Elif Bayram Meryem Uzerli estetik bağımlısı mı?
HABERİ PAYLAŞ

Meryem Uzerli estetik bağımlısı mı?

Hakkında çıkan 'Estetik yaptırdı' iddialarına, 'Hayır öyle bir şey yok, çekim açısından öyle çıkmış' diyerek cevap veren Meryem Uzerli'nin aslında estetik operasyon yaptırdığını hepimiz biliyoruz.


3 yılda; 4 kez dudak, 3 kez elmacık, 2 kez de çene dolgusu yaptırdı

'E yaptırsın. Bize ne!' diyenler olacaktır. Doğru, yaptırsın ama 'yaptırmadım' demesin ya da 3 yılda 4 kez dudak, 3 kez elmacık, 2 kez de çene dolgusu yaptırmasın. Biz onu doğal güzelliğiyle sevmiştik.

Meryem Uzerli estetik bağımlısı mı


O eski halinden eser yok şimdi

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ı canlandırdığı zamanları hatırlayın. Kendine has, muhteşem bir güzelliği vardı. Şimdiyse, dayatılan güzellik olgusuna teslim olmuş durumda ve o eski halinden eser yok.

Haberin Devamı

Meryem Uzerli estetik bağımlısı mı

Kylie Jenner'ın doktoruna gidiyor

Üstelik yorumlara da kulaklarını kapamış durumda. Etrafındakiler 'Meryem bu olmamış', 'Eskiden daha güzeldin' dese de ünlü oyuncu dur durak bilmeden estetik sevdasından vazgeçmiyor. Dünyaca ünlü, Kylie Jenner'ın da estetik cerrahı olan Dr. Simon Ourion'ın kapısını aşındırıp duruyor.


Meryem Uzerli estetik bağımlısı mı


Özel ya da iş hayatı mı yolunda değil?

Meryem Uzerli'nin bu estetik sevdası özel ya da iş hayatındaki mutsuzluklarından mı kaynaklanıyor, bilemiyorum... Ama diyeceğim o ki; evet Meryem Uzerli estetik bağımlısı sayılabilir ya da olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder