Elif Demirtaş Bilir Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Masumlar Apartmanı” açıklaması içimizi ferahlattı
HABERİ PAYLAŞ

Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Masumlar Apartmanı” açıklaması içimizi ferahlattı

Evet 2020-2021 yılları farklı bir yıl oldu tüm dünya için. Depremler, yangınlar, pandemi derken müsilaj belası sardı denizlerimizi. Bu çıkmazda diziler imdadımıza yetişti. Karantina günlerinde evde oturup bütün sezon dizi izledik. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizilerle hiç bilmediğimiz, hiç duymadığımız insanların acı hikayelerine tanık olduk. Kırmızı Oda’da Melisa Sözen’in hayat verdiği Alya karakteriyle başladık yine aynı dizide Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha’nın anlattıklarına ağladık.

Haberin Devamı

Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Masumlar Apartmanı” açıklaması içimizi ferahlattı

Ve Masumlar Apartmanı… 3 kız kardeşin dram dolu yaşamının televizyona uyarlanan dizisi. Bir erkek kardeş farkıyla her hafta Salı akşamlarına damgasını vuruyor Masumlar Apartmanı. Biliyorsunuz ki kitapta erkek kardeş yok.

Yayınlandığı gün Twitter’da en çok konuşulanlar arasındaki yerini alıyor mutlaka. Safiye, Gülben, Neriman… Dizide Han… Yaşanan dram karşısında gözyaşlarımızı tutmakta zorlanıyoruz zaman zaman. Kimi zaman da ağlamaktan gözlerimiz kan çanağına dönüyor evet. “Bu kadar da olmaz, abartılı anlatılmış dizideki hayatlar” diyoruz bazen de.

İşte bu konuda Gülseren Budayıcıoğlu’dan altın değerinde bir bilgi geldi. Budayıcıoğlu Instagram hesabından yeni sezonla ilgili hem içimizi biraz ısıtan bir haber hem de içimizi daha da burkacak bir yazı paylaştı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Masumlar Apartmanı” açıklaması içimizi ferahlattı

“GÜNEŞİ GÖRECEKLER”

Gülmedi yüzleri bir türlü kahramanlarımızın. Tam mutlu oldukları anda mutsuzlukları ağır bastı her bir karakterin. “Ne zaman mutlu olacak bu insanlar” diye beklemekten yorulduk artık. Bu hayatı gerçekte yaşayan insanların mutluluğa kavuştuğunu bilmek tesellimiz olsun.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun açıklamasını aynen paylaşıyorum:

Masumlar Apartmanı geçen hafta sezon finali yaptı. Dizide İnci karakterini canlandıran sevgili Farah Zeynep Abdullah bu son bölümde diziden ayrıldı. Sevgili oyuncumuzla benim de birkaç kez bir araya gelme fırsatım oldu.

Farah insan olarak son derece doğal, içten, samimi bir kişiliğe sahip. İlk günden beri dizide gösterdiği oyunculuk performansını çok beğenerek izledim. Oynadığı karakterin içine giren, oyunculuğunda bile doğallığını hiç kaybetmeyen bir sanatçımız.

Haberin Devamı

Yeni sezonda İnci karakterinin yerini kim alacak, şimdilik ben de bilmiyorum ama senaryo çalışmaları devam ediyor. Olabildiğince gerçek hikayeye sadık kalmaya gayret ediyoruz. Kitabı okuyanlar bilir, Masumlar Apartmanı sakinlerinin ruhsal sorunları çok ağır. Bu sorunlar nedeniyle hayatları adeta cehenneme dönmüş ama merak etmeyin zamanla onlar da güneşi görecekler. Yani aydınlık günler onları bekliyor.

İzleyicilerimizden pek çoğu, ‘Biz bu diziyi çok seviyoruz ama izlerken de çok üzülüyoruz. Ne olur konuları bu kadar abartmayın’ diyorlar.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Masumlar Apartmanı” açıklaması içimizi ferahlattı

Öyleyse sizlere çok açık bir itirafta bulunayım; sizleri daha fazla üzmemek için konuları abartmak yerine senaristimiz sevgili Deniz Madanoğlu olabildiği kadar yumuşatmaya gayret ediyor. Yani inanın bana yaşanan gerçekler çok daha vahim. Bizim insanımızın yaşadığı acılar bunlarla da sınırlı değil.”

Budayıcıoğlu’nun “Zamanla onlar da güneşi görecekler” ifadesi benim içimi ferahlattı açıkçası. Bu kadar acı yaşayan insanların, mutluluğu sonunda yakalayabilmiş olması benim için çok şey ifade ediyor.

Haberin Devamı

PEKİ “KENAN” KİM OLACAK?

Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Aparmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız'dan sonra Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun "Kral Kaybederse" isimli kitabının da diziye uyarlanacağını öğrendik. Dizinin kadrosu henüz belli olmasa da görüşmelerin devam ettiği biliniyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Masumlar Apartmanı” açıklaması içimizi ferahlattı

Geçtiğimiz Ekim ayında OGM Pictures, 2021 yılında Kıvanç Tatlıtuğ'un ekranlarda olacağını duyurmuştu. Kral Kaybederse ya da Camdaki Kız için Tatlıtuğ ile anlaşıldığı yönünde bazı dedikodular da çıkmıştı hatta. Camdaki Kız’da Hayri olamaz sanırım! Kafamda deli sorular gözlerimde kalpler 😊 Bakalım “Kenan” Kıvanç Tatlıtuğ mu olacak.

Masumiyet dizisinde İlker Ilgaz karakterinden sonra bir narsist karakterimiz daha olacak.

Şimdiden hayırlı olsun!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder