Elif Demirtaş Bilir Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız için mi imaj değiştirdi?
HABERİ PAYLAŞ

Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız için mi imaj değiştirdi?

Evet, nerede kalmıştık? Ekranlarımızdan evlerimize konuk olan, haftanın her günü bir başka ekrandan başkalarının hayatlarını seyre daldığımız muhteşem diziler yeni sezona birer birer “Merhaba” diyor. Camdaki Kız’da Hayri rolünü kim canlandıracak? Sadakatsiz’de Asya ve Derin’e ne olacak? Masumlar Apartmanı’nda İnci’nin ölümünün ardından Han’ın kendisini nasıl toparlayacağı, Masumlar Apartmanı’nda bundan sonra nasıl bir hayat yaşanacağı merak ettiğimiz konular arasındaydı.

Her şey kaldığı yerden devam ediyor, karakterlerin bize yansıttığı acıları birilerinin yaşadığını bilerek izlemek ise duygularımızı şaha kaldırıyor.

Haberin Devamı

Camdaki Kız’ın Hayri’si kim olacak?

Kanal D’nin en çok izlenen ve sevilen dizisi Camdaki Kız yeni sezona hızlı bir giriş yaparken birinci sezon finalinde Hayri karakterinin görünmesiyle dizinin kadrosuna dahil olacak ismi merak edip durduk yaz boyunca.

Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız için mi imaj değiştirdi

Hayri karakteri için üç ünlünün adı geçti ilk başlarda. Uraz Kaygılaroğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Burak Deniz... Bir ara İbrahim Çelikkol'un da ismi geçti hatta. Ancak Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil olmasıyla bu ihtimal zaten kalmadı.

Uraz Kaygılaroğlu, Ay Yapım'ın Show TV için hazırladığı dizi Üç Kuruş'un başrol oyuncusu oldu. Köstendil ise gençlik hayalinin peşine düşüp Hollanda takımlarından Amsterdam Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Yeni sezonda içine sinen bir proje olmaması halinde, sezonu Amsterdam Gençlerbirliği takımıyla tamamlayacakmış. Burak Deniz de Şahmeran dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşacak.

Son olarak ise Hayri karakteri için Cihangir Ceyhan adı yankılanıyor. Oyuncunun imaj değişikliği dikkat çekerken Camdaki Kız dizisinde “Hayri” rolü için bıyık bıraktığı iddiaları havada uçuşuyor. Cihangir Ceyhan bence “Hayri” olur bu imajla.

Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız için mi imaj değiştirdi

Kitapta Hayri, köyden İstanbul’a çalışmak için gelmiş, iri yarı, kara kaşlı kara gözlü, yağız bir Anadolu delikanlısı olarak betimleniyor. Olur mu bu iş? 😊

Şoför Hayri’nin ne zaman yüzünü göstereceğini bilemiyorum fakat kendisi yeni sezonun ilk bölümünde Nalan'ın tuvalete attığı bilekliği teslim ederek ağlarını örmeye başladı bile.

Haberin Devamı

Fal bakılır, el analizi yapılır

Son bölümde 'Hayri' isimli gizemli otel çalışanının kim olduğunu öğrenmek için ekran başında sabırsızlıkla bekleyen izleyici bir nebze hayal kırıklığına uğradı. Tabii boş durmadılar, her detayı didik didik ettiler ki en önemli detay yaka kartında "Hayri" yazan kişinin elleri oldu.

Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız için mi imaj değiştirdi

Hayri'nin ellerini gören sosyal medya kullanıcıları hemen el analizine başladı ve vardıkları sonuç; Camdaki Kız'da Hayri'yi Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı yönünde. Haydi bakalım hayırlısı.

He bu arada bir yerde okudum. Hayri rolü için bir iddia daha ortaya atılmış. Geçtiğimiz hafta final yapan Aşkın Tarifi dizisinde başrol oynayan Kadir Doğulu ile bu rol için her konuda anlaşılmış.

Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız için mi imaj değiştirdi

Baht Oyunu bitmesin!

Bu yazın beni en çok eğlendiren dizilerinden biri oldu Baht Oyunu. Tam yaz dizisi, aslında biraz da gençlik dizisi. Ee ben de genç sayılırım, o yüzden çok sevdim sanırım bu diziyi. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrollerini paylaştığı dizide güzel oyuncunun hayat verdiği “Ada” karakteri sizce de çok şirin değil mi? İkilinin dizideki aşklarının gerçeğe dönüşmesi de güzel oldu. Yakışır!

Haberin Devamı

Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız için mi imaj değiştirdi

Masumlar Apartmanı sakinleri çok güzel deliriyor

Acının iliklerimize kadar işlemesine rağmen izlemek için yana yakıla Salı akşamlarını iple çektiğimiz dizimiz Masumlar Apartmanı yine dertlerimize dert kattı. Oyunculuklar şahane ama son bölümde Birkan Sokullu öyle bir döktürdü ki, dillere destan oldu. Böyle oyunculuk mu olur be adam! Yaşadın mı da sen o acıyı bizi hüngür hüngür ağlattın televizyon karşısında.

Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız için mi imaj değiştirdi

Melisa Şenolsun’un diziye dahil olması biraz hareket kattı sanki diziye, İnci'den sonra Rüya'yı kabullenmek zor olabilir. Görünüşe göre Rüya da pek normal bir kişilik değil. Umarım hepsini daha da fazla delirtmez.

Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız için mi imaj değiştirdi

Bölüm boyuncu müthiş duygu yoğunluğu yaşadım ancak iki sahne vardı ki beni benden aldı. Birincisi Esra ve Han'ın birlikte görüldüğü sahne, diğeri de Han'ın babasıyla konuştuğu anlar. Ağızlarından dökülen her bir kelime, kalbime ok gibi saplandı.

“Hiçbir zaman sevemeyeceğim, hiçbir zaman baba olamayacağım, hiçbir zaman yaşamayacağım, ben öldüm baba..”

İstemsizce aktı gözyaşlarım.

Bir sosyal medya kullanıcısının da yazdığı gibi "Bu kadar gerçekçi oynamak yasaklansın ya resmen saatlerdir Han’la birlikte İnci’nin yasını tutuyorum ciğer kalmadı" deyip Birkan Sokullu der susarım!

Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız için mi imaj değiştirdi

Akşam Camdaki Kız’da Hayri’yi görebilmek umuduyla efendim.

İyi seyirler

Sıradaki haber yükleniyor...
holder