Ecesu Serbes Yay burcunda Ay tutulması: Belirsizliğin sonundaki belirsizlik
HABERİ PAYLAŞ

Yay burcunda Ay tutulması: Belirsizliğin sonundaki belirsizlik

Nasıl geçtiğini anlamadığımız bahar aylarını geride bırakıp tutulmalarla dolu haziran ayına giriş yaptık. Normalleşme sürecine girerken bireysel ve toplumsal hayatlarımızdaki belirsizliklerin çözümlenmesini istiyoruz. Maalesef ki, 5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması hayatlarımızdaki belirsizliklerin bir süre daha devam edeceğini gösteriyor.

Güneş ve Ay’ın karşı karşıya geldiği Ay tutulmalarını ekstra güçlü dolunaylar olarak değerlendirebiliriz. Dolunaylar aslında sonlanma enerjisidir. Belli bir konunun artık geride kaldığını gösterir. Ancak gezegenlerin retro pozisyondaki yerleşimi ve bu tutulmanın İkizler - Yay aksının ilk tutulması oluşu, bitiş enerjisinden ziyade kapanmamış konuları sembolize ediyor.

Haberin Devamı

İkizler - Yay aksının ilk tutulması eğitimler, seyahatler, hukuk, bağımsızlık ve bireysellik konularını ön plana çıkaracak. Daha hedef odaklı olacağız. Ancak tutulmanın Mars, Venüs ve Neptün’den aldığı etkileşimler belirsizliklere işaret ediyor. Tutulmaların etkisi 1 ay kadar önceden başlar ve takip eden 6 ayda etkili olur. Hayatlarımızda bazı şeylerin sonuçlandığına tanık olsak da yönümüzü bulmanın kolay olmadığı bir dönem olacak.

Yay burcunda Ay tutulması: Belirsizliğin sonundaki belirsizlik

İlişkilerde kapanmış defterlerin tekrar açılacağı bu dönem, yeni ilişkilere başlamak için de destekleyici olmayacak. Dişil gezegen Venüs hala geri pozisyondayken eril gezegen Mars ile sert bir etkileşim kuruyor. Romantik ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşanabilir, yürümeyen ilişkiler de sonlanabilir bu dönemde. Ama endişelenmeyin, ilişkiniz retro zamanı bitse bile tekrar barışma şansınız yüksektir.

Estetikle, güzellikle ve bakımla ilgili atacağınız her türlü adımdan beklediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Venüs retrosunun sona ereceği 25 Haziran’a kadar büyük işlemlerden uzak durmanızda fayda var.

Burçlar Ay tutulmasından nasıl etkilenecek?

Koç ve Yükselen Koç: Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması yurt dışı, uluslararası ilişkiler ve yabancılarla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Bulunduğunuz çevreden uzaklaşmak ve farklı kültürler tanımak isteyebilirsiniz. Yeni seyahatler gündeme gelebilir. Mars’ın 12. evinizdeki seyahati kendinizi içe dönük hissetmenize sebep oluyor. Haziran sonu itibariyle sizin için hızlı bir dönem başlayacak. Bu ay dinlenin ve gücünüzü toplayın.

Haberin Devamı

Yay burcunda Ay tutulması: Belirsizliğin sonundaki belirsizlik

Boğa ve Yükselen Boğa: Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirler konularını ön plana taşıyor. Gelir-gider dengenizi yönetmek bu dönemde kolay olmayabilir. Finansal konularda risk almamaya özen gösterin. Kendinize koyacağınız hedeflerde realist olmalısınız. Mars’ın 11. evinizdeki seyahati arkadaş çevrenizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Arkadaşlarınızla borç alışverişinde bulunmak için de uygun bir dönemde değilsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Takip eden bir buçuk sene boyunca odak noktanıza ikili ilişkilerinizi taşıyacak tutulmaların ilki 5 Haziran’da gerçekleşiyor. İlişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızda problemler yaşanabilir. Mars’ın kariyer evinizdeki seyahati iş hayatındaki sorumluluklarınızı arttırabilir. İş stresinizi ailenize ve partnerinize yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Ortaklı bir iş yapıyorsanız iş ortaklarınızla bu dönemde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Venüs’ün burcunuzdaki geri hareketine devam edeceği 25 Haziran’a kadar geçmişi geçmişte bırakmalısınız.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması sağlık, günlük rutinler ve çalışma hayatı konularına vurgu yapıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki belirsizlikler huzurunuzu kaçırabilir. Sağlığınıza bu hafta biraz daha fazla özen göstermelisiniz. Sağlıklı beslenmeye, diyete ve spora başlamak için 5 Haziran sonrasını değerlendirebilirsiniz. Bulunduğunuz çevreden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kısa bir tatil iyi gelecektir.

Yay burcunda Ay tutulması: Belirsizliğin sonundaki belirsizlik

Aslan ve Yükselen Aslan: Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması hayatın keyifli yönlerini ön plana çıkarıyor. Flörtleşmekten keyif alacağınız bu dönemde yeni ilişkiler gündeme gelebilir. İkili ilişkileriniz gergin olsa da, aşk hayatınızda tutku yüksek olacaktır. Arkadaş çevrenizden biriyle flört konusu gündeme gelebilir. İlişkilerinizde süregelen belirsizlikler Ay tutulması ile birlikte daha da büyüyebilir. Maddi konularda da belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Spekülatif yatırım araçlarından uzak durmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak: Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ev ve aile konularını ön plana taşıyor. Aile içinde süregelen problemler bu dönemde daha görünür olabilir. Ailenizle veya birlikte yaşadığınız kişilerle problemler yaşayabilirsiniz. Bu tutulma ev, aile ve kariyer hayatınızda bir buçuk senelik yeni bir döngüyü başlatıyor. Karşılaştığınız belirsizliklerin üzerini kapatmamalı, çözmeye çalışmalısınız. Girişeceğiniz gayrimenkul alım - satım işlerinden zarar etme riskiniz bulunmaktadır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana taşıyor. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili meseleler gündemde olacaktır. Yeni eğitimlere katılabilir veya katıldığınız eğitimlerin sonucunu bu dönemde alabilirsiniz. Tek başınıza karar vermek kolay olmayacaktır. Yakın çevrenizle fikir paylaşımında bulunmak karar vermenize yardımcı olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle veya çalışanlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Anlaşmazlıkları diplomasi ve iletişim yoluyla çözmeye çalışın.

Yay burcunda Ay tutulması: Belirsizliğin sonundaki belirsizlik

Akrep ve Yükselen Akrep: Kazançlar evinizde meydana gelen Ay tutulması finansal konuları gündeme taşıyor. Bütçe yönetimi yapmak bu dönemde kolay olmayabilir. Hobilerinize yönelik harcamalar yapabilir, harcamalarınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Gökyüzüne belirsizlik enerjisinin hakim olduğu bu dönemde finansal konularda riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek ve yaratıcılığınızı kullanmak iyi gelecektir. Hayatınıza mutlaka hareket katın.

Yay ve Yükselen Yay: Önümüzdeki bir buçuk senenin genel teması 5 Haziran’da gerçekleşecek olan Ay tutulması ile kendini gösteriyor. Burcunuzda gerçekleşecek olan tutulma bireysel hedeflerinizi, duygularınızı ve ikili ilişkilerinizi ön plana taşıyor. Hayatınızdaki belirsizlikler bu dönemde daha görünür olacaktır. Kendinizi çözülmesi gereken krizlerin içinde bulabilirsiniz. Tüm problemlerinizi aynı anda çözmeye çalışmayın, kendinize biraz zaman verin. Aile içinde yaşanacak gerginlikleri büyütmemeye özen gösterin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması psikolojinizi ve iç dünyanızı ön plana taşıyor. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gereken, psikolojik olarak daha hassas olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Tutulmaların Oğlak - Yengeç aksında meydana geldiği geçtiğimiz bir buçuk senede çok yoruldunuz. Biraz dinlenip kendinizi daha iyi tanıyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde psikolojik destek alabilir, meditasyon, dua veya ibadet yoluyla kendinizi rahatlatabilirsiniz.

Yay burcunda Ay tutulması: Belirsizliğin sonundaki belirsizlik

Kova ve Yükselen Kova: Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması sosyal hayatınızı ön plana taşıyor. Uzun süredir içe dönüksünüz ve kendinizle ilgileniyorsunuz. Sizin için artık sosyalleşme zamanı. Önümüzdeki bir buçuk sene içinde yeni insanlar tanıyabilir, farklı sosyal çevrelere girebilirsiniz. 5 Haziran’da gerçekleşecek olan tutulma ile arkadaşlarınızla yaşadığınız geçmiş problemler tekrar konuşulabilir, veya eski arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biriyle flört konusu gündeme gelebilir. Finansal konularda temkinli olmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık: Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması kariyerinizle ilgili konuları ön plana taşıyor. İş hayatında yaşadığınız belirsizlikler tadınızı kaçırabilir. Ne kadar isteseniz de, ani kararlar almamaya çalışın. Üstlerinizle yaşadığınız problemler iş değiştirme kararı almanıza sebep olabilir. Önümüzdeki bir buçuk sene kariyer hayatınızda büyük değişikliklere işaret ediyor, şimdilik sabretmeli ve riskli kararlar almamalısınız. Kendinizi yönsüz hissederseniz merak etmeyin, Temmuz ayı itibariyle önünüzü daha rahat göreceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder