Elif Bayram Ünlüler arasında yeni trend: Instagram'daki tüm fotoğrafları silmek
HABERİ PAYLAŞ

Ünlüler arasında yeni trend: Instagram'daki tüm fotoğrafları silmek

Birkaç haftadır dikkatimi çeken bir detay var; ünlüler özellikle de erkek ünlüler Instagram'daki tüm fotoğraflarını siliyor. Bunu ilk olarak; kısa bir süre önce eşi Chloe'den boşanıp sıkıntılı dönemler geçiren ve 'Bir süre Instagram kullanmayacağım' diyen Serdar Ortaç yaptı. Tüm fotoğraflarını sildi, ardından da hesabını kapattı ama fazla dayanamayıp bir hafta sonra açtı.


Saçlar sarıya Instagram hesabı beyaza boyandı

Bir sonraki isim ise imajını değiştirip; saçlarını sarıya boyatan Edis. Edis de tüm fotoğraflarını sildi. Ardından yeni fotoğraflar koydu. En son koyduğu fotoğrafların hepsinde yeni imajını sergilediği pozları vardı.

Haberin Devamı

Ünlüler arasında yeni trend: Instagramdaki tüm fotoğrafları silmek


'Geçmişe çizgi çektim, temiz bir sayfa açtım'

Şimdi de aynısını 3,5 yıldır aşk yaşadığı Yağmur Tanrısevsin'den ayrılan Oğuzhan Koç yaptı. Serdar Ortaç bunu 'Geçmişe bir çizgi çektim, temiz bir sayfa açtım' mesajı vermek için yapmış olabilir.

Ünlüler arasında yeni trend: Instagramdaki tüm fotoğrafları silmek


Edis'e alıştık artık sorgulamıyoruz

Edis'e gelince; Edis bu. Genç adam sonuçta. Değişiklik, farklılık peşinde, yapar yani normal. Zaten attığı tweetleri de bir iki gün sonra siliyor, alıştık ve sorgulamıyoruz.

Konu Oğuzhan Koç'a gelince kafalar biraz karışıyor. Çünkü Instagram'ını temizlemesinin 3 sebebi olabilir;

1- Yağmur Tanrısevsin'e çok kızgın ve kendince böyle bir tepki gösteriyor. (Yağmur Tanrısevsin'in çevredeki evlilik baskısından etkilenip, evlenmek istemesinden bahsediyorum)


'Ben sadece seni değil, herkesi sildim'

2- Oğuzhan Koç'un, "Şu anda ayrıyız fotoğraflarımızı sileyim ama barışırsak da 'Ben sadece seninle olanları değil hepsini silmiştim, derim geçerim" şeklinde bir düşünceye kapılmış olması.


'Gelsin yeni postlar, gitsin eski dostlar'

3- Son sebebi de 'Kendime temiz bir sayfa açtım, gelsin yeni postlar, gitsin eski dostlar' düşüncesi olabilir.

Ünlüler arasında yeni trend: Instagramdaki tüm fotoğrafları silmek

İlerleyen zamanlarda bu sebeplerden hangisi Oğuzhan Koç'un sebebiymiş, anlarız. Ama bu süreç içinde sizin de fark ettiğiniz Instagram sıfırlayan ünlüler varsa bana yazın onları da ifşa edeyim :)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder