Elif Demirtaş Bilir Masumlar Apartmanı’nın Han’ı psikopatlıkta Joe ile yarışır!
HABERİ PAYLAŞ

Masumlar Apartmanı’nın Han’ı psikopatlıkta Joe ile yarışır!

Anlayacağınız üzere yine, yeniden Masumlar Apartmanı’ndayım! Çarşamba günlerinin klasiği oldu benim için dizi ile ilgili bir şeyler yazmak. Kim bilir; ben de belki yazarak rahatlıyorumdur, olamaz mı? Cansız manken şokunu birkaç gün atlatamayabilirim. O sahneyi hafızamdan silmek uzun sürmez umarım! Gerilim müziği de hâlâ kulaklarımda.

Masumlar Apartmanı’nın Han’ı psikopatlıkta Joe ile yarışır

Sosyal medya tövbe etti!

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerini paylaştığı TRT 1’in soluksuz izlediğimiz dizisi Masumlar Apartmanı dün akşamki bölümüyle en güzel duygularımızın katili oldu. İlk bölümde gülüşüne âşık olduğumuz Han gitti, yerine gözlerinden psikopatlık fışkıran bir Han geldi. O bakışlar “Ben psikopatım” diye bağırıyormuş da biz duyamamışız meğer! Ve ilk bölümlerde “Allah’ım bize de Han gibi bir koca nasip et” diye dua eden herkes dün akşam tövbe etti.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı’nın Han’ı psikopatlıkta Joe ile yarışır

Han’ın geceleri çöp topladığını görünce nasıl da dehşete kapılmıştık, keşke tek sorun çöp toplaması olsaymış. Durum çok ciddi hanımlar! Arabanın içinde cansız mankeni gördüğüm zaman yaşadığım dehşeti anlatmaya gücüm yok şu an! Cansız manken, öğretmen, fular, İnci, Han… Üzerine dede de bu sahneye dahil olunca tam bir korku filmi sahnesi izledik. Dördüncü kişiyi hiç hesaba katmıyorum bile.

Geçen haftaki bölümde, arabanın bagajından İnci’nin babasının cesedi çıkmasın diye dua etmiştim. Ne kadar da masum bir sahne canlandırmışım zihnimde meğer!

Hangisi daha psikopat?

Hadi şimdi biraz daha dehşete kapılalım ve Han aşkımıza bir darbe daha indirelim!

Dizide Han’ın yaptıklarını izledikçe Joe geldi birçoğumuzun aklına. Zira kendisi oldukça sorunlu bir kişilik. “Joe da kim?” diye merak edecek olursanız biraz özet geçeyim. Diziyi izlemeyenler ve izlemek isteyenler olursa diye fazla spoiler vermemeye çalışarak anlatayım. You dizisindeki Joe karakterinden bahsediyorum.

Masumlar Apartmanı’nın Han’ı psikopatlıkta Joe ile yarışır

You, Caroline Kepnes'in aynı isimli çok satan romanından uyarlanan takıntılı ve psikopat bir adamın aşkını anlatan Netflix dizisi… Roman 2014 yılında yayımlanmış, dizi ise 2018 yapımı. İki sezon yayınlanan dizinin üçüncü sezonunun da yolda olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Joe Goldber karakterine Penn Badgley hayat verirken, Guinevere Beck karakterini Elizabeth Lail canlandırıyor. Diziyi izlemiş olanlar Joe ile Han arasındaki benzerliği fark etmişlerdir zaten hemen.

You’nun konusu şöyle: Bir kitapçıda müdür olarak çalışan Joe, Beck’i görür görmez gözüne kestiriyor ve onu sinsi sinsi takip etmeye başlıyor. Öyle böyle bir takip değil Joe’ninki. Beck’in sosyal medya hesaplarını sürekli stalklıyor, evinin penceresinde Beck’ izliyor ve ne yapıp edip sonunda bir şekilde Beck’in hayatına giriyor böylece aşk başlıyor. Aşk dedim de, “Böyle aşk olmaz olsun” diyeceğimiz türden bir aşk bu tabii.

Joe, sevdiği kadın ile arasına girebilecek her engeli ortadan kaldırıyor. Beck’in; kendisi dışında mutlu olduğu her ne varsa, kim varsa yanında yok ediyor ve bu yolla onu kendine daha da bağlıyor. Bu kadarla sınırlı kalsa iyi, Beck’in takıntılı eski sevgilisi Benji’yi de ortadan kaldırıyor. Beck de tıpkı İnci gibi nerede sosyopat, sorunlu adamlar varsa mıknatıs gibi çekmiş hepsini. Birinci sezon sonunda ise; elde etmek için her yolu denediği sevgilisi Back’i de öldürmek zorunda kalıyor.

Haberin Devamı

Evet Joe; hem saplantılı bir âşık, hem psikopat, hem stalker, hem de katil. Bir de yakışıklı, sempatik, zeki ve etkileyici.

Şimdi düşünüyorum da, Sezen Aksu şarkıları eşliğinde o aşk dolu romantik sahnelere nasıl da düşmüşüz! Yoksa siz de Joe kadar psikopat mısınız bayım? 😱

Merak edenler, You’nun ilk iki sezon tanıtım filmini izleyebilir 👇

Sıradaki haber yükleniyor...
holder