Elif Bayram Can Yaman önce Napoli'yi sonra Atina'yı şimdi de Roma'yı yaktı
HABERİ PAYLAŞ

Can Yaman önce Napoli'yi sonra Atina'yı şimdi de Roma'yı yaktı

Bir Can Yaman çılgınlığıdır ki tam gaz gidiyor. Nereye adım atsa orada izdiham oluyor. Kimisi Can Yaman'ın yurt dışında gittiği yerlerde bile hayran seliyle karşılaşmasını PR çalışması olarak görüyor. Kimisi de İtalyanların ve Yunanların gerçekten Can Yaman hayranı olduğunu düşünüyor. Siz hangi taraftasınız bilmem ama ben Can Yaman çılgınlığını başlangıç noktasından bu yana bir ele almak istiyorum.

Büyükannesi Makedon, büyükbabası ise Yugoslav kökenli olan Can Yaman 8 Kasım 1989 tarihinde Güven Yaman ve Güldam Can'ın tek çocuğu olarak Suadiye'de dünyaya geldi. Okuduğu okulları ve sağlam bir eğitim aldığının her fırsatta dile getiren hatta Instagram profiline bile yazan Can Yaman; İlkokul ve ortaokulu Bilfen Kolejinde okuduktan sonra Lise eğitimini ise İtalyan lisesinde tamamladı.

Haberin Devamı

'Sadece oyuncu değilim ben avukatım'

Can Yaman önce Napoliyi sonra Atinayı şimdi de Romayı yaktı

Lise son sınıfta öğrenci değişimi programı ile Amerika‘da Ohio’da okudu. Liseden sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde burslu olarak okuyarak 2012 yılında mezun oldu. Yine üniversitedeyken değişim programıyla Washington’a gidip hukuk dersleri aldı. 2014 yılında, mezun olduktan sonra 1 yıl mecburi staj için Awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yaptı. Sadece bir oyuncu olmadığını aslında bir avukat olduğunu da her fırsatta dile getiriyor zaten, artık duymayan kalmamıştır sanırım.

İlk dizisi; Gönül İşleri

Gelelim oyunculuk kariyerine; Can Yaman, Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi aldıktan sonra oyunculuğa başladı. 2014 yılında yönetmenliğini Türkan Derya‘nın yaptığı “Gönül İşleri” adlı dizide yer aldı. O dönemde şu anki ününün yarısına bile henüz kavuşamamıştı. 2015 yılında yönetmenliğini Osman Sınav‘ın yaptığı “İnadına Aşk” dizisinde Açelya Topaloğlu ile başrolde oynadı.

İnadına Aşk dizisiyle yıldızı parlamaya başladı diyebiliriz. Daha sonra 'Hangimiz Sevmedik' dizisinde rol aldı. Bu dizide de bğyğk bir başarı sağladı diyemeyiz. Ama Özge Gürel ile 2017'de oynadığı Dolunay dizisiyle İnadına Aşk dizisinde yakaldığından dbir tık daha iyi bir performans yakaladı. Kendini iyice spora verdi, genç kızların sevgilisi oldu.

Haberin Devamı

Reklam kokan hareketler

Can Yaman önce Napoliyi sonra Atinayı şimdi de Romayı yaktı

Can Yaman'ın romantik-komedi tarzındaki aşk dizilerinde başarı yakaladığını fark eden yapımcılar 2018'de Can Yaman'ı 'Erkenci kuş' adlı dizide Demet Özdemir'le bir araya getirdiler. İşte bu dizi Can Yaman'ın parlayan yıldızını daha da parlattı. Onu kariyerinin zirvesine taşıdı. Dizinin yayınlandığı dönemde rol arkadaşı Demet Özdemir'le birlikte olduğu iddia edildi bu iddiayı hiçbir zaman tam olarak yalanlamadılar. Arada 'sadece arkadaşız arkadaşlar' deseler de sürekli sevgililermiş gibi davranıyorlardı.Dizi bitince de ikilinin arasındaki bağ da koptu. Anlayacağınız reklam kokan hareketler söz konusuydu biraz...

Dizileri yurt dışında yayınlanıyor

Can Yaman, Dolunay ve Erkenci Kuş dizileri sayesinde yurt dışında da bir hayran kitlesine sahip oldu. Can Yaman'ın italya'yı, Yunanistan'ı ziyaret etmesinin sebebi de bu. Çünkü Erkenci Kuş ve Dolunay dizileri buralarda yayınlanıyor. O da belirli aralıklarla dizilerin reytinglerinin artmasını sağlamak için ziyarete gidiyor. Biliyorsunuz ki zaten Türk dizilerinin yurt dışında yakalamış olduğu bir başarı var. Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Muhteşem Yüzyıl ve daha bir sürü örnek...

Haberin Devamı

Napoli'de ses getirmişti

Bir buçuk ay önce Napoli'de kaldığı otelin önünde hayranları onu görmek için dört gün nöbet tutmuştu.Napoli'den paylaştığı fotoğrafla da Instagram'ı sallamıştı.

Can Yaman önce Napoliyi sonra Atinayı şimdi de Romayı yaktı

'Yunan heykeli Atina'da'

İkinci durağı Atina'ydı. Atina Havalimanı'nda Can Yaman'ı 100’e yakın hayranıkarşıladı. İmza ve selfie isteyenler nedeniyle aracına 40 dakikada zor ulaşabildi. Can Yaman Yunanistan'da, ‘2019’un en beğenilen erkek başrol oyuncusu’ seçildi. Kaldığı otelin önünde kuyruklar oluşan Can Yaman için 250 kişilik bir parti verildi. Oyuncu, dizisinin gösterildiği Skai TV’deki bir talkşova da katıldı.Ünlü Oyuncu için 'Yunan heykeli Atina'da' yorumları yapıldı.

Yunanistan’ın en ünlü tenisçileri arasında yer alan 24 yaşındaki Maria Sakkari ile tanışan Can Yaman orada bulunduğu süre içerisinde Maria ile yakınlaştı.

Can Yaman ülke ziyaretlerinden para almıyor

Can Yaman önce Napoliyi sonra Atinayı şimdi de Romayı yaktı

Bu arada Can Yaman turlardan para almıyor. Oysaki Burak Özçivit bu tip seyahatlerden 1 milyon TL, Özcan Deniz konser de verdiği için 5 milyon TL, Engin Altan Düzyatan 2 milyon TL kazanmıştı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder