Elif Bayram Mucize Doktor'a, Doktor Ela geldi sosyal medya coştu
HABERİ PAYLAŞ

Mucize Doktor'a, Doktor Ela geldi sosyal medya coştu

Doktorlar dizisini bilmeyen yoktur artık herhalde; varsa da ona 'nerede yaşıyorsun kardeşim?' diye sormayı borç bilirim. Çünkü bu dizi hem yayınlandığı dönemde çok ses getirdi hem de final yaptıktan sonra her yaz baştan yayınlandı. Bizim için yaz dizisi oldu bile diyebiliriz.


Ozi ile replikleri ezberlemiştik

Ben çok severek izliyordum Doktorlar dizisini. Bittikten sonra da her baştan yayınladıklarında ben de baştan izledim. Hatta bir ara kardeşim Ozi'yle replikleri ezberlemiştik, diziyi izlerken 'bak şimdi bunu diyecek' falan diye gır gır yapıyorduk. O derece yani; tabii bizimki biraz abartı, bize bakmayın :)

Haberin Devamı


Fırtınalı, inişli çıkışlı bir aşk

Bu kadar çok sevilen dizinin baş karakterlerinden birisi de; Yasemin Özilhan'ın canlandırdığı Doktor Ela karakteriydi. Doktor Ela dizide Doktor Levent ile aşk yaşıyordu. Doktor Levent'i de Kutsi canlandırıyordu. Aşk yaşıyordu dediysem de öyle düz bir aşktan bahsetmiyorum. Böyle baya fırtınalı, inişli çıkışlı; ayrılmalı, düğünde kızı yarı yolda bırakmalı falan bir aşktan bahsediyorum. Neyse detayı da verdim zaten; evet, Doktor Ela Levent ile evlenecekken yarı yolda bırakıldı. Levent onunla evlenmek istemediğini söyleyerek Ela'yı bıraktı ve gitti. O sırada dizide Sevda'nın şarkısı 'Annem Gibi' çalıyordu.


'Haksızlığı da koydum bavula'

Mucize Doktora, Doktor Ela geldi sosyal medya coştu

Yıllar geçti, Doktor Ela, Mucize Doktor ile tekrar hayat buldu. Ama diziye giriş sahnesi hayranları tarafından biraz eksik bulundu. Tek bir istekleri vardı Doktor Ela hayranlarının o da; Ela'nın hastaneye 'Annem Gibi' şarkısıyla girmesiydi. Hatta bununla ilgili atılan tweetler de şöyle:

'Annem Gibi' şarkısının nakaratı:

Haksızlığı da koydum bavula

Yalnızlığı da aldım yanıma

Teşekkür ettim her şey adına

Gidiyorum gidiyorum ama etmiyorum

Eyvallah

İşte Mucize Doktor 15. bölüm fragmanı

Diğer yandan da Doktor Ela'nın dizide sadece bir bölümlük mü yoksa dizinin kadrosuna mı dahil olduğu merak ediliyordu. Ancak dün akşam yayınlanan 14. bölümün ardından hemen 15. bölüm fragmanı yayınlandı ve Doktor Ela 15. bölümde de vardı.

Doktor Ela hakkında atılan diğer tweetler:

Sıradaki haber yükleniyor...
holder