Ecesu Serbes Mars Oğlak burcunda: Domino etkisi
HABERİ PAYLAŞ

Mars Oğlak burcunda: Domino etkisi

Savaş gezegeni Mars 16 Şubat itibariyle Yay burcundaki seyahatini sonlandırdı ve 30 Mart'a kadar Oğlak burcunda seyahat edecek. Bu transit hem Mars'ın Oğlak burcunda yücelim pozisyonunda oluşu, hem de 2020 senesine damga vuran Oğlak burcundaki gezegen topluluğu sebebiyle çok önemli.

Merkür, Venüs ve Mars hızlı hareket eden gezegenlerdir ve bireysel hayatlarımız üzerinde etkileri toplumsal etkilerine göre daha güçlüdür. Güneş'e daha uzak olan Jüpiter, Satürn, Uranüs gibi gezegenler ise ağır hareket eder, bir burçta daha uzun zaman geçirirler ve etkileri bireyselden çok toplumsaldır.

Haberin Devamı

Jüpiter, Satürn ve Plüton'un hali hazırda Oğlak burcundaki transitlerine devam ettiği, tutulmaların da Oğlak - Yengeç aksında meydana geldiği bu dönemde Mars'ın Oğlak burcuna girişi ile toplumsal olayların etkilerini bireysel hayatlarımızda daha yoğun görmeye başlayacağız. Astrolojide Mars cesareti, tutkuyu, yaşam enerjisini ve savaşma becerisini anlatır. Koç ve Akrep burçlarını yönetse de, Satürn'ün disiplinli burcu Oğlak'ı daha çok sever. Çünkü Oğlak başarı odaklı ve istikrarlıdır. Mars Oğlak burcundayken hedefler koyar, strateji belirler ve harekete geçeriz.

Mars Oğlak burcunda: Domino etkisi

Hayatlarımızın belli alanlarında yeniden yapılandığımız, değişim ve dönüşümden geçtiğimiz bir senedeyiz. Ancak bu değişim kolay gelmiyor, çünkü işin içinde Satürn - Plüton kavuşumu var. Satürn eli sopalı bir öğretmen misali önce sınav yapıp sonra dersi verir. Plüton ise ölümler ve yeniden doğuşları simgeler. Satürn ile Plüton arasındaki kavuşuma Güneş sisteminin en büyük gezegeni Jüpiter de eşlik ediyor. Bir yandan fırsatları çoğaltırken, bir yandan mücadeleyi büyütüyor. Mars'ın da Oğlak burcuna girişi ile karşıya karşıya kaldığınız sınavların zorlaşacağını söyleyebiliriz. Hedeflerinizi, planlarınızı ve yaşam amaçlarınızı gözden geçirmenizin zamanı gelmiş olabilir.

Herkesin kişisel problemlerlerine yoğunlaştığı bu dönemde, Merkür retrosu ile iletişimin de zayıflayacak oluşu ilişkilerin büyük sınavlardan geçeceğini gösteriyor. Diğer yandan, Mars Oğlak burcuna girdiği andan itibaren Ay Düğümleri ile etkileşim kuracak. Astrolojide Ay Düğümleri sembolik noktalardır ve kadersel konuları ifade eder. Kuzey Ay Düğümü ilerlememiz gereken yönü anlatırken, Güney Ay Düğümü alışkın olduğumuz davranış biçimlerini anlatır. Güney Ay Düğümü'nü takip ettiğimiz müddetçe kayıp veririz. İlerlememiz gereken yön diğer taraftadır ve biz tamamen ters tarafa gidiyor oluruz. Mars'ın Güney Ay Düğümü ile kavuşum yapacağı 26 Şubat tarihine kadar olan dönemde ne yönde ilerleyeceğimize karar vermek kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Mars Oğlak burcunda: Domino etkisi

Mars, Jüpiter, Satürn ve Plüton'un birbirlerine iyice yaklaştığı Mart ayında hem bireysel hayatlarımızda hem de toplumsal olarak problemli durumların artabileceğini söyleyebiliriz. Maalesef ki bu transit doğal afetleri, diplomatik krizleri, ekonomik problemleri ve sınırlarda hareketliliği tetikleyebilir. Merkür retrosunun da etkisiyle yanlış anlaşılma sebebiyle başlayan ufak tefek problemlerin büyüdüğüne tanık olabiliriz. Güç ve otorite sahibi kişilerin agresif tavırları dikkat çekebilir. Yönetenler ile yönetilenler arasındaki sınırlar keskinleşebilir.

Haberin Devamı

İyi yönüyle bakarsak, kişisel hedeflerimize ilerlemekten korkmayacağımız ve mücadeleden yorulmayacağımız bir döneme giriyoruz. Hala ne yönde ilerlemek istediğinizi bilmiyorsanız, en çok siz etkileneceksiniz. Kendinize hedefler koyun, mücadele edin, savaşın ve başarın...

Mars Oğlak transitinin sizi nasıl etkileyeceğini aşağıdan okuyabilirsiniz.

Mars Oğlak burcunda: Domino etkisi

Koç ve Yükselen Koç:

Yönetici gezegeniniz Mars'ın kariyer evinize girişi ile iş hayatında daha fazla mücadele etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Hırsınız ve motivasyonunuz yükselecek. Kariyer hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak stratejiler belirleyebilirsiniz. Liderlik yeteneklerinizi ortaya koyarken abartılı hareketlerden uzak durun. Otoriteyle savaşmayın.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Hayatı anlamlandırma yolundaki arayışınız önem kazanıyor. Felsefi, tasavvufi konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Yeni yerler görmek, farklı kültürler tanımak isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa daha ön planda olacak. Akademik hayatınıza yoğunlaşabilir, yeni eğitimlere katılabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler:

Finansal konular ön plana çıkacak. Ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle veya eşinizle gelir - gider konularında anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bütçe planlaması yapabilir, uzun vadeli finansal stratejinizi oluşturabilirsiniz. Ancak, yönetici gezegeniniz Merkür'ün 10 Mart'a kadar geri harekette olacağını unutmayın. Önemli kararlarınız için Merkür retrosunun bitmesini bekleyin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Mars'ın zıt burcunuzdaki seyahati ilişkilerinizle ilgili konuları göz önüne getiriyor. Oğlak burcundaki gezegen topluluğundan en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. Mevcut ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşımanız veya yürümeyen ilişkilerinizi sonlandırmanız için gereken cesareti Mars verecek. İkili ilişkilerinizde tansiyon yükselebilir, diplomatik davranmanızda fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan:

Mars'ın Oğlak burcundaki seyahati iş hayatınızdaki stresi ve iş yükünüzü arttıracaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle güç yarışlarına girebilirsiniz. Günlük hayatın koşturmasına dalıp bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmeyin. Bu dönemde vücudunuza iyi bakmalısınız. Spor yapabilir, vitamin takviyeleri alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak:

Mars'ın Oğlak burcundaki seyahati sizin için keyifli konuları ön plana çıkarıyor. Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla olan ilişkileriniz bu dönemde önem kazanacaktır. Hobi olarak ilgilendiğiniz alanlardan kazanç elde etmek için adımlar atabilirsiniz. Yalnızsanız yeni flörtler gündeme gelebilir. Hamileyseniz sağlığınıza bu dönemde ekstra dikkat etmelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Mars'ın Oğlak burcundaki seyahati ailevi meseleleri göz önüne getiriyor. Aile büyüklerinizle olan ilişkileriniz, onların sağlık durumları ve aile içinde süregelen problemler bu dönemde daha görünür olacaktır. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul konularına ilgi duyabilirsiniz. Aile içinde ayrılıklar, boşanmalar gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Yönetici gezegeniniz Mars'ın Oğlak burcundaki seyahati zihinsel faaliyetlerinizi hızlandıracaktır. Sizi hedeflerinize ulaştıracak stratejileri belirlemek için uygun bir dönemden geçiyorsunuz. Sevdiklerinizle iletişiminizde buyurgan bir tavra bürünebilirsiniz, Merkür'ün de geri harekette olduğu bu dönemde yanlış anlaşılmanıza sebep olacak tartışmaların içine girmeyin.

Yay ve Yükselen Yay:

Mars'ın para evinize girişi ile finansal konularınız ön plana çıkıyor. Kazançlarınızı arttırmaya yönelik kararlar alabilir, belirlediğiniz stratejiler doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Jüpiter'in de para evinizde seyahat etmekte olduğu bu dönemi uzun vadeli finansal planlamalarınızı yapmak için değerlendirebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Bir süredir büyük sınavlardan geçiyorsunuz. Mars'ın burcunuzdaki seyahati ile toleransınızın ve mücadele gücünüzün daha yüksek olacağı bir dönem başlıyor. Hedefleriniz doğrultusunda adımlar atmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Özgüveniniz yükselecektir, enerjinizi doğru yöne kanalize ettiğiniz takdirde başarıya ulaşırsınız.

Kova ve Yükselen Kova:

Mars'ın Oğlak burcundaki seyahati iç dünyanızı ön plana çıkarıyor. Rüyalarınız, psikolojiniz ve bilinç altınız bu dönemde önem kazanacaktır. Sizi içsel olarak rahatsız eden ve size huzursuzluk veren şeyin ne olduğunu bu dönemde daha net anlayabilirsiniz. Psikolojik olarak zor ve yıpratıcı bir dönemden geçiyorsunuz, bir uzmandan destek almak iyi gelebilir. Kendinizle savaşmayın.

Balık ve Yükselen Balık:

Mars'ın Oğlak burcundaki seyahati sosyal hayatınızı hareketlendiriyor. Önümüzdeki günlerde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında güç ve ego savaşlarına girmemeye çalışın. Arkadaşlarınızı rakip olarak değil, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak müttefikleriniz olarak görmelisiniz. Hedeflerinize giden yolda yannızda hangi arkadaşlarınızın olup hangilerinizin olmayacağını bu dönemde görebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder