Elif Demirtaş Bilir Asya "Sadakatsiz"liğe kanat çırptı
HABERİ PAYLAŞ

Asya "Sadakatsiz"liğe kanat çırptı

Dikkat! Aşşırrrı derecede spoiler içerir. Hayır; tabi ki spoiler vermeyeceğim, çünkü neler olacağını gerçekten bilmiyorum ki eğer bilseydim söylemeden duramazdım inanın. İçimden geçenleri sizinle paylaşmak istiyorum sadece.

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya ipin ucunu birazcık kaçırdı sanki bu hafta. Sizce de öyle değil mi? Nedenine gelince; kocasının ve arkadaşlarının ihanetiyle zaten kendiyle savaş halinde olan Asya, bu ihanetiyle nasıl başa çıkacak diye derin düşüncelere daldım. Umarım fazla dağılmadan çıkabilir Asya’cığımız. Twitter’da bütün kadınların intikamını alma misyonunu sana yüklediler üzümlü kekimiz Asya’mız, bunu unutma lütfen!

Haberin Devamı

Asya Sadakatsizliğe kanat çırptı

Dizinin 5 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan bölümüne Asya’nın Volkan’dan intikam almak için Mert’le yaptığı ihanet planı damgasını vurdu. Mert gibi bir herifle Volkan’a ihanet etmek de pek hoş olmadı ama neyseeee!

BBC Studios'un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği; Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz, sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasındaydı yine. Twitter’da saatlerce birinci sırada kalan dizinin en can alıcı sahnesi ise intikam hırsıyla yanıp tutuşan Asya’nın denizin serin sularına kendini bıraktığı sahne oldu.

Asya Sadakatsizliğe kanat çırptı

İtiraf etmek gerekirse Asya’nın, ihanetin intikamını ihanet ederek alacağını hiç tahmin etmemiştim. Ama Asya bu ilişkiyle bir taşla iki kuş vuracak, bu açıdan bakmayı seçip kendimi teselli ettim. Mert’in sevimsizliğinden hiç bahsetmeyeyim zaten; onu saatlerce tokatlamak istiyorum, son derece gıcık bir erkek modeli. Volkan bile bu kadar kızdırmamıştı beni, nefretimi siz anlayın artık! Erdem Vurdem hakkını vererek oynamış Mert’i.

Yemeğe giden yol ihanete çıktı!

Asya Sadakatsizliğe kanat çırptı

Kırmızı rujunu süren Eyşan görünümlü Asya, Volkan'ın en yakın arkadaşı ve kırmızı başlıklı kız Bahar’ın kocası Mert ile yemekte buluştu. Mert, Asya’ya "Volkan'dan intikam almana yardımcı olabilirim" diyerek otel odasının kartını verdi.

Nil ile konuşan Derin'in "Volkan’ın eşiyle yıllardır ilişkisi yok. Ona acıdığı için ara sıra birlikte oluyor" sözleriyle daha da hırslanan Asya, Mert'in intikam teklifini kabul etmekle planlarını devreye soktu. Ama Mert gibi yılışık bir adamı da başına bela etti. Bundan sonra Mert her çağırdığında Asya gidecek mi, yoksa restini çekecek mi merakla bekliyorum. Asya’nın başındaki belalar bu kadarla da değil, her yerden köşeye sıkışmış durumda.

Haberin Devamı

Asya Sadakatsizliğe kanat çırptı

"Aldatılan kadının öfkesi, cehennem ateşinden beterdir" mottosuyla yola çıkan Sadakatsiz’de, Asya’nın intikam ateşi herkesi yakacak ama en çok da Asya’yı… Dizinin orijinalini düşünerek bunu söylüyorum fakat işin içine “Kurgulanmıştır” ibaresi girince senaryoya pek bağımlı kalınmayabiliyor.

Asya henüz yolun çok başında ama daha şimdiden çok açık verdi. Mert elindeki kozu kullanırsa olmayan aile saadeti daha da bozulabilir. İkincisi aslında yazamayacağı reçeteyi Volkan’ı takip etmesi karşılığında Nil’e yazması ve Nil’in psikopat sevgilisinin bunu öğrenmesi… Bu olay da Asya’yı iş hayatında zor durumda bırakabilir hatta işinden edebilir. Aaaaa bir de Asya’nın koruyucu meleği olduğunu söyleyen değişik bir karakter olan Faruk var. Faruk’un asıl derdi nedir bunu da bilmiyorum. Bakalım bu belaların üstesinden nasıl gelecek Asya.

Haberin Devamı

Bu hafta da en çok konuşulanlarda!

Gelelim dizinin reytingine;

Total'de birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Sadakatsiz yer alırken, AB'de zirvede Sadakatsiz, ikinci sırada Kuruluş Osman, üçüncü sırada Sadakatsiz özet yer aldı.

Sosyal reyting sonuçlarına da hızlıca bir göz atalım;

4 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan diziler hakkında gün boyunca yapılan sosyal medya paylaşımlarında Sadakatsiz 22.587 iletiyle günü üçüncü sırada bitirdi.

Gelin gelin size çok önemli bir detaydan daha bahsedeceğim. Ponçik ruhumuz bunu kaldıramayabilir en iyisi haftaya konuşalım bu detayı.

Akşam Kırmızı Oda’da buluşalım.

İyi seyirler

Sıradaki haber yükleniyor...
holder