Elif Bayram Kerem Bürsin sakin ol ve o 'salak' kelimesini yere bırak
HABERİ PAYLAŞ

Kerem Bürsin sakin ol ve o 'salak' kelimesini yere bırak

Gün geçtikçe artan vaka sayıları, gelen kısıtlama ve yasaklar hepimizin psikolojisini etkiliyor, yalan yok. Ama en çok da Kerem Bürsin'i etkiliyor sanırım. Kendisi canı sıkıldıkça Instagram'da canlı yayın açıyor ve kendince bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Geçen gün de bir canlı yayın açmış ve demiş ki: "O kafelere gidiyorsunuz ya maskelerinizi çıkarıyorsunuz ya salaksınız! I am sorry, salaksınız. Ailelerinizi, insanları bir düşünün."

Şimdiiiiiiii gelelim fasulyenin faydalarına; E tamam insanları düşünebilirsin, maske konusunda uyarabilirsin ama 'salak' demek ne demek? Kendini ifade etmenin yolu bu mu? Sen bir oyuncusun deli gibi bir hayran kitlen var ve gerçekten bir uyarı yaparken kullandığın kelime bu mu?

Haberin Devamı

Heh bu arada değinmek istediğim bir nokta daha var, şimdi havalar ısınıyor, yaz geliyor. Bakalım Kerem Bürsin beyimiz tatilden tatile koşacak mı? Plajlarda maskesini takacak mı? Bunu çok merak ediyorum. Bekleyip göreceğiz ama umarım bu konuşmasına göre hareket eder ve söylediklerini yutmak zorunda kalmaz.

Son olarak işte Kerem Bürsin'e gelen yorumlardan bazıları:

  • Sen dizide müstehcen sahneler çekeceksin, yaz tatili olduğunda tatile gideceksin, covid-19 kurallarına uymayacaksın, maskesiz şekilde maske takın diye uyarıp, hakaret edeceksin.. Ederinden fazla değer soyatarıyı yine kral etti maalesef...
  • Türkiye'de toplum tarafından böyle kişilerin popülist yaklaşımlarla şişirilmesi ile ünlenmesi ve bu kişilerin insanlara bakış açısını yansıtan bir görüntü belli aralıklarda böyle açık vermeleri güzel!!!!
  • Ne demiş adam cafeye gidip ailenizi düşünmüyorsunuz maskenizi çıkarıyorsunuz salaksınız demiş. Eee adam haklı doğru söylediği için linçleniyor.
  • Yıkın tüm suçu esnafın üzerine; zengin, turist olan gitsin otellerde restoranlarda yesin içsin, gariban esnaf da siftah yapmak için her gün dua etsin.
  • Kerem aslında haklı ama kendini nasıl ifade ettiği problem orda. Biraz dikkat etmesi lazım.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder