Elif Demirtaş Bilir Camdaki Kız Hayri’nin elini analiz ettik!
HABERİ PAYLAŞ

Camdaki Kız Hayri’nin elini analiz ettik!

Sezon finaliyle ekrana damga vuran Camdaki Kız dizisinde en çok merak ettiğim karakter bir anda belirdi ekranda. Dizinin daha en başından izleyici Sedat-Nalan aşkına odaklanmışken kitabı okuyanlar asıl aşkın Nalan ve Hayri arasında yaşanacağını biliyordu tabii. Gerçek hikayelerden uyarlanmış televizyon dizilerinin senaryosunda bazen değişikliğe gidildiği, her zaman hikaye kitaba göre ilerlemediği için “Acaba?” sorusu belirdi zaman zaman benim de aklımda. Malum çok da yakıştırmıştık bu çifti Kırmızı Oda'dan sonra. Ama olmayınca olmuyor işte, yine kısmet değilmiş güzel bir aşk bu ikiliye.

Haberin Devamı

Neyse gelelim mevzuya; muhteşem bir final yapan Camdaki Kız patlamaya hazır bir bomba bıraktı avucumuza. Şimdi konuşup duruyoruz ortamlarda dizide ""Camdaki Kız dizisinde Hayri kim olacak?" diye.

Düğün sonrası annesinin odasının kapısında yere yığılan Nalan, hüngür hüngür ağlarken omzuna dokunan kişinin yaka kartında “Hayri” isminin yazması dışında fiziki özelliklerine takıldı gözler. Hayri’nin kim olduğunu merak eden izleyiciler hemen analize başladı tabii.

Camdaki Kız Hayri’nin elini analiz ettik

Hayri kim olacak?

Yeni sezonda ekibe dahil olacak oyuncu için ilk başlarda Uraz Kaygılaroğlu'nun adı geçmişti biliyorsunuz, daha sonra hiçbir gelişme olmadı bununla ilgili. Rol için aralarında Erkan Kolçak Köstendil ve Burak Deniz gibi başarılı oyuncuların da olduğu isimlere teklif götürüleceği konuşuldu.

Camdaki Kız Hayri'yi oynayacak ismin Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Mehdi’si İbrahim Çelikkol olacağı da iddia edilmişti bir ara.

Sosyal medya iş başında!

Dizi biter bitmez dikkatli izleyiciler Hayri karakteri için adı geçen ünlü isimlerin ellerini paylaşmaya başlamıştı bile. Bir de popo detayı var ama o konuda tahmin yürütemeyeceğim. Hahahaha! Gerçekten şahaneyiz. Dibine kadar yaşıyoruz diziyi. Bazen ufacık ipuçlarıyla gerçeği buluyoruz da aslında. Bakalım bu sefer tahminler tutacak mı?

Camdaki Kız Hayri’nin elini analiz ettik

Gelelim Hayri’nin eline. O el kimin eli? Eğer bu karakter için adı geçen isimlerin dışında biri olmayacaksa Hayri, bana göre İbrahim Çelikkol’un eli değildi. Çünkü Çelikkol’un eli daha irice ve biraz da damarlı. Bayağı bir inceledim, itiraf ediyorum😊

Haberin Devamı

Gelelim Burak Deniz’e... Eller karşılaştırıldığında kemik yapılarının ve tırnak şekillerinin benzer olduğunu söyleyebiliriz. Uraz Kaygılaroğlu'nun ellerine de benziyor fakat tip olarak karaktere çok uygun olmadığını düşünüyorum ben. Çünkü kitapta Hayri, köyden İstanbul’a çalışmak için gelmiş, iri yarı, kara kaşlı kara gözlü, yağız bir Anadolu delikanlısı olarak betimleniyor. Uraz da pek kara kaşlı kara gözlü sayılmaz 😊 Geriye kalan isim Erkan Kolçak Köstendil.

Camdaki Kız Hayri’nin elini analiz ettik

Twitter kullanıcıları da Burak Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’e odaklanmış durumda.

Maraşlı’dan sonra Burak Deniz’in bıyıklı imajı Hayri karakterine uygun aslında. Siz ne dersiniz?

Bu arada Burak Deniz 1.85 cm boyunda, Erkan Kolçak Köstendil ise 1.81 cm boyundaymış. Google’ın yalancısıyım.

Şimdi herkes Nalan’ın gelinliğinden isteyecek!

Sezon finalinde çok konuşulan bir diğer konu da Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan’ın düğününde giydiği gelinlik… İngiliz kraliyet ailesinin tercih ettiği ‘ziberlin’ ve ‘mikado’ adlı kumaşlardan üretilmiş özel dikim bir gelinlik olup, swarovski kaplı taç ve taş işlemeli duvak dahil gelinliğin fiyatı 43 bin TL'ymiş. Herkes gelinliği denemek istiyormuş ancak şu an bu model üretilmiyormuş bilginiz olsun. Belki benzerini diktirebilirsiniz. Gelinlik şahane ama Burcu Biricik muhteşem.

Haberin Devamı

Ne diyelim herkesin gönlündeki olsun.

Camdaki Kız Hayri’nin elini analiz ettik

Sıradaki haber yükleniyor...
holder