Elif Bayram Gucci'nin yeni reklam yüzü Armine Harutyunyan 'Çılgın Bediş'in Banu'suna benziyor
HABERİ PAYLAŞ

Gucci'nin yeni reklam yüzü Armine Harutyunyan 'Çılgın Bediş'in Banu'suna benziyor

Gucci'nin yeni reklam yüzü Armine Harutyunyan'ı tanımayanımız kalmadı artık herhalde. Herkesin bildiğini varsayarak konuya giriyorum çünkü, her yerde o var, her yerde o konuşuluyor.

Dayatılan güzellik algısı yıkılıyor

Ben ilk gördüğümde şaşırdım açıkçası ama bu şaşırma iyi yönde bir şaşırmaydı benim için, çoğu kişinin aksine. Yapılan değişiklik hoşuma gitti. 'Büyük bir marka, bize dayatılmış 'güzellik algısını' yıkmaya çalışıyor' diye düşündüm. Tabii bu yine ticari bir kaygıyla yapılmış olabilir ama şu an bu benim konum değil. Benim konum, Armine'nin fotoğrafını görünce yüzünün bana tanıdık gelmesi.

Haberin Devamı

Guccinin yeni reklam yüzü Armine Harutyunyan Çılgın Bedişin Banusuna benziyor

Evet, evet o Banu'dan bahsediyorum

İlk anda bizim ünlülerden birisine benzettim ama bir türlü bulamadım kime benzettiğimi. Kara kara düşündüm ta ki bugün sosyal medyada birden çok kez önüme çıkan, Armine ve Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın'ın yan yana koyulmuş fotoğraflarını görene dek. Evet evet, hani şu saçlarını ikiye ayıran, biricik aşkı Savaş olan Banu'dan bahsediyorum. Şimdi içinizden illa ki benzetemeyenler de çıkar, çok normal. Ama şöyle bir daha bakın ilk bakışta benziyor cidden.

Guccinin yeni reklam yüzü Armine Harutyunyan Çılgın Bedişin Banusuna benziyor

Armine'ye haksızlık ediliyor

Bu arada sosyal medyada Armine'ye gelen 'çirkin' yorumlarına da katılmıyorum, haksızlık ediliyor. Herkes hissettiği gibidir. Güzel hissederseniz (kendinizi pozitif hislere bırakırsanız) güzel, sizi aşağı çeken duyguların (negatif hislerin) harekete geçmesine izin verirseniz çirkin olursunuz. Bunu tıpkı içinizdeki duyguların dışarı yansıması olarak düşünün; mutlu olduğunuzda saçtığınız ışıltıyı, öfkeli olduğunuzda yaydığınız o negatif enerjiyi... Düşündüyseniz eğer ne demek istediğimiz anlamışsınızdır. Bu yüzden diyeceğim o ki insanları etiketlemeyelim, etiket koyanlardan değil hayatımıza her gün yeni bir güzellik katanlardan olalım.

Sonay Aydın'ın son halini merak edenlere...

Guccinin yeni reklam yüzü Armine Harutyunyan Çılgın Bedişin Banusuna benziyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder