Elif Demirtaş Bilir Camdaki Kız Nalan'ın gerçek hikayesini bir bilseniz!
HABERİ PAYLAŞ

Camdaki Kız Nalan'ın gerçek hikayesini bir bilseniz!

Kanal D'nin ekran macerasına yeni başlayan dizisi Camdaki Kız hikayesiyle tüyler ürpertti. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden diziye uyarlanan dizinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu paylaşıyor. Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek dizinin güçlü kadrosunu gözler önüne seriyor.

Her bir sahnesini izlerken kanım çekildi resmen. Düşünseniz ya Feride gibi bir annenin (!) elinde büyümüşsün, iç mimar olmuşsun ama ne olursa olsun isyan etmemişsin ya da isyanını bastırmışsın içinde!

Haberin Devamı

"Feride hanım gerçekten Nalan'ın annesi mi?" sorusunun cevabına gelince... Feride hanım Nalan'ın annesi değil. Zaten ekrana gelen son bölümde Sedat ve ailesi bununla ilgili ipuçlarını da verdi. Ben daha fazla konuşmayayım bu konuda en iyisi siz izleyin.

Camdaki Kız Nalanın gerçek hikayesini bir bilseniz

Aslında Camdaki Kız kitabını okumayı düşünmüyordum sonra merakıma yenik düştüm. Ve hikayenin nasıl buralara vardığını anlayınca Feride Hanım'a kızsam mı üzülsem mi bilemedim. Kötü bir tecrübe yaşamış, akla hayale sığmayacak kadar hem de... Ve bu yaşanmışlığın acısını maalesef Nalan'dan çıkarmış. En vahim tarafı da kendince Nalan'ı böyle koruduğunu düşünmüş olması ve kimsenin ona "Dur" dememiş olması.

Mesela; Masumlar Apartmanı'nda Safiye de kardeşlerini korumaya çalışırken onlara en büyük zararı kendisinin verdiğinin farkına bile varmamış. Herkes bir şekilde onun dayattığı hayatı yaşamış, en azından sabırlar tükenene kadar.

Camdaki Kız Nalanın gerçek hikayesini bir bilseniz

Feride hanım aşırı sorunlu bir kadın, Nalan'ın ergenlik döneminden başlayarak onun kadınlığına kilit vuran oldukça acımasız bir anne modeli çiziyor. Nalan'a giydirdiği korsenin amacı da bu! Onu erkeklerden korumak. Tabi altında yatan nedenler bambaşka.

Feride hanımın "Kendini erkeklerden korumalısın. Nikah memurunun karşısına çıkana kadar kimsenin sana dokunmasına izin vermeyeceksin. Eğer öyle bir şey yaparsan, seni evlatlıktan reddederim. Benden gizli bir şey yaparsan nasıl olsa duyarım, sana dünyayı zindan ederim." sözleriyle Nalan'ın o korseyi neden giydiği de ortaya çıkmış oldu. Bu arada bir başka dram da; bu durumdan kimsenin haberi yok, Nalan'ın babası bile bilmiyor, ailenin büyük sırrının ortağı Hafize dışında. Hafize ise yaşananlar karşısında sessizliğini koruyor.

Haberin Devamı

Dediğim gibi Feride Hanım'ın yaşadığı travmayı öğrendiğinizde belki de bir nebze hak verebilirsiniz yaptıklarına, ama belki!

Gelelim Selen'e!

Nalan'ın görümcesi Selen'e hayat veren isim Selma Ergeç. Tatlı bir görümce profili çizen Selen için sosyal medyada genç kızlar "Allah'ım bize de böyle bir görümce nasip et" duasına çıktılar geçen hafta. Fakat size kötü bir haberim var; Camdaki Kız kitabında böyle bir görümce maalesef yok efendim :) Yani tamamen dizi için yazılmış, ailedeki dengeyi kurmak için kurgulanmış bir karakter. Ama yine de umudunuzu yitirmeyin!

Camdaki Kız Nalanın gerçek hikayesini bir bilseniz

Nalan ve Sedat arasında bir aşk olacak mı peki? Aslında Nalan kendi cehenneminden koşarak uzaklaşmaya çalışırken Sedat'ın cehenneminin tam ortasına atmış kendini. Masal prensesi Nalan ve yakışıklı prensin aşk hikayesini izlemeyeceğiz diyebilirim. Gerçek bir aşk hikayesi anlatılıyor evet ama Nalan'ın gerçek aşkı Sedat olmayabilir. Fazla da spoiler vermek istemiyorum :) Bir başka merak ettiğim konu da ilerleyen bölümlerde Nalan'ın karşısına çıkacak o ismi kimin oynayacağı! Neyse ben sustum!

Haberin Devamı

Sözün kısası herkesin günahının bedelini Nalan ödemiş.

İzlerken tüylerinizi diken diken eden bu hikayeyi birileri maalesef yaşamış. Ve hikayenin devamında Nalan'ın daha neler yaşadığını öğrendiğinizde nutkunuz tutulacak.

Son bir bilgi daha; Nalan'ın asıl hikayesi henüz başlamadı, çok başka bir olayla Nalan psikoloğa gitmeye başlıyor kitapta yer alan bilgilere göre.

Camdaki Kız Nalanın gerçek hikayesini bir bilseniz

Zirvenin adı Camdaki Kız!

Perşembe gecesinde TV’de Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Bir Zamanlar Kıbrıs, Mucize Doktor dizileri yayınlandı. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre Camdaki Kız ikinci bölümüyle Total'de üçüncü sırada yer alırken AB'de zirvedeki yerini şimdiden aldı bile.

Perşembe akşamı yayınlanan diziler hakkında gün boyunca yapılan sosyal medya paylaşımları karşılaştırıldığında ise Camdaki Kız 23.429 iletiye konu olarak zirveye emin adımlarla ilerliyor.

Camdaki Kız Nalanın gerçek hikayesini bir bilseniz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder