Elif Bayram Yaprak dökümü sona erdi: Dağılan gruplar tek tek bir araya geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Yaprak dökümü sona erdi: Dağılan gruplar tek tek bir araya geliyor

Başımıza gelen salgın felaketinden midir nedendir bilmem daha önce ayrılan ya da dağılan müzik grupları bir araya gelmeye başladı. '4 Yüz' grubunu bilirsiniz, hani 'kız kıza gezelim bu gece' falan diye bir şarkıları var...

İlk olarak onlar karantina döneminde online olarak bir araya geldiler ve hayranlarına en sevilen şarkılarını seslendirdiler. Zaten grubun dağılmasının nedeni de anlaşmazlıklar değil herkesin kendi yolunda ilerlemek istemesiydi. Bu sebeple bir araya gelip eski şarkıları söylemenin devamı gelir mi bilmem ama o dönem için çok pozitif bir hareketti.

Haberin Devamı
https://www.instagram.com/p/CAOHrLvJSQR/

4 Yüz'ün ardından bir haber daha geldi. O da Hepsi grubunun üyelerinin barışmasıydı. Bu haber, 4 Yüz grubunun bir araya gelmesinden daha şaşırtıcı bir haber çünkü Hepsi'den ayrılan Gülçin diğer grup üyeleriyle neredeyse kanlı bıçaklı olmuştu. Daha doğrusu o kariyerine tek başına devam etme kararı aldıktan sonra grup üyeleri ona cephe almıştı diyelim. Şimdi Gülçin fanları 'Gülçin onlara düşmanlık beslemiyordu' mesajlarına başlamadan :)

'Oldies but goldies'

Neyse corona döneminden önce hala Instagram'da birbirlerine laf çarpıtıyorlardı. Diğer grup üyeleri Gülçin'i temsil eden pembe rengini sevmediklerini söyleyerek ufak ufak Gülçin'e laf değdiriyorlardı. Sonra bir baktık barışmışlar, birlikte fotoğraf paylaşmaya başlamışlar. E kötü mü? Hayır tabii ki değil. En başından düşman olmaları saçmaydı bence zaten. Herkes herkesin fikrine saygı duysun, arkadaşlık baki kalsın. 3 günlük dünya zaten, abartmaya gerek yok.

https://www.instagram.com/p/CBlU7J1HMAN/

Bugün de başka bir grubun bir araya gelmek üzere olduğunu öğrendim. Beyonce, ‘Destiny’s Child’ grubunu bir araya getirmek için çalışmalara başlamış bile. Grup 1990'da kurulmuş ve 2006'da dağılmıştı. Pek yakında 'Bir araya geldiler' haberi de gelir. Şimdi bakalım sıra hangi grupta? :)

Yaprak dökümü sona erdi: Dağılan gruplar tek tek bir araya geliyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder