Elif Bayram Burcu Esmersoy sizce de biraz abartmadı mı?
HABERİ PAYLAŞ

Burcu Esmersoy sizce de biraz abartmadı mı?

Burcu Esmersoy 2018 yılında New York Türk Başkonsolosluğu’nda nikah masasına oturduğu iş adamı Berk Suyabatmaz ile 1 yıllık birlikteliğin ardından anlaşmalı boşandı. Çiftin boşanmasıyla ilgili ihanet ve güvensizlik temalı iddialar ortaya atıldı. Hatta Esmersoy'un sahte bir hesap açıp Berk Suyabatmaz ile konuştuğu bu yüzden de aralarının açıldığı bile söylendi. Tabii ki ikili bu iddiaları yalanladı.

Burcu Esmersoy sizce de biraz abartmadı mı

'Henüz aklımı kaybetmedim'

Boşanmanın üzerinden biraz zaman geçmişti ki, Burcu Esmersoy'a yeni bir ilişkiye sıcak bakıp bakmadığı soruldu. O da "Henüz aklımı kaybetmedim" minvalinde bir cevap verdi. Esmersoy'un bu cevabının ardından magazin dünyası 'Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç aşk yaşıyor' iddiasıyla çalkalandı. 'Çalkalandı' diyorum; çünkü birincisi; Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç 2013'te aşk yaşayıp ayrılmışlardı, ikincisi de Burcu Esmersoy ve Berrak Tüzünataç'ın yakın arkadaş olduğu mevzusu yankılandıkça yankılanıyordu.

Haberin Devamı

'Burcu arkadaşım değil'

Hoş, Berrak Tüzünataç arkadaş olduklarını kabul etmedi ve "Burcu benim arkadaşım değil, hiçbir özel anım ve paylaşımım yok kendisiyle" diyerek açıklamasını da yaptı. Ama hala bunun aksini iddia edenler ve durumu kurtarmak adına böyle bir açıklama yaptığını düşünenler var. Öyle ya da değil; bir şekilde üçünün yolu kesişmiş mi kesişmiş, aşk üçgeni oluşmuş mu oluşmuş. Biz şimdilik işin bu tarafında kalalım.

Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz'ın aşk yaşadığı söylentilerine Burcu Esmersoy şöyle cevap verdi:

Berrak’ı çok iyi tanıyorum. Sevdiğim bir arkadaşım. Ama beraber olmaları onlarla ilgili bir durum. İki bekar insan istediğini yapabilir. İlişkileri varsa kimseyi ilgilendirmez.

(Biri 'Berrak'ı çok iyi tanıyorum' diyor. Diğeri 'O benim arkadaşım değil' diyor. Kafamız karıştı şimdi 🤷‍♀️)

Burcu Esmersoy sizce de biraz abartmadı mı

'Beğenmiş de ne olmuş' diyebilirsiniz ama...

Neyse yine de buraya kadar bir sıkıntı yok. Ta ki ikilinin birlikte çekilmiş fotoğraflarını Instagram'da paylaşması ve Burcu Esmersoy'un fotoğrafı beğenmesine kadar. 'Beğenmiş de ne olmuş' diyebilirsiniz ama bu durum ünlü sunucunun takipçileri tarafından hoş karşılanmadı. Hatta bunun üzerinden bir sürü de geyik de döndü.

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy sizce de biraz abartmadı mı

'Düğünlerine çağırsalar seve seve gider eğlenirim'

Tam bunun etkisi geçiyordu ki, bugün bir de baktım Burcu Esmersoy “Ayıp olmasın diye hem Berk’in, hem de Berrak’ın paylaşımını beğendim. Beğenmeden geçmek çok saçma olurdu. Düğünlerine çağırsalar seve seve gider eğlenirim” demiş.

Tamam medeniyet güzel şey, modernlik güzel bir olay fakat...

İşte bu açıklama Burcu Esmersoy'un takipçilerinin "E ama bu kadarı da fazla", "Burcu sence de biraz abartmadın mı" tarzında yorumlar yapmasına neden oldu. Bence bir tık haklılar valla. Tamam medeniyet güzel şey, modernlik güzel bir olay. Aşk, mutluluk, kuşlar, çiçekler, böcekler harika. Ama bazı şeylerin de sınırı olmalı. Bir kere kimse kimseyi takip etmek zorunda değil, fotoğrafını beğenmek zorunda hiç değil. Neden ayıp olsun ki? Onların da Burcu Esmersoy'dan böyle bir şey beklediklerini sanmıyorum. Hele hele düğüne çağrılmak istemek...

Burcu Esmersoy sizce de biraz abartmadı mı

Acaba onları huzursuz mu etmek istiyor?

O kadar istiyorsan bırak onlar çağırsın. Çağırırsalar zaten modernliğine güvenir gidersin veya gitmezsin. Ama bu açıklama kendini resmen olmayan düğüne davet ettirme çabası olmuş. Biraz da abartılı olmuş. Diğer yandan da 'Acaba Burcu Esmersoy böyle davranarak onları huzursuz etmeye mi çalışıyor?' diye de düşünmüyor değilim. Hani acaba misilleme mi yapıyor? Ya da tepkisini böyle ortaya koyuyor. Ama durumdan rahatsız oluyorsa da direkt söylerdi ki rahatsız da olabilir, o da normal. Tabii bu benim düşüncem. Yine de biri Burcu Esmersoy'a bir dur desin yahu!

Haberin Devamı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder