Elif Bayram Corona TV dünyasına yaradı
HABERİ PAYLAŞ

Corona TV dünyasına yaradı

Corona virüs hayatımıza girdi gireli yaşamımızdaki değişimlerin ardı arkası kesilmiyor. Dışarı çıkma alışkanlığımızdan tutun uyku alışkanlığımıza, uyku alışkanlığımızdan tutun da televizyon izleme alışkanlığımıza kadar. Virüsten önce bir sürü yapılacaklar, gidilecek yerler, katılacak etkinlikler vardı. Virüsle birlikte elimizde kitaplarımız, bilgisayarlarımız ve bir de televizyonumuz kaldı. Televizyon dünyası da epey durgundu virüsten önce ama olanlar sonra oldu.

Virüs şöyle bir geldi, TV dünyasını sarstı. Dizi çekimleri iptal edildi, setler yarıda bırakıldı, sürekli eski bölümleri izledik. Fakat sonrasında da yine TV dünyasına ilaç oldu. Nasıl mı? Şöyle; virüs biraz kontrol altına alındıktan sonra setler açıldı, yeni diziler, yepyeni hikayeler çıktı karşımıza. Coronadan önce benim tek izlediğim dizi 'Mucize Doktorlar'dı. Şimdi Kırmızı Oda var, Masumlar Apartmanı var, Menajerimi Ara var ve bu dizilerin hepsi de başka bir dünyanın kapısını aralıyor bize. Yani diyeceğim o ki TV dünyası coronadan aldığı darbeyi koca bir gole çevirdi. Yanlış anlaşılmasın 'corona iyi ki var' demiyorum. 'Bu zarar da bir faydaya çevrildi' diyorum ;)

Haberin Devamı

Corona TV dünyasına yaradı

Exxen'le gelen değişiklikler

TV dünyasının dışında bir de yeni bir internet platformu olan 'Exxen' dahil oldu hayatımıza. Henüz yayında değil ama orada yer alacak programlar yavaş yavaş belli olmaya başlıyor ve yine hepsi değişik içerikli programlar. Mesela Öğrenci Evi dizisi. İddiaya göre dizide YouTube fenomenleri yer alacakmış. İçeriği ya da fenomenlerin oyunculuğu nasıl olur bilmem ama olay yenilikse alın size yenilik. Fenomen demişken bir iddiaya daha göre de TikTok fenomenlerinden Semiraminta ve Miço, YouTuberlar’dan Orkun Işıtmak, Reynmen, Buğra Kazancı da çeşitli projelerle Exxen’de yer alacakmış.

E o zaman bize de heyecanla beklemek düşer. Ne diyelim...

Corona TV dünyasına yaradı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder