Elif Demirtaş Bilir Nusret Gökçe dalga dalga yayıldı!
HABERİ PAYLAŞ

Nusret Gökçe dalga dalga yayıldı!

Nusret-i Gökçe’nin bornozu havalandı olanlar oldu. Çıraklıktan zirveye giden yolda bunu da gördük ya! Nusret Gökçe’nin başarı öyküsü konuşmaya değer en önemli konu, bunu bir kenara bırakalım. Parasızlık yüzünden ortaokulu bitiremeyen Nusret Gökçe’nin geldiği nokta, iç çamaşırsız bornozla yatağa atlayarak cinsel organının görünmesiyle taçlanmamalıydı.

Bir zamanların fakir ama gururlu, şimdilerin magazin gündeminden düşmeyen Nusret'i; sosyal medyada paylaştığı video ile ününe ün kattı. Gerçi daha ne kadar ünlenebilir o da ayrı bir mevzu.

Haberin Devamı

"Salt bae" lakabıyla tanıdığımız, pardon dünyanın tanıdığı Nusret Gökçe'nin Instagram hesabından yaptığı IGTV paylaşımı tam bir bomba oldu, patladı gitti. Köpük banyosu sonrasında bornozuyla yatağa atlaması ve terasta kahvaltısıyla, ultra lüks otel odasındaki gününü takipçileriyle paylaşmış. Her şey gayet normal görünüyor ufak bir detay dışında.

Bütün aramalar Nusret'e çıkıyor!

Nusret Gökçe dalga dalga yayıldı

Nusret'in paylaştığı video dalga dalga yayılmış ve kulaktan kulağa yayılmış olacak ki "Nusret Gökçe" araması iki gündür trendden düşmüyor. Neyi merak ediyorsak.

Üzerinde bornozuyla kuğu gibi süzüle süzüle yatağına hoppppp diye atlayan Nusret, bornozunun havalanmasıyla frikik vermiş. Bu detayı da sosyal medya kullanıcıları hemen yakalamış ve Nusret iki gündür hem magazinin gündeminde hem de sosyal medyanın gündeminde zirveye oturmuşşşşş.

Podyumda popo da görmüştük!

Nusret Gökçe dalga dalga yayıldı

Nusret’in bu bombası, şarkıcı Hatice’nin poposunu gösterdiği defileyi hatırlattı bana. Muammer Ketenci defilesinde mankenlik yapan Hatice’nin, podyumda yürüdüğü esnada transparan kıyafetinin eteğini bir anda kaldırıp kalçasını göstermesi günlerce tartışılmıştı. Hatice daha sonra bunun planlı bir hareket olduğunu açıklayarak “Beni ucuz buldukları hareket tıklanma rekorları kırdı” ifadesini kullanmıştı. Eeeee doğruydu da herkes Hatice’nin kalçasını görmek için Google’da videoyu aradı durdu günlerce. Şimdi de Nusret’in sansürsüz videosunu bulmak için bin takla atıyoruz.

Bir dönem ünlülerin verdiği frikikler çok modaydı hatırlarsanız. Umarım aynı akım yeniden başlamaz. 2020 için bu kadarı da fazla olur diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

Amannn bize ne! Nusret Instagram hesabından videoyu henüz kaldırmadığına göre demek ki durumdan memnun. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış, bizdeki de o hesap.

Adam zengin, dağılabiliriz!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder