Ecesu Serbes Oğlak burcunda dönüştürücü Yeni Ay hangi burcu nasıl etkiliyor?
HABERİ PAYLAŞ

Oğlak burcunda dönüştürücü Yeni Ay hangi burcu nasıl etkiliyor?

Bugün Oğlak burcunda değişim ve dönüşümün gezegeni Plüton’un başrolde oynadığı bir Yeni Ay meydana geldi. Yeni Ay’lar yeni başlangıçları sembolize eder, Oğlak burcu ise iş hayatını, disiplini ve sorumluluk duygusunu. Plüton’un etkisi ise bu dönemde yapacağımız başlangıçların, alacağımız sorumlulukların ve hedeflerimize yönelik atacağımız adımların bizi değiştireceğini ve dönüştüreceğini ifade ediyor.

Bu Yeni Ay, geçen sene Ocak ayında gerçekleşen Satürn - Plüton kavuşumu ile aynı derecede meydana geldi. Geçtiğimiz bir sene içinde neleri öğrendiğimizi ve neleri hala öğrenemediğimizi önümüzdeki 10 günlük dönem gösterecektir.

Haberin Devamı

Oğlak burcunun yöneticisi Satürn, Yeni Ay anında Mars ve Uranüs ile sert etkileşimler kuruyor. Bu da aslında planlarımızda engellerle karşılaşabileceğimizi ve hedeflediğimiz adımları atmanın o kadar da kolay olmayacağını gösteriyor. Ani ve beklenmedik gelişmelere karşı hazırlıklı olmakta fayda var.

Burçlar nasıl etkileniyor?

Oğlak burcunda dönüştürücü Yeni Ay hangi burcu nasıl etkiliyor

Koç ve Yükselen Koç:

Kariyer evinizde gerçekleşen Yeni Ay; sizi iş hayatında yoğun bir mücadeleye sokuyor. Yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Kariyeriniz için yeni planlar, projeler ve stratejiler oluşturuyorsunuz. Bu dönemde kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilir, hatta yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Ancak yapmak istediğiniz başlangıçlar çevresel faktörler tarafından kısıtlanabilir. Üstlerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilir, birlikte çalıştığınız kişilerle güç savaşlarına girebilirsiniz. Mümkün olduğunca sakin kalmaya özen göstermelisiniz. İş ve para konularında beklentileriniz ile elde ettikleriniz birbirine uymayabilir. Plansız hareket etmemeye özen gösterin.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay; yurtdışı bağlantılı işler, hukuk, yüksek öğrenim ve seyahatler konularını yöneten dokuzuncu evinizde meydana gelecek. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir, eğitim hayatınızı ilerletme kararı alabilirsiniz. Yüksek öğrenim programlarını araştırabilir, hatta lisans üstü programlara kayıt olabilirsiniz. İş ve kariyer konularında ise sürprizlere açık bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 10 günlük süreçte bağımsız hareket etme isteğiniz iş hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Yöneticilerinizle, patronunuzla ve hayatınızdaki otorite figürleriyle ilişkilerinizde ekstra dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

Oğlak burcunda dönüştürücü Yeni Ay hangi burcu nasıl etkiliyor

İkizler ve Yükselen İkizler:

Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay; krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirler alanınızda yeni başlangıçlar işaret ediyor. Geçtiğimiz üç senede bu alanlarda yoğun mücadele verdiniz şimdi ise daha rahat bir etki altındayken bir kez daha finansal hayatınızı gözden geçiriyorsunuz. Finansal olarak güçlenme isteğiniz büyük riskler almanıza sebep olabilecek cesareti ve güveni size verecektir. Mümkün olduğunca bütçenizi aşacak davranışlardan kaçınmalı ve riskten uzak durmalısınız. Eşinizin veya iş ortaklarınızın finansal durumlarıyla ilgili konular dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. Yurt dışı bağlantılı işler yapıyorsanız, öğrenciyseniz veya hukuki meseleleriniz varsa beklenmedik gelişmelere karşı hazırlıklı olmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay; ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda yeni başlangıçlara işaret ediyor. Ancak bu Yeni Ay’da güç, değişim ve dönüşüm gezegeni Plüton önemli bir etkiye sahip olacak. Önümüzdeki 10 günlük dönemde partnerinizle ve iş ortaklarınızla gireceğiniz güç savaşlarından zarar görme olasılığınız bulunmaktadır. Yakın ilişkilerinizde uyumlu olmaya çalışmalısınız. Yeni bir ilişki konusu gündeme gelebileceği gibi, mevcut ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıma kararı alabilirsiniz. Evlilik konusu konuşulabilir. Yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir. Finansal konularda sürprizlere açık bir dönemdesiniz.

Haberin Devamı

Oğlak burcunda dönüştürücü Yeni Ay hangi burcu nasıl etkiliyor

Aslan ve Yükselen Aslan:

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay; günlük rutinleriniz, sağlığınız, mesai arkadaşlarınızla kurduğunuz ilişkileriniz ve evcil hayvanlarınızla ilgili konularda yeniliklere işaret ediyor. Plüton’un etkisiyle meslek hayatınızda büyük ve köklü değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Geçtiğimiz 3 senede çalışma hayatı alanınızda seyahat etmekte olan Satürn’ün etkisiyle kendinizi baskılanmış ve kısıtlanmış hissettiniz. Şimdi kendinizde yeni adımlar atacak gücü buluyorsunuz. Ancak, bu dönemde mesai arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle güç savaşlarına girmemeye özen gösterin. Evliliğinizde ve iş ortaklıklarınızda problemler yaşayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak:

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni ay; aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınız konusunda yeni başlangıçlara işaret ediyor. Yeni flörtler gündeme gelebilir, ilişki fırsatları yakalayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız önümüzdeki dönemde bebek konusu gündeme gelebilir veya çocuğunuz varsa ilginize daha fazla ihtiyaç duyabilir. Plüton’un etkisiyle duygularınız derinleşecektir, sevdiklerinizi kontrol etme ve yönetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Çocuklarınızı, partnerinizi veya flörtünüzü baskıcı tavırlarla sıkmamaya özen gösterin. Yaratıcı enerjinizi bir sanat dalıyla veya yeni bir hobiyle değerlendirmek için önümüzdeki 10 gün destekleyici olacaktır.

Oğlak burcunda dönüştürücü Yeni Ay hangi burcu nasıl etkiliyor

Terazi ve Yükselen Terazi:

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay; ev ve aile konularında yeni başlangıçlara işaret ediyor. Plüton’un etkisiyle hayatınızı temelden etkileyecek, önemli kararlar alabilirsiniz. Taşınmak, ev veya şehir değişikliği, gayrimenkul alım - satım, miras ve nafaka konuları gündeme gelebilir. Evden yapacağınız işlerin arayışına girebilirsiniz. Ailenizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, bu dönemde aile üyelerinizle güç savaşlarına girmemeye özen gösterin. Aşk ve para konularında da sürprizlere açık bir döneme giriyorsunuz. Beklemediğiniz kişilerin size olan ilgisini fark edebilirsiniz, sürpriz flörtler gündeme gelebilir. Bugünlerde finansal konularda büyük riskler almamaya özen göstermelisiniz. Çocuklarınıza, hobilerinize veya partnerinize yönelik harcamalarınız artabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay; iletişim, yakın çevre, kardeşler, komşular ve eğitimler alanınızda yeni başlangıçlara işaret ediyor. Kendinizi daha iyi ve güçlü bir şekilde ifade edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yakın çevrenizle ilgili meseleler önümüzdeki 10 günün gündemini oluşturacaktır. Plüton’un etkisiyle yakınlarınızla, kardeşlerinizle ve komşularınızla güç savaşlarına girebilirsiniz. Mümkün olduğunca sevdiklerinizi alttan almaya çalışmalısınız. Kişisel gelişiminize ve meslek hayatınıza faydalı olacak eğitimlere ve seminerlere katılmak için önümüzdeki günler destekleyici olacaktır. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Aile hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Oğlak burcunda dönüştürücü Yeni Ay hangi burcu nasıl etkiliyor

Yay ve Yükselen Yay:

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay, sizin için finansal konularda yeni başlangıçlara işaret ediyor. Size kazanç sağlayacak yeni işlerin arayışına girebilir, para biriktirmeye başlayabilir veya alım - satım işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Maddi güç elde etme isteğiniz kontrolsüz hareket etmenize sebep olabilir. İyi planlanmamış büyük riskler almamanız daha sağlıklı olacaktır. Değer duygunuzu ve özgüveninizi sorgulatacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Size kendinizi değerli ve önemli hissettirecek aktiviteler için vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Bu dönemde birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim problemleri yaşayabilir, evcil hayvanlarınızla ilgili beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz. Seyahat planlarınız varsa beklenmedik problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Yakın çevrenizle, komşularınızla ve kardeşlerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Bugün burcunuzda meydana gelen Yeni Ay; bir süredir kendinizi kısıtlanmış ve baskılanmış hissetmeniz sebebiyle ertelediğiniz hedefleri hayata geçirmenizi sağlayacak gücü ve cesareti veriyor. Plüton’un etkisiyle hayatınızı değiştirecek ve dönüştürecek önemli kararları önümüzdeki 10 günde alabilirsiniz. Diyete veya spora başlamak bu dönemde size iyi gelecektir. Dizleriniz, dişleriniz ve kemiklerinizle ilgili sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Disiplin gerektiren projelerinizi hayata geçirmek için de önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Satürn ile Mars arasındaki sert etkileşim finansal konularda problemlere ve kısıtlamalara işaret ediyor. Yatırım yapmayı planlıyorsanız spekülatif yatırım araçlarından uzak durmalı, daha güvenilir alanları tercih etmelisiniz.

Oğlak burcunda dönüştürücü Yeni Ay hangi burcu nasıl etkiliyor

Kova ve Yükselen Kova:

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay; psikolojiniz, bilinç altınız ve iç dünyanızla ilgili yeni başlangıçlara işaret ediyor. Geçtiğimiz üç senede psikolojik olarak mücadele verdiniz. Belki de bu süreçte ruhsal olarak sizi yoran olaylarla uğraşmak durumunda kaldınız. Satürn’ün ve Jüpiter’in Aralık ayında burcunuza girişi ile psikolojik olarak rahatlasanız da, bu Yeni Ay ile bir kez daha odağınız geçmişe kayıyor. Geriye dönüp bakmalı, size neyin ve kimin iyi geldiğini yeniden değerlendirmelisiniz. Spiritüel yönünüze hitap eden aktivitelere vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Psikolojik destek almak, ruhani çalışmalar yapmak, meditasyon, yoga veya ibadetle ilgilenmek önümüzdeki günlerde size iyi gelecektir. Ev ve aile hayatınızda beklenmedik gerginliklerle ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Aile üyelerinize karşı kırıcı olmamaya özen gösterin.

Balık ve Yükselen Balık:

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Yeni Ay sosyal hayatınızı hareketlendiriyor. Yasaklar ve kısıtlamalar nedeniyle fiziki olarak sosyalleşemiyor olsanız da, önümüzdeki 10 günde arkadaş çevrenizle yapacağınız online görüşmelere daha fazla vakit ayırabilir, sosyal medyada daha aktif olabilir ve sosyal medya aracılığıyla yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Yeni arkadaş gruplarına dahil olabilir, kalabalık gruplar ve organizasyonlar içinde daha aktif rol oynayabilirsiniz. Hayallerinizi, hedeflerinizi ve ideallerinizi gözden geçirebilir ve kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ve komşularınızla beklenmedik problemler ve huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kırgınlıklarınızı içinize atmamaya özen gösterin. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Birikmiş öfkeler büyük patlamalara sebep olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder