Efe Teksoy Logan
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Hugh Jackman’ı son kez ‘Wolverine’ rolünde izleyeceğimiz 127 milyon dolar bütçeyle çekilen ‘Logan’ vizyonda yerini aldı. Bu sefer karşımızda; yaşlanmış, iyileşme yeteneğini yitirmiş ve güçten düşmüş emekli bir süper kahraman var. Şu saydıklarımdan filmin şiddet dozunun düşük olduğu kanısına varabilirsiniz.. Oysa tam tersine Logan, serinin önceki filmlerinden çok daha fazla kan/sertlik içeriyor. 2029 yılında karanlık bir gelecekte geçen filmde 25 yıl aradan sonra doğan ilk mutant’ın yani Logan’ın kızı anlatılıyor. Ayrıca Marvel sinema evrenine eklenen yeni karakter X-23’ün de habercisi.

Logan

ELVEDA WOLVERINE

Logan/Wolverine artık yaşlanmış ve yorulmuştur. Özel yetenekleri körelmiştir. Logan, Alzheimer hastası olan Profesör Xavier ile Meksika sınırında saklanmaktadır. İkilinin huzuru küçük kız Laura (Dafne Keen)’nın gelmesiyle sona erer. Kendisi de Mutant olan Laura, peşindeki karanlık güçlerden kaçmaktadır. Onu koruma görevi tabii ki Logan’a düşecektir. Film ‘X-Men Başlangıç: Wolverine (2009)’ ve ‘Wolverine (2013)’ in devamı olarak karşımızda. Başrolü Hugh Jackman’ın oynadığı yapımda ona Patrcik Stewart ve Dafne Keen eşlik ediyor.

Logan

KAMERA ARKASI

  • Bu Hugh Jackman’ın Wolverine/Logan’ı oynadığı son filmdir. Hugh Jackman, rolünden emekli olmasının sebebi olarak yaşını ve cilt kanseri faktörlerini gösterdi.
  • Filmin ‘Logan’ adıyla izleyiciyle buluşması çok tartışıldı. Logan, olmasının nedeni, 2013’te ‘Wolverine’ adıyla vizyona giren filme kasıtlı olarak bir zıtlık oluşturması için özellikle seçildi. Ayrıca çizer Mark Milar’ın “Old Man Logan” adlı grafik romanına bir gönderme yapıldı.
  • Vizyon tarihi tüm dünyada 3. Ayın 3. Günü yani 3 Mart olarak özellikle belirlendi. Nedeni ise; Wolverine’in 2 elindeki 3 pençeyi simgelemesi.
  • Logan’ın mezarlıkta göründüğü sahnede bir mezar taşında “Peters” soyadı yazılıdır. Burada X-Men filmlerinde “Quicksilver” karakterini canlandıran oyuncu Evan Peters’a atıfta bulunuluyor.

Logan

İyi Seyirler Dilerim
Efe TEKSOY

Sıradaki haber yükleniyor...
holder