Elif Bayram Yasak aşkların sonu nereye varıyor?
HABERİ PAYLAŞ

Yasak aşkların sonu nereye varıyor?

Ana haber bültenlerinde, magazin haberlerinde aslında direkt hayatın içinde sık sık karşılaştığımız bir konu 'yasak aşk'. 'En yakın arkadaşının karısıyla aşk yaşadı', 'Ünlü oyuncu sevgilisini en yakın arkadaşıyla aldattı' ya da 'Necla'nın kocasını başka bir kadınla görmüşler, duydun mu?' şeklinde hayatımıza dahil olan yasak aşk cümlelerine hepimizin kulağı aşina.

Biz bu konuya magazin açısından bakalım. Neden yasak aşk? Bu aşkların sonu nereye varıyor? Neden yasak aşklar başladığında hep 'evliliğim zaten bitmişti' bahanesi öne sürülüyor? Bakalım magazin dünyasında kimler yasak aşk yaşamış, sonunda ne olmuş?

Haberin Devamı

1- Yaşar İpek - Yağmur Sarnıç

Yasak aşkların sonu nereye varıyor

Yeni bir konu olduğu için Seren Serengil'in eşi Yaşar İpek ve Emre Aşık'ın eşi Yağmur Sarnıç aşkından bahsedelim. Eşi diyorum çünkü her ne kadar 'boşandılar' diye bilinse de boşanmadılar. Boşanma aşamasındalar. Bir tarafta Seren Serengil'in, 'onun yüzünden bebeğimi kaybettim, bana şiddet uyguladı' dediği Yaşar İpek var. Diğer tarafta da Emre Aşık'ın 'Çocuklarımı dövüyor, onlara iyi bakamıyor' dediği Yağmur Sarnıç var. İkisi de boşanma aşamasında ve ayrıca davalarında şiddet söz konusu.

Bu ikilinin aşkı ne kadar sürer? Bu olaylar davalarını nasıl etkiler? Hepimiz yakında göreceğiz.

2- Tuba Ünsal - Caner Karaloğlu

Yasak aşkların sonu nereye varıyor

İkili her ne kadar 'Biz sevgili olduğumuzda evlilik çoktan bitmişti' dese de; birincisi resmi olarak bitmemişti, ikincisi Caner Karaloğlu'nun eşi Elisabeth Mas tam tersini iddia ediyor. Buna ek olarak bu davada da şiddet söz konusu. İddiaya göre, bir mekanda Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu ile karşılaşan Elisabeth Mas, ikiliye selam verdi. Bunun üzerine Tuba Ünsal, Elisabeth Mas'ın saçlarına yapıştı ve kavgaya Caner Karaloğlu da dahil oldu. İddianın diğer bir yüzünde de Tuba Ünsal şiddet gördüğünü ifade ediyor.

Bu hikayede kim doğruyu söylüyor? Bu da davaların sonucunda çok yakında ortaya çıkacak.

3- Ebru Şallı - Uğur Akkuş

Yasak aşkların sonu nereye varıyor

Bu ilişkinin tarafları da 'Biz ilişkiye başladığımızda evlilik zaten bitmişti' demişti. Ama Uğur Akkuş'un o dönemki eşi Gonca Derin Sağlam evliliğinin gayet güzel gittiğini ifade etmişti.

Haberin Devamı

4-Mustafa Ceceli ve Selin İmer

Yasak aşkların sonu nereye varıyor

Oğlunun annesi olan 9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten ayrılan Mustafa Ceceli ayrılık sebebini “Birbirimizin tarzlarını beğenmiyor olmamız huzursuzluğa neden oluyordu” diyerek açıklamıştı. Ancak boşanmadan 1 hafta sonra ünlü popçunun Selin İmer’le aşk yaşadığı ve evliliğinin bu ilişki yüzünden bittiği ortaya çıktı. Ceceli ve İmer 11 Temmuz’da dünya evine girdi.

5-Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici

Yasak aşkların sonu nereye varıyor

2006-2009 tarihleri arasında Deniz Seki ve evli, 2 çocuk babası klarnetçi Hüsnü Şenlendirici yasak aşk yaşadı. Bu aşkın sonunda iki taraf da yaralar aldı. Nazire Şenlendirici’nin sözlerine ve yapılan yorumlara aldırmadan ilişkisini sürdüren ünlü şarkıcı, 2009’da uyuşturucu kullandığı ve temin ettiği gerekçesiyle narkotik tarafından gözaltına alındığı dönemde Şenlendirici tarafından terk edildi.

Magazin tarihinin her döneminde karşımıza çıkan bu yasak aşkların sonu genelde hüsranla bitiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder