Elif Bayram Ünlülerle birlikte #EvindeKal
HABERİ PAYLAŞ

Ünlülerle birlikte #EvindeKal

Dünya zor bir dönemden geçiyor, biz de öyle. Her gün artan koronavirüse yakalanan insan sayısıyla birlikte bazı iş yerleri önlemler aldı; kimi işleri durdurdu kimi evden devam ettirme kararı aldı. Biz ekip olarak evden çalışabilen ve bu durumda şanslı sayılanlardanız. Önlemimizi alıyor, evimizde kalıyor ve her zamanki gibi işimizi yapıyoruz. Benim merak ettiğim siz ne yapıyorsunuz? Bizi mis gibi evinizden mi takip ediyorsunuz, yoksa mecburi olarak gittiğiniz iş yerinizden mi? Ya da tüm 'Evde kalın, dışarı çıkmayın' uyarılarına rağmen dışarıdan mı?

Haberin Devamı

Bu kez ünlüler de evde

Umarım evinizden takip ediyorsunuzdur. Çünkü bu durumda işimiz ve zorunluluklarımız olmadıkça evde kalmak yapabileceğimiz en iyi şey. Hem bakın ünlüler de evde, bu kez onlar da fırt fırt gezemiyorlar. 'Bize bir şey olmaz' demeden önlemlerini alıyorlar. Hatta bazıları bizimle iletişim de kuruyor. Ne de olsa zaman birlik olma zamanı. Zaman sosyal medyayı sevdiklerimizle bir arada olmak için kullanma zamanı. Nasıl mı? Anlatayım. Mesela geçen gün Coldplay'in solisti Chris Martin canlı yayınla evinden konser verdi. Bu diğer ünlülere de ilham oldu ve bizde de Haluk Levent yaptı ardından da Yalın. Böyle böyle iş büyüdü ve şimdi hem ülkemizdeki ünlüler hem de yabancı ünlüler canlı yayında konser verecekleri saatleri açıklamaya başladılar.

Ünlülerle birlikte #EvindeKal

Ne? TikTok mu?

Diğer bir örnek Hailey Baldwin ve Justin Bieber çifti. Onlar da evde tabii ki. Zamanlarını nasıl değerlendiriyorlar biliyor musunuz? TikTok çekerek. Belki TikTok'la zamanında dalga geçtik, cringe videolarına gülmekten öldük ama şu an gayet eğlenceli bir uygulama gibi görünüyor. Siz de Justin ve Hailey'in videosunu izleyince bana hak vereceksiniz.

https://www.instagram.com/p/B928j5Uniy1/

Derya Baykal'la örgüye ne dersiniz?

Hazır evdeyken Derya Baykal'ın değişik örgü modellerini de deneyebilirsiniz. Hatta kendisi maske bile örmüş. Neden olmasın değil mi? Hadi siz maske örmeyin de atkı örün. Bakın nasıl geçiyor zaman görün. Ya da uzun zamandır o boyamak istediğiniz masanızı boyayın, hiç kullanmadığınız o eşyanızı kullanışlı bir objeye dönüştürün. Yapın bir şeyler işte ama evde kalın.

Haberin Devamı

Ünlülerle birlikte #EvindeKal

Arda Türkmen'le mutfakta

Hep denemek istediğiniz o yemek, tatlı tariflerini deneyin. Hani zaman bulamayıp deneyemedikleriniz var ya onlar mesela. Arda Türkmen de yardımcı olabilir size bu konuda.

Ünlülerle birlikte #EvindeKal

Kitaplar, yazılar ve boyalar...

Listenize ekleyip ekleyip okumayı ertelediğiniz kitaplarınızı okuyun, uzun zamandır elinize almadığınız boyalarınızı alın ve boyama yapın. Endişelerinizi, hislerinizi kağıda dökün. Bol bol yazı yazın.

Nusret'i arayın sohbet edin

İzlemek istediğiniz filmleri, dizileri izleyin. Neden olmasın di mi? Evdeyiz ne de olsa. Aklıma gelmişken söyleyeyim; isterseniz Nusret'i arayıp onunla sohbet de edebilirsiniz. Zira kendisi bunun için numarasını paylaşmış. Arada bir halini hatırını sorun, o da sıkılmasın şu günlerde.

Ünlülerle birlikte #EvindeKal

NOT: Nusret konusunda şaka yaptığımı düşünmeyin, gerçekten takipçileriyle numarasını paylaştı. Hatta o anları Instagram'ın story bölümünden de paylaştı. Ama siz yine de numarasını bizden öğrenmeyin, sonra pişman olur falan neyimize lazım değil mi? 😉

Sıradaki haber yükleniyor...
holder