Elif Bayram Özlediğimiz oyuncuları bir araya getiren dizi: Menajerimi Ara
HABERİ PAYLAŞ

Özlediğimiz oyuncuları bir araya getiren dizi: Menajerimi Ara

Uzun zamandır Türk dizisi izlemiyordum ya da şöyle diyeyim izliyordum ama hiç beni kendine çeken, 'ay yeni bölümü çıksa da izlesek' dediğim olmamıştı. Hatta yanılmıyorsam en son izlediğim dizi Ufak Tefek Cinayetler bile olabilir. Aşk-ı Memnu tekrarlarını saymazsak tabii :) Neyse asıl mesele şu, geçen hafta itibariyle yeni bölümünü iple çektiğim bir Türk dizisi buldum ve izlemediyseniz kesinlikle siz de izleyin diyerek hemen yazmaya başladım.

Dizi geçen hafta Salı akşamı Star Tv'de başladı. Adı 'Menajerimi Ara', Ay Yapım imzalı ve yönetmenliğini de Ali Bilgin yapıyor. Dizi Fransız yapımı Dix pour cent dizisinden uyarlanmış ama harika olmuş. Oyuncular, dizinin konusu, her hafta diziye farklı farklı ünlülerin katılması benim için diziyi an cazip yapan şeylerden.

Haberin Devamı

Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları kimler?

Başrol oyuncuları Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş... Bir kere şunu söylemeden edemem, Canan Ergüder'e bayılıyorum, çok sevdiğim bir oyuncu ve kendisini ekranlarda görmeyi inanılmaz özlemişim.

Özlediğimiz oyuncuları bir araya getiren dizi: Menajerimi Ara

O rol Barış Falay'ın üstüne yapışır benden söylemesi

Barış Falay da rolüne cuk oturmuş ve kalmış, öyle ki o rol onun üstüne yapışır benden söylemesi.

Özlediğimiz oyuncuları bir araya getiren dizi: Menajerimi Ara

Doğal güzellik Ahsen Eroğlu

Dizide Dicle karakterini canlandıran Ahsen Eroğlu'na gelince, aşırı doğal ve duru bir güzelliği var, hiçbir şeyi abartı değil. Kendisi daha önce bir yapımda yer aldı mı bilmiyorum, ben ilk kez bu dizide gördüm ama gayet de başarılı. Klasik başrol tiplemelerine hiç uymuyor. Ayrıca dizideki karakteri de hem çok güçlü hem de bir o kadar da kırılgan.

Özlediğimiz oyuncuları bir araya getiren dizi: Menajerimi Ara

Deniz Can Aktaş ile olan uyumu da süper olmuş. Aşk yaşamazlarsa çok büyük hayal kırıklığı yaşarım baştan söylüyorum.

Özlediğimiz oyuncuları bir araya getiren dizi: Menajerimi Ara

Menajerimi Ara dizisinin konusu ne?

E bu kadar anlattın, bu dizinin konusu ne yahu derseniz de şöyle; Ego Ajansı adında bir menajerlik ajansında geçiyor olaylar. Dicle bu ajansa yıllardır görmediği babası Kıraç'tan (Barıl Falay) iş istemeye geliyor. Babası tabii ki yardımcı olmuyor ve tesadüf eseri ajansta Feris Hanım'ın (Canan Ergüder) asistanı istifa ediyor ve Dicle işin yakasına yapışıyor. Feris Hanım'dan işi kapıyor ve en yakışıklı oyuncusu Barış Havas (Deniz Can Aktaş) ile uğraşmak da ona kalıyor. Kıraç Bey kızıyla aynı ajansta çalışmaktan hiç hoşlanmıyor çünkü diğer kızı da aynı ajansta ve Barış Havas'la başrolde bir dizide oynuyor. Özetle böyle. Dizide klasik, klişe şeyler yok mu? E tabii ki var, ama valla diğerlerinden sonra bana ilaç gibi geldi. Hiç gözüme de batmadı. İzleyin, izletin ki bu dizi reyting kurbanı olmasın.

Haberin Devamı

Özlediğimiz oyuncuları bir araya getiren dizi: Menajerimi Ara

  1. bölümünde Tuba Büyüküstün ve Alican Yücesoy vardı. 2. bölümde Nebahat Çehre ve Nükhet Duru. Haftaya yayınlanacak bölümde ise Çağatay Ulusoy var. Hep özlediğimiz isimler ve hep farklı farklı yüzler. En çok bu kısmını sevdim sanırım. Fragmanı da şöyle aşağıya bırakıyorum ve iyi seyirler diliyorum...

Menajerimi Ara 3. bölüm fragmanı

Diziyle ilgili sosyal medyada geçen komik bir sohbeti de şuraya iliştiriyorum :)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder