Ecesu Serbes Yengeç burcunda Yeni Ay: Geçmiş mi, gelecek mi?
HABERİ PAYLAŞ

Yengeç burcunda Yeni Ay: Geçmiş mi, gelecek mi?

20 Temmuz Pazartesi akşam saatlerinde Yengeç burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Genelde her burçta bir Yeni Ay, bir de Dolunay yaşarız. Bu sefer ise durum biraz farklı, çünkü 21 Haziran’da Yengeç burcunun ilk derecesinde gerçekleşen Güneş tutulması aslında bir Yeni Ay’dı. Şimdi ise Yengeç burcunun son derecelerinde bir Yeni Ay daha gerçekleşiyor.

Yengeç burcunun sembolize ettiği ev, aile ve güvenlik konuları bir kez daha ön plana taşınıyor. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde hareketlerimizin kontrolü duygularımızda olacaktır. Yeni Ay’lar yeni başlangıçlar demektir, ancak Yeni Ay anının haritasını incelediğimizde Yengeç burcunun 28 derecesinde yer alan Güneş ve Ay’ın karşısında, 28 derece Oğlak’ta yer alan Satürn’ün yer alıyor, anın haritasında ise Kova burcu yükseliyor. Bu da yenilik ve değişim isteğimizi arttırıyor.

Haberin Devamı

Büyük öğretmen Satürn, astrolojide mücadele, disiplin ve sorumluluk demektir. Her ne kadar yeni başlangıçlar yapmak isteseniz de, hedeflerinize giden yolda kısıtlamalarla ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Zamanı iyi kulanabilmek bu dönemde önem kazanıyor. Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kendinizi nostaljik hissedebilirsiniz. Güzel anılarınızı hatırlayabilir ve geçmişten gelen dostluklarınızla tekrar iletişim kurabilirsiniz. Geçmişe takılmak yerine önünüze bakmak bu dönemde daha doğru olacaktır.

Hangi burç Yeni Ay’dan nasıl etkilenecek?

Koç ve Yükselen Koç:

Yengeç Yeni Ay’ı ile aile ve ev hayatınız önem kazanıyor. Ailenizle ilgili konular ve ailenize karşı sorumluluklarınız gündemde olacaktır. Taşınma konusu gündeme gelebilir, evinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda yaşadığınız stresi evinize yansıtmamanızda fayda var. Hayatınızdaki otorite figürleriyle, devlet kurumlarıyla ve aile büyüklerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize giden yolda istikrarlı olmalısınız.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Yengeç Yeni Ay’ı iletişim meselesine dikkat çekiyor. Kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılma riskiniz bulunuyor, kırıcı ve kaba olmamaya özen gösterin. Yeni eğitimlere katılabilir, kişisel gelişiminize yatırım yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ve komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir, ancak bu dönemde çıkacağınız seyahatlerde karşılaşabileceğiniz aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız.

Haberin Devamı

İkizler ve Yükselen İkizler:

Yengeç Yeni Ay’ı bir kez daha maddi konuları gündeme taşıyor. Kredi, borç, miras ve nafaka konularında gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Kredi ve borç başvurusunda bulunabilir, finansal destek arayışına girebilirsiniz. Zam ve terfi konuşmaları yapabilir, para biriktirmeye başlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Finansal konularda risk almamanız gereken bir dönemdesiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile kendinize dönüyorsunuz. Uzun süredir ağır gezegen etkileri almaktasınız, hem işinizde hem özel hayatınızda mücadele veriyorsunuz. Gerçekten ne istediğinizi belirlemeli ve seçtiğiniz yolda ilerlemelisiniz. İlişkileriniz sınavlardan geçiyor, sorumluluk almayı ve bağımsız hareket edebilmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Yürümeyen ilişkileriniz ve ortaklıklarınız bu dönemde sonlanabilir veya yeni bir ilişki veya ortaklık konusu gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Aslan ve Yükselen Aslan:

Yengeç Yeni Ay’ı ile içinize kapanıyorsunuz. Korkularınız ve endişeleriniz gün yüzüne çıkabilir. Çalışma hayatınızda karşılaştığınız problemleri içselleştirmeyin. Sağlığınıza, özellikle de ruhsal sağlığınıza özen gösterin. Psikolojik destek almayı düşünebilirsiniz. 22 Temmuz’da yönetici gezegeniniz Güneş’in burcunuza girişi ile daha sosyal ve dışa dönük hissedeceksiniz. Şimdilik biraz kendinizle baş başa kalmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak:

Yengeç Yeni Ay’ı sizi sosyalleştiriyor. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olacaktır. Arkadaş çevrenizde huzursuz durumlarla karşılaşabilirsiniz, hayatınızı ve arkadaş çevrenizi sadeleştirmek için önümüzdeki günler uygun olacaktır. Yeni hedefler belirleyebilir, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Yengeç Yeni Ay’ı bir kez daha kariyer hayatınıza dikkat çekiyor. İş hayatınızda üstleneceğiniz sorumluluklar kendinizi baskı altında hissetmenize sebep olabilir. İş değiştirme kararı alabilir, yeni iş arayışına girebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Ev, aile ve iş sorumluluklarınız arasında denge kurmak kolay olmayabilir. Yalnızsanız evlenebilir veya yürümeyen evliliklerinizi sonlandırabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Yengeç Yeni Ay’ı vizyonunuzu genişletiyor. Yabancılarla ilgili konular, yurt dışı bağlantılı işler, yüksek öğrenim, hukuk ve seyahatler ön planda olacaktır. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz, bir yüksek öğrenim kurumuna kaydolabilirsiniz. Hukuki mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Çıkacağınız seyahatlerde karşılaşabileceğiniz aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Akrabalarınızla haberleşebilir, uzun süredir görmediğiniz dostlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay:

Yengeç Yeni Ay’ı finansal konulara dikkat çekiyor. Bütçenizi yönetmek kolay olmayabilir, finansal destek arayışına girebilirsiniz. Kredi ve borç başvurusunda bulunabilir, ailenizden maddi destek görebilirsiniz. Eşinizin finansal durumuyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle ve kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Faturalarınızı ve ödemelerinizi aksatmayın.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Yengeç Yeni Ay’ı ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza dikkat çekiyor. Burcunuzda seyahat etmekte olan Satürn’ün Yeni Ay ile etkileşimi ikili ilişkilerinizde sorumluluk meselesini ön plana taşıyor. Yürümeyen bir ilişkiniz varsa bu dönemde sonlanabilir, veya yalnızsanız evliliğe gidebilecek, yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Evlilik konusu konuşulabilir, evlenme kararı alabilirsiniz. Yeni iş ortaklıkları yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova:

Yengeç Yeni Ay’ı sağlığınıza ve çalışma hayatınıza dikkat çekiyor. Artan iş sorumluluklarınız sebebiyle kendinizi ihmal ettiğinizi fark edebilirsiniz. Diyete ve spora başlayabilir, check up yaptırmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle veya çalışanlarınızla ilgili stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlulukları paylaşmayı öğrenmelisiniz, ekip çalışması yapabilmek önem kazanıyor.

Balık ve Yükselen Balık:

Aşk evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile romantik bir döneme giriyorsunuz. Uzun süredir yalnızsanız yeni bir aşka yelken açmak isteyebilirsiniz. Yeni flörtler gündeme gelebilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız da önümüzdeki günler destekleyici olacaktır. Hayatınızda neyin kalıcı olmasını istediğinizi belirlemelisiniz, hayal kurarken yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Hobilerinize daha ciddi bir şekilde ilgilenmenin tam zamanı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder