Ecesu Serbes Oğlak burcunda Ay Tutulması: Ne öğrendik?
HABERİ PAYLAŞ

Oğlak burcunda Ay Tutulması: Ne öğrendik?

Oğlak - Yengeç aksının son tutulması bir kez daha hayatın ciddi yönlerini hatırlattı. Ay’ın seyahat etmekte olduğu Oğlak burcunun olduğu yerde disiplin, sorumluluk duygusu ve kariyer konuları vardır. Toplumsal konular önem kazanır. Karşısında yer alan Güneş ise Yengeç burcunda aileyi, yuvayı ve duyguları sembolize eder.

Güneş ve Ay’ın karşı karşıya geldiği Ay tutulmaları, yani Dolunaylar hayatlarımızda olayların görünür olduğu, duygularımızın derinleştiği dönemlerdir. Ay Oğlak burcunda pek rahat edemez. Bugünlerde kendinizi baskı altında, karamsar ve huzursuz hissetmeniz normaldir.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz bir buçuk senenin tutulmalarını kapatırken, geriye dönüp bakmalı ve neler yaşadığınızı, yaşadıklarınızdan ne kadar ders aldığınızı ve kendi hayatınızda ne kadar inisiyatif aldığınızı gözlemlemelisiniz.

Sorumluluk gezegeni Satürn de geçtiğimiz günlerde 2017 Aralık’tan beri süregelen konuları bir kez daha hatırlatmak üzere Oğlak burcunda seyahat etmeye başladı. Hayatınızın kontrolünü elinize alma zamanı, problemlerinizi göz ardı etmemeli, çözmeye çalışmalısınız. Mücadeleden kaçmayın.

Tutulma hangi burcu nasıl etkiliyor?

Koç ve Yükselen Koç: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması kariyer hayatınızı ön plana taşıyor. Geçtiğimiz 2 buçuk senede iş hayatınızda yoğun mücadele vermek durumunda kaldınız. Şimdi bir kez daha toplumsal sorumluluklarınızı gözden geçirme zamanı. Aile içinde yaşadığınız gerginlikleri işinize yansıtmamaya özen gösterin.

Boğa ve Yükselen Boğa: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması seyahatlere, eğitim hayatınıza ve hukuki meselelere dikkat çekiyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu dönemde daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta çıkacağınız seyahatlerde yaşayabileceğiniz aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması bir kez daha finansal konuları ön plana taşıyor. Kredileriniz, borçlarınız, eşinizin veya gelir paylaşımı içinde olduğunuz kişilerin kazançlarıyla ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizi yönetmek kolay olmayabilir. Borç alışverişinde bulunmak için Merkür retrosunun sonlanacağı 13 Temmuz’u bekleyin.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması ilişkilerinize ve iş ortaklıklarınıza dikkat çekiyor. Geçtiğimiz 2 buçuk senede hayatınızın en ağır mücadele alanı ikili ilişkilerinizdi. Satürn’ün karşıt burcunuza girişi ile birlikte bir kez daha ilişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızı gözden geçiriyorsunuz. Yeni iş ortaklıkları için Merkür retrosunun sonlanacağı 13 Temmuz’u bekleyin.

Aslan ve Yükselen Aslan: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması bedensel ve ruhsal sağlığınıza dikkat çekiyor. İş hayatında yaşadığınız problemler bu dönemde daha görünür olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatındaki sorumluluklarınız artabilir, kendinizi ihmal etmeyin.

Başak ve Yükselen Başak: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması yaratıcılığınızı arttırıyor. Romantizm ihtiyacınızın artacağı bu dönemde yeni bir ilişki konusu gündeme gelebilir veya mevcut flörtlerinizde bitişler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınız artabilir. Hobilerinize vakit ayırmak iyi gelecektir.

Haberin Devamı

Terazi ve Yükselen Terazi: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması aile hayatınıza dikkat çekiyor. Evde zaman geçirmek isteyeceğiniz, içe kapanık bir dönemdesiniz. Eviniz ile işiniz arasında dengeyi bulmak kolay olmayabilir. Diplomatik yönünüzü elden bırakmayın, iş hayatınızda veya aile içinde arabuluculuk yapmanız gerekebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması eğitimlere, seyahatlere ve iletişim meselesine dikkat çekiyor. Yakın çevrenizle, özellikle de kardeşlerinizle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Belki de biraz uzaklaşmanın zamanı gelmiştir, sürpriz bir seyahat konusu gündeme gelebilir.

Yay ve Yükselen Yay: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması maddi konulara dikkat çekiyor. Gelirleriniz ve giderleriniz üzerine düşünebilir, bütçe planlaması yapabilirsiniz. Finansal olarak özgürleşmek isteseniz de riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Unuttuğunuz bir fatura veya borç tadınızı kaçırabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Burcunuzda gerçekleşen Ay tutulması bir kez daha sorumluluklarınızı hatırlatıyor. Hedeflerinizi ve ideallerinizi gözden geçirme zamanı. İlişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızda bitişler yaşayabilirsiniz. İmzalı her türlü işiniz için Merkür retrosunun sonlanacağı 13 Temmuz’a kadar beklemelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması iç dünyanıza dikkat çekiyor. Bugünlerde kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir, içe kapanık hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin gizli düşmanlıkları canınızı sıkabilir. Size psikolojik olarak iyi gelen aktivitelerle ilgilenmelisiniz. Psikolojik destek almak iyi gelecektir.

Balık ve Yükselen Balık: Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması sosyal hayatınızı gündeme taşıyor. Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Size iyi gelmediğini hissettiğiniz arkadaşlarınızdan bir süre uzak durmalısınız. Hayallerinizi ve beklentilerinizi netleştirmenin zamanı geldi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder