni ve sağlıklı rutinler edinmek için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz önem kazanıyor.

Yay ve Yükselen Yay:

Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay keyifli konuları ön plana çıkarıyor. Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar kapıda. Çocuk beklentiniz varsa bu dönemde sevinçli haberler alabilirsiniz. Flörtlerinizdeki problemleri çözmek ve aşka dair yaralarınızı şifalandırmak için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz.

Koç burcunda Yeni Ay: Şifalanıyoruz

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay ev ve aile hayatında yeni başlangıçlara işaret ediyor. Taşınma konusu konuşulabilir, yeni ev arayışına girebilirsiniz. Evlilik ve nişan gibi konular gündeme gelebilir. Ailevi problemlerle uğraşmak durumunda kalabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Aile içindeki yaralarınızı şifalandırmak için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova:

Yeni Ay sizin yakın çevre, eğitim ve yurt içi seyahatler konularını anlatan 3. evinizde gerçekleşiyor. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz, kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Kardeşleriniz ve kuzenlerinizle olan ilişkilerinizdeki problemleri çözmek için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz. Yazmak kendinizi daha iyi anlamanızı sağlayacaktır.

Balık ve Yükselen Balık:

Koç Yeni Ay'ı sizin kazançlar evinizde gerçekleşiyor. Bu dönemde size kazanç sağlayacak yeni iş fikirleri bulabilirsiniz. Yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem para biriktirmeye başlamanız için de sizi destekliyor. Birikim hesabı açmak için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder