Ecesu Serbes Merkür Kova burcunda: Sıra dışı düşünceler
HABERİ PAYLAŞ

Merkür Kova burcunda: Sıra dışı düşünceler

Güneş Sistemi’nin en küçük gezegeni Merkür'ün, Güneş’ten en fazla 28 derece uzaklaşabilmesi sebebiyle burçlar kuşağının tamamını dolaşması diğer gezegenlerden çok daha kısa sürer. Zihnimizi, düşünce sistemimizi ve nasıl iletişim kurduğumuzu yönetir.

Başak ve İkizler burçlarını yöneten Merkür, Kova burcunda yücelim pozisyonundadır. Bugün Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor ve iletişimin önem kazandığı bir döneme giriyoruz. Merkür’ün Balık burcuna giriş yapacağı 3 Şubat'a kadar problemleri akıl ve mantık yoluyla çözmeye daha yatkın olacağız.

Haberin Devamı

Merkür Kova burcunda: Sıra dışı düşünceler

Bu dönemde özgürlük isteğimiz artabilir. İnsanlardan uzaklaşıp kendi zihnimizle baş başa kalmak isteyebiliriz. Toplumsal konulara ilgili olacağımız, bir o kadar da toplumdan uzak kalmak isteyeceğimiz bir ruh haline bürünüyoruz aslında. Eşitlik, adalet gibi kavramlar zihnimizi meşgul edebilir. Bu konularla ilgili daha sık haber alabiliriz. Yardım kuruluşlarına destek olmak isteyebiliriz.

Otoriteyle anlaşmak pek kolay olmayacaktır. Asi ve isyancı bir zihin yapısına bürünebiliriz. Kuralları ve düzeni sorgulayabiliriz. İş hayatının getirdiği kurallara uymak anlamsız gelebilir. Daha fazla özgürlük alanı sağlayacak işlerin arayışına girebiliriz.

Uzaya, bilime ve astrolojiye olan ilgimiz artabilir. Alışılmadık konular üzerine araştırmalar yapabilir, bilgilerimizi derinleştirebiliriz. Geleneksel olan her şeyin sıkıcı geleceği bu dönemde yeni hobiler edinebiliriz.

Kova sabit bir burç olduğu için ilişkilerimizde inatçı bir tavır takınabiliriz. “En iyisini ben bilirim” düşüncesine girip çevremizi dinlemekten kaçabiliriz. Zihnimiz daha farklı çalışacağı için bu dönemde eski kararlarımızı gözden geçirebiliriz. Uzun süredir zihnimizi meşgul eden konularda kararlar alabiliriz. Alacağımız kararlar net ve kesin olacaktır.

Yükselen burcunuza göre Merkür’ün Kova burcundaki seyahatinin sizi nasıl etkileyeceğini aşağıda bulabilirsiniz.

Koç ve Yükselen Koç:

Merkür Kova burcunda: Sıra dışı düşünceler

Sosyal hayatınız hareketleniyor. Çevrenizle daha fazla iletişim içinde olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Arkadaşlarınızla düşünce paylaşımında bulunmak sizin için önemli olacak. Uzun dönemli hedeflerinizi bu dönemde netleştirin.

Haberin Devamı


Boğa ve Yükselen Boğa:

Merkür’ün Kova burcundaki seyahati süresince iş hayatınız üzerine gereğinden fazla düşünebilirsiniz. Uzun vadeli kariyer planlarınızı belirlemek için uygun bir dönem. İş hayatındaki iletişim trafiğiniz artacak. Düşüncelerinizi daha fazla insana yayma şansınız yüksek.


İkizler ve Yükselen İkizler:

Yönetici gezegeniniz Merkür inançlar evinize giriyor. Bu dönemde daha geniş çaplı ve detaylı düşünebilirsiniz. Bu transiti akademik hayatınıza yoğunlaşmak veya ilginizi çeken konular hakkında derin araştırmalar yaparak değerlendirebilirsiniz. Yabancı dil eğitimine başlamak veya yurt dışı seyahatleri yapmak için de uygun.


Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Zihninizin içgüdüleriniz tarafından yönlendirileceği bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizdekilerin davranışlarında başka anlamlar arayabilirsiniz. Duygusal konulara mantık çerçevesinde yaklaşmak iyi gelecek. Finansal konularda planlama yapabilirsiniz. Gelir paylaşımıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Haberin Devamı


Aslan ve Yükselen Aslan:

Merkür Kova burcunda: Sıra dışı düşünceler

Merkür’ün karşıt burcundaki seyahati ilişkilerinizde iletişim kavramını ön plana çıkaracak. Bu dönemde çevrenizin fikirlerine önem vereceksiniz. Nişanlanabilir, evlenebilir veya yeni iş ortaklıkları yapabilirsiniz. Problemlerinizi iletişim ve diplomasi yoluyla çözebilirsiniz.


Başak ve Yükselen Başak:

Günlük hayatınızı düzenleyebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ekip arkadaşlarınızla daha rahat iletişim kuracağınız bu dönemde çalışmaktan daha fazla keyif alabilirsiniz. Beden veya zihin sağlığınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.


Terazi ve Yükselen Terazi:

Merkür’ün Kova’daki seyahati zihninizi aşka ve romantizme çevirecek. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyeceğiniz, sizi kısıtlamayacak kişilerle flört edebilirsiniz. Yeni ve sıra dışı hobiler edinebilirsiniz. Çocuklarınızla iletişim kurmanın tam sırası.


Akrep ve Yükselen Akrep:

Ev ve aile hayatınız ile ilgili konular zihninizi meşgul edecek. Geçmişiniz üzerine düşünebilir, aile geçmişinizi araştırabilirsiniz. Eskiden beri tanıdığınız kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Ev içinde arkadaş toplantıları düzenleyebilirsiniz.


Yay ve Yükselen Yay:

İletişim trafiğiniz artıyor. Zihninizin hızlı çalışmasının yarattığı stresi okuyarak, yazarak veya konuşarak dağıtabilirsiniz. Bir projeye veya bir konuya odaklanmak kolay olacak. Yeni eğitimlere katılabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Merkür Kova burcunda: Sıra dışı düşünceler

Merkür’ün Kova burcundaki seyahati finansal konuları gündeminize taşıyacak. Maddi konulara daha pratik bir bakış açısıyla yaklaşacağınız bu dönemi gelirlerinizi arttırmak için değerlendirebilirsiniz. İletişim yetenekleriniz sayesinde kazanç elde edebilirsiniz.


Kova ve Yükselen Kova:

Sıra dışı fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Zihninizi susturmak kolay olmayacak. Duygularınızı, düşüncelerinizi ve isteklerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Güçlü iletişiminiz sayesinde hedeflerinize ulaşabilirsiniz.


Balık ve Yükselen Balık:

Gizli kalmış konulara olan ilginiz artacak. Geçmiş kararlarınız üzerine düşünebilirsiniz. İçinize dönmek, meditasyon yapmak, dua etmek zihninizi rahatlatacak. Sanatsal yetenekleriniz artabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder