Elif Bayram Survivor bitti Nisa rüzgarı bitmedi
HABERİ PAYLAŞ

Survivor bitti Nisa rüzgarı bitmedi

Survivor 2020 Cemal Can Canseven'in şampiyon olmasıyla sona erdi. Ancak yarışmanın etkisi hala devam ediyor. Kimi yarışmacıların arasından su sızmıyor. Kimi yarışmacıların arasında da soğuk rüzgarlar esiyor. Soğuk rüzgarlar Yasin'in geçen hafta Twitter hesabından Nisa'yla ilgili yaptığı açıklamalarla başladı. Yasin'in açıklamalarına Evrim destek verdi.

Survivor bitti Nisa rüzgarı bitmedi

Survivor bitti Nisa rüzgarı bitmedi

Burak da kendini olayın ortasında buldu

Sonra bir anda olaya hem Nisa ile hem de Yasin ile arası çok iyi olan Burak Yurdugör dahil oldu. Sosyal medyada Burak adına atılmış bir tweet'in ekran görüntüsü dolaşıyordu. Tweet'te Burak'ın Yasin'i desteklediği görülüyordu. Geçen gün Burak'la konuştum, çok yakında röportajımız da yayında ama önden bir bilgi vereyim:

Haberin Devamı

"Benim olayla hiç alakam yok, tweeti PhotoShop yardımıyla yapmışlar. Fark edince hemen durumu kontrol altına aldım ve açıklama yaptım." dedi.

Survivor bitti Nisa rüzgarı bitmedi

Bu olayın yankıları henüz sona ermemişken geçtiğimiz günlerde Aycan’ın katılmış olduğu bir programda Sercan ile Nisa arasında yarışma boyunca yaşananlarda ve arap saçına dönen hikayede Nisa’nın da suçlu tarafta bulunduğunu ima etmesi bazı yarışmacıların Nisa’ya karşı dolu olduğunu gösterdi.

'Ben o olayı açsam Nisa'nın yüzü olamaz'

Bir tarafta Yasin 'Bildiklerimi açıklarsam yer yerinden oynar' diyor. Diğer tarafta Aycan 'Ben o olayı açsam Nisa'nın yüzü olamaz' diyor.

Yoksa Nisa da daha büyük bombalar mı var?

Nisa ise kimseyi takmadan hayranlarıyla bol bol canlı yayın yapıyor. YouTube kanalına videolar çekiyor ki bu konuda da baya başarılı, 5 gün içerisinde 700.000’in üzerinde izlenme almış. Ya Nisa bu söylenenleri hiç umursamıyor ya da bu söylenenlerin altı boş. Hangisi doğru bilemem ama serin kanlılığına hayran kaldım. Bakalım hep böyle suskun mu devam edecek? Yoksa Nisa'da daha büyük bombalar var da onları patlatmaya mı hazırlanıyor?

Survivor bitti Nisa rüzgarı bitmedi

https://www.instagram.com/p/CCTun9-FvLy/
Sıradaki haber yükleniyor...
holder