Ecesu Serbes Yay burcunda Güneş tutulması: Hedefleriniz neler?
HABERİ PAYLAŞ

Yay burcunda Güneş tutulması: Hedefleriniz neler?

Yeni girdiğimiz hafta ile birlikte 2020’nin ağır enerjilerinden de yavaş yavaş sıyrılıyoruz. Bugün 19:16’da Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması fitili ateşliyor. Haftanın ilerleyen günlerinde Satürn ve Jüpiter’in burç değiştirmesi ve 21 Aralık’ta gerçekleştirecekleri kavuşum ile değişim enerjisi güçleniyor. Güneş tutulmaları yeni başlangıçları simgeleyen, önemli gökyüzü olaylarıdır. Yay burcu ise hedefleri, evrenselliği ve inançları sembolize eder.

Yay burcunda Güneş tutulması: Hedefleriniz neler

Hayatlarımızın en çılgın senesini geride bırakmaya hazırlanırken, hepimiz kendini daha iyi tanıyan, ne istediğini daha iyi bilen insanlara dönüştük. Eminim ki çoğunuz kendisine hedefler koydu. Atılamayan enerjilerimiz birikti, yeni başlangıçlara açız. Bugün gerçekleşecek olan Güneş tutulması güçlü ateş enerjisine sahip oluşunun yanı sıra Merkür ve Mars’tan aldığı destekle de bizi canlandırıyor ve uzun süredir ertelediğimiz yenilikleri yapmamıza yardımcı olacak gücü veriyor. Yay burcunun optimist yapısıyla hayata pembe gözlüklerle bakıyoruz.

Haberin Devamı

Tutulma anını incelediğimizde aşkın ve mutluluğun gezegeni Venüs’ün kadersel eşi simgeleyen asteroid Juno ile kavuşacağını ve bu kavuşumun Satürn ile Jüpiter’den destek aldığını görüyoruz. Aşk, ilişkiler ve evlilik alanında oldukça destekleyici gözükse de, tutulma ile Neptün arasındaki kafa karıştırıcı etkileşimi göz ardı etmemek gerekiyor. Mantıktan çok sezgilerimize güveneceğiz bu dönemde. Diğer yanda ise hislerimizin ve sezgilerimizin bizi yanıltmayacağının garantisi yok… Bu etkiyi minimize etmek için bugünlerde hayatınızı etkileyecek büyük kararlar almadan önce etraflıca düşünmeli ve kendinize biraz zaman vermelisiniz.

Hangi burç nasıl etkileniyor?

Yay burcunda Güneş tutulması: Hedefleriniz neler

Koç ve Yükselen Koç:

Enerjiniz artıyor. Hayata karşı daha pozitif bir tutum benimsiyorsunuz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, satış - pazarlama, yüksek öğrenim ve seyahatler konularında yeni başlangıçlar yapacak gücü kendinizde buluyorsunuz. Evde oturmaktan sıkılmış ve kendini geliştirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Lisansüstü programları araştırabilir, master ve doktora programlarına kaydolabilirsiniz. İthalat - ihracat yapıyorsanız bu birkaç ay iş hayatınızda biraz daha mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin finansal durumuyla ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa:

Finansal konularınız önem kazanıyor. Krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirler alanınızda gerçekleşecek olan tutulma ile finansal destek arayışına girebilirsiniz. Bu dönemde kredi başvurularınız olumlu sonuçlanabilir, ancak ekonomik olarak büyük riskler almaktan kaçınmalısınız. Kendinizi daha hassas ve içe dönük hissedebilirsiniz. En derindeki duygularınızla ve korkularınızla yüzleşebilir, rüyalarınızdan daha fazla etkilenebilirsiniz. Bu birkaç gün ilişkilerinizde destekleniyorsunuz.

Yay burcunda Güneş tutulması: Hedefleriniz neler

İkizler ve Yükselen İkizler:

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda yeni başlangıçlara işaret ediyor. Bu dönemde birlikteliklerden daha fazla keyif alıyorsunuz. Partnerinizle iletişim kurmaktan ve derin sohbetlerden daha fazla keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir, yarın itibariyle aşk gezegeni Venüs de ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda seyahat etmeye başlayacak. Ciddi bir ilişki içindeyseniz önümüzdeki birkaç aylık dönemde evlenme kararı alabilirsiniz. Yeni iş ortaklıkları veya imzalı işler kapıda.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Çalışma hayatı, günlük rutinler ve sağlık alanınızda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile hayatınızı derleyip toparlıyorsunuz. Diyete, spora veya daha sağlıklı beslenmeye başlayabilir, kendinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Ufak tefek sağlık problemleri yaşayabilirsiniz, bağışıklığınızı güçlü tutmaya özen gösterin. Kariyer evinizdeki seyahatine devam eden Mars’ın tutulmaya verdiği destek iş ve kariyer hayatınızda yeni başlangıçlara işaret ediyor. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir, siz yine de plansız hareket etmeyin.

Yay burcunda Güneş tutulması: Hedefleriniz neler

Aslan ve Yükselen Aslan:

Aşk evinizde gerçekleşen tutulma romantik konularınız için destek sunuyor. Bir süredir yalnızsanız yeni bir flört konusu gündeme gelebilir. 15 Aralık’ta Venüs’ün de aşk evinize girişi ile hayattan daha fazla keyif almak isteyeceğiniz bir ruh haline bürünüyorsunuz. Ancak, bu dönemde duygusal hayatınızda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Tanımadığınız kimselere hemen güvenmemeniz daha sağlıklı olacaktır. Yaratıcılığınız artıyor. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda destekleyici bir dönemdesiniz.

Başak ve Yükselen Başak:

Ev ve aile konuları önem kazanıyor. Taşınmak, gayrimenkul alım - satım, miras gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Evinizin içinde değişiklikler yapmak istiyorsunuz, Venüs’ün de ev ve aile alanınızdaki seyahatine başlayacağı 15 Aralık sonrasını evinizin dekorasyonunda değişiklikler yapmak için değerlendirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Hayatınızı temelden etkileyecek konularda önemli kararlar almamaya çalışın. Evinize veya ailenize yönelik harcamalar kapıda.

Yay burcunda Güneş tutulması: Hedefleriniz neler

Terazi ve Yükselen Terazi:

Yakın çevrenizle, kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili konular önem kazanıyor. Önümüzdeki günlerde zihinsel olarak aktif olacaksınız. Sevdiklerinizle bolca iletişim kurabilir, almayı düşündüğünüz kararlar için yakınlarınızın fikirlerini alabilirsiniz. Yarın itibariyle Venüs de Yay burcunda seyahat etmeye başlıyor; yakın çevrenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Eğitimlere ve seminerlere katılabilir, kişisel gelişiminiz için vakit ayırabilirsiniz. Kısa süreli seyahatler iyi gelecektir.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Para evinizde gerçekleşecek olan Güneş tutulması ve hemen ardından, 15 Aralık’ta Venüs’ün para evinize girişi ile finansal olarak yeni başlangıçlar yapacak hevesi kendinizde bulacaksınız. Yatırım yapmayı planlıyorsanız veya alım - satım işleriniz varsa önümüzdeki günler destekleyici olacaktır. Mars’ın da desteğiyle yeni iş fikirleri gündeme gelebilir. Duygusal konularda ise kafanız fazlasıyla karışık. Size kendinizi değerli hissettirecek kişilere ve aktivitelere vakit ayırın.

Yay burcunda Güneş tutulması: Hedefleriniz neler

Yay ve Yükselen Yay:

Burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile hem bireysel hayatınız, hem de romantik ilişkilerinizde kontrolü elinize alacaksınız. Hayata daha pozitif bir gözle bakacağınız bugünlerde sizi mutlu edecek kişilere ve aktivitelere vakit ayırın. 15 Aralık’ta dişil gezegen Venüs’ün burcunuza girişi cazibenizi artırıyor. Dış görüntünüzde ve stilinizde değişiklikler yapmak, spora ve diyete başlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızdaki belirsizliklerin canınızı sıkmasına izin vermeyin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Psikolojiniz, bilinç altınız ve ruhsal durumunuzla ilgili konular önem kazanıyor. İçe dönük bir ruh haline bürünüyorsunuz. Geçmişinizi sorgulayabilir, sizin için pek de kolay olmayan bir dönemin değerlendirmesini yapabilirsiniz. Kolay bir süreçten geçmediniz, psikolojik olarak yorgun ve yıpranmış hissetmeniz oldukça normal. Spiritüel çalışmalar yapmak veya bir uzmandan psikolojik destek almak iyi gelecektir. 19 Aralık’ta Satürn’ün burcunuzdan çıkışı ile büyük ölçüde rahatlıyorsunuz.

Yay burcunda Güneş tutulması: Hedefleriniz neler

Kova ve Yükselen Kova:

Evde olsak da, sosyal ilişkilerinizin hareketlendiği bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde arkadaşlarınızla daha fazla iletişim kurabilir, fikir ve düşünce paylaşımında bulunabilirsiniz. Online toplantılar yapabilir, kalabalık gruplarla iletişim kurabilirsiniz. Toplumsal konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Hedeflerinizi, umutlarınızı ve hayallerinizi tekrar gözden geçirmenin tam zamanı! Finansal konularda ise temkinli hareket etmeli ve büyük riskler almaktan kaçınmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık:

Kariyer evinizde gerçekleşen Güneş tutulması ile iş ve kariyer konuları önem kazanıyor. İş ve para konularında yeni başlangıçlar yapabilir, girişimleriniz ve yatırımlarınız için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Yarın itibariyle Venüs de kariyer evinizde seyahat etmeye başlıyor. Birlikte çalıştığınız kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz. Kadınlara yönelik bir iş yapıyorsanız önümüzdeki günler iş hayatınız için destekleyici olacaktır. Ancak, önünüzü görmek kolay olmayabilir. Büyük kararlar almak için acele etmeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder