Elif Bayram Haluk Levent'in kalbini kırmayın
HABERİ PAYLAŞ

Haluk Levent'in kalbini kırmayın

Twitter'da tweetleri okurken Haluk Levent'in attığı bir tweet ilgimi çekti. Çünkü o her zaman attığı neşeli tweetlerinden değildi bu:

Behzat amirim için “nasıl kaldırıyor bunca yükü, bunca hayal kırıklığını” derdim. Sonuçta o rol icabı... Ya benim kalbim?

Hayal kırıklığını paylaştı

Bu sözleri görünce mention'ın altına bir baktım olay neymiş diye. Meğer 'Ben kanser hastasıyım' deyip Haluk Levent'ten yardım isteyen ve onunla buluşan kadın yalan söylemiş. Aslında kanser hastası falan değilmiş. Hal böyle olunca Haluk Levent de yaşadığı hayal kırıklığını Twitter hesabından paylaşmış.

Haberin Devamı

'Ne kaybettiysem iyi niyetimden kaybettim' sözünü haklı çıkarma

Herkesin yardımına koşan, muhtaç insanların yanında olan hatta bunun için 'AHBAP' isimli bir dernek kuran Haluk Levent'ten bahsediyoruz. Yani böyle iyi niyetli bir insana bu yapılır mı? İlla birilerini kandıracaksan git başkasını kandır, Haluk Levent'i kandırma. Hani şu hep söylenen 'Ne kaybettiysem iyi niyetimden kaybettim' sözünü haklı çıkarma. Yapma işte.

Haluk Leventin kalbini kırmayın

Bir de bu paylaşımın ardından kadın Haluk Levent'e ulaşıp 'Psikolojik sorunlarım var, tedavi görüyorum' demiş. İnanalım mı bilemedim. Bu da yalan olabilir sonuçta. Doğruysa da Allah şifa versin ne diyelim. Haluk Levent'e de geçmiş olsun, umarım bir daha onun minnoş kalbini kıran olmaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder