Elif Bayram Siz Fatma'yı gördünüz mü?
HABERİ PAYLAŞ

Siz Fatma'yı gördünüz mü?

Hakan Muhafız, Atiye derken sıra Fatma'ya geldi. Evet evet Netflix'in Fatması'ndan bahsediyorum. İzlediniz mi? İzlemediyseniz kesinlikle izlemelisiniz. Zaten başlayınca bırakamıyorsunuz, tek solukta bitiyor. Başrolünde son zamanlarda Kırmızı Oda'daki Boncuk ve Camdaki Kız'daki Nalan rolüyle dilimizden düşmeyen Burcu Biricik var. Burcu Biricik bu kez görünmez bir kadından seri katile dönüşüyor.

Siz Fatmayı gördünüz mü

Psikolojik drama tarzındaki bu dizide Burcu Biricik'in rol arkadaşları Uğur Yücel, Melis Sezen, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin ve Deniz Hamzaoğlu. Tek tek hepsinin müthiş oyunculuklarından bahsedecek olursam bu yazı baya uzar bu yüzden direk ana karakteremize yoğunlaşalım.

Haberin Devamı

Siz Fatmayı gördünüz mü

Fatma otizmli oğlunu çok üzücü bir kaza sonucu kaybetmiş ve eşi hapisten çıktıktan sonra ortadan kaybolmuş olan bir kadın. Dizi birçok konunun yanında otizmli çocuğu olan bir annenin yaşadığı sorunlara da yer veriyor ve otizmli çocukların eğitimde, çevrede, ailede karşılaştığı sorunlar çok detaylı olmasa da gerçek haliyle gözler önüne seriyor. Diğer bir taraftan da çocukluk döneminde cinsel istismara uğramış yetişkin bir kadının travmalarını göz önüne getiriyor.

Siz Fatmayı gördünüz mü

Dizide en çok duyacağınız bir replik varsa o da şu: 'Zafer'i gördünüz mü?' Fatma ortadan kaybolan kocasını ararken ve bir yandan da evlere temizliğe giderken kendini karanlık bir dünyanın ortasında buluyor. Ama temizlik görevini karanlık dünyanın karanlık adamlarının üzerinde de sürdürmeye devam ediyor.

Baştan aşağı etkileyici bir oyunculuk, konu ve akışa sahip olan bu dizi şu tam kapanma dönemlerinde hem zamanın nasıl geçtiğini anlamamanıza neden olacak hem de birçok şeyi sorgulamanıza...

'ŞİMDİ BEN ONU TABUTA NASIL SIĞDIRACAĞIM'

Diziden...

"Okullara sığdıramadınız... Evlere, çocuk parklarına sığdıramadınız oğlumu. Benim aklı küçük, masum oğlumu koca dünyaya sığdıramadınız. Şimdi ben onu tabuta nasıl sığdıracağım?"

Siz Fatmayı gördünüz mü

"Oğluma çarpan arabanın parasını benden mi istiyorlar? Benim oğlum öldü. Kimseden bunun hesabı sorulmadı mı?"

Haberin Devamı

Siz Fatmayı gördünüz mü

BONUS:

Geçtiğimiz günlerde Burcu Biricik, Fatma dizisi için “Bu rol, üzerime yapışan güzel kadın algısını kırmak için iyi bir fırsattı” açıklaması yapmıştı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder