Elif Demirtaş Bilir Sadakatsiz’de Asya’nın intikamının sevinci kursağımızda kaldı
HABERİ PAYLAŞ

Sadakatsiz’de Asya’nın intikamının sevinci kursağımızda kaldı

Bu sezon diziden diziye savrulurken Sadakatsiz dizisi, Asya’nın ihanet intikamıyla şahlandırdı Çarşamba akşamımızı.

BBC Studios’un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in ilk tanıtımında yayınlanan, herkesin "Hayal mi, rüya mı yoksa gerçek mi?” diye diye çıldırarak beklediği o yemek sahnesini dün akşamki bölümde nihayet izledik. Keyfini çıkara çıkara, tadına vara vara izledik hem de. Korktuğumuz olmadı bu defa, neyse ki Asya rüya görmüyormuş ya da hayal etmemiş bu olanları. Hop oturduk, hop kalktık ama değdi değil mi? Seyrine doyum olmayacak, uzun süre konuşulacak Cansu Dere’nin oyunculuğuna da hayran kaldık bir kez daha.

Haberin Devamı

Heyecan dolu, bol atraksiyonlu sahneleri sadece bir bölümde izlemek çok leziz oldu fakat bundan sonraki bölümler için beklentimiz de bir anda yükseltti. Aynı tempo devam eder mi bilemeyeceğim fakat "Kurtlar Sofrası"nda toplanan bütün oyuncular şahaneydi ve Asya çat çat çat masaya döktü olan biten her şeyi. Türk dizi tarihinin en mükemmel sahnelerinden birini izledik. Zaman doldurmak için ya da bölüm uzatmak için uzun uzun bakışmalara yer verilmemiş, araya saçma sapan sahneler sokuşturulmamış bir bölüm olması da bu kadar ses getirdi sanırım. Olayların bir solukta anlatılmasına, Cansu Dere’nin mükemmel ötesi performansına ve Caner Cindoruk ile Melis Sezen’in harika oyunculuğuna şapka çıkarttık.

Asya tozu dumana kattı

Sadakatsiz’de Asya’nın intikamının sevinci kursağımızda kaldı

Yemek masasında Asya’nın Volkan ve Derin’in ilişkisini açıklaması, hemen ardından Derin’in hamile olduğunu söylemesi… Durun daha bitmedi! Mert’le birlikte olduğunu itiraf etmesi… Mert’e tuzak kurup otel odasına davet etmesi ve Bahar’ın da bu intikamdan payına düşeni alması… Şok üstüne şok yaşadık. Atom bombasını yemek masasının tam ortasına bırakan Asya’nın, bu enkazdan nasıl çıkacağını merakla bekliyoruz şimdi.

Volkan'dan ölümcül darbe

Sadakatsiz’de Asya’nın intikamının sevinci kursağımızda kaldı

Sosyal medyada konuşmalara doyamadığımız bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Volkan’ın Asya’yı köşeye sıkıştırdığını izledikten sonra maalesef Asya’nın intikamının sevinci bir anda öfke patlamasına dönüştü. Volkan’ın Asya’yı işi ve ailesiyle vurması sinirleri gerdi.

Haberin Devamı

Çok haklısınız! Volkan’ın yeniden güçlenerek Asya’nın karşısında durmasını hazmetmek hiç de kolay olmayacak. Zaten geçmişiyle ilgili derin bir sızısı olan Asya’nın; Volkan’ın bu hamlesine nasıl tepki vereceğini izlemek için çıldırıyoruz adeta ama siz yine de fazla umutlanmayın derim ben. Asya’nın yara almadan bu olayların üstesinden gelebileceğini düşünmüyorum maalesef.

Haluk Levent de Sadakatsiz izliyor

Sadakatsiz’de Asya’nın intikamının sevinci kursağımızda kaldı

Kanal D’nin nefes nefese izlenen dizisi Sadakatsiz 7’den 70’e herkesi etkisi altına almış gibi görünüyor. Dizinin hemen bitiminde yeni bölüm fragmanını izlemek biraz keyfimizi kaçırdı fakat Haluk Levent’in, Twitter hesabından “Eyyyşannnn” mesajını paylaşması ve bu paylaşımı üzerine ekibinden gelen tepkiyi yayınlaması keyfimizi yerine getirdi.

Hemen bir hatırlatma yapayım izlemeyenler için; Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaşan Cansu Dere “Eyşan” karakteri ile o döneme damgasını vurmuştu.

Haberin Devamı

Sahne aynı ama…

Dizinin ilk tanıtım videosunda yemek sahnesini izleyenler hemen hatırlayacaktır. Zaten ilk bölümden itibaren sabırsızlıkla beklediğimiz olay sahneydi dün akşam izlediğimiz ve dizinin tanıtımında izleyiciyi en çok heyecanlandıran kısımdı. Yalnız iki sahne arasındaki fark gözümüzden kaçmadı.

Sadakatsiz’de Asya’nın intikamının sevinci kursağımızda kaldı

Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakterinin üzerindeki kıyafet ile ilk tanıtım videosundaki kıyafetinin neden farklı olduğu soru işaretlerine neden oldu. Sahne yeniden mi çekildi yoksa bu sahnenin altından başka bir şey mi çıkacak? Yine kafamda deli sorular. Neyse!

Sadakatsiz’de Asya’nın intikamının sevinci kursağımızda kaldı

Bir bölüm sonrasını asla tahmin edemediğimiz dizilerin verdiği keyfin tadını çıkaralım bence, detaylara takılmayalım ama bu farklılığı da bir kenarda tutalım ilerde ne olacağı bilinmez.

Cansu Dere kraliçeliğini ilan etti

Sadakatsiz’de Asya’nın intikamının sevinci kursağımızda kaldı

Sosyal medyada “Cansu Dere Sadakatsiz’de Asya karakteri ile kraliçeliğini ilan etti” yorumları yapılırken; Ezel’in Eyşan karakterini de anmadan geçemedi kullanıcılar.

Ne demişler bakalım:

  • Herkesin ekrana kilitlendiği, sesi yükselttiği sahne ef - sa - ne!
  • Ülkece bu sahneyi izleyip rahatladık bence.
  • Yemin ederim kaostan besleniyoruz. Uzun zamandır hiçbir Türk dizisinden bu kadar keyif almamıştım.
  • Bir neslin unutamayacağı o sahne!
  • 2020'nin tüm olumsuzluklarını şu yemek sahnesiyle atlattım sanki.
  • An itibariyle Asya kraliçeliğini ilan etmiştir, bize de önünde eğilmek düşer. Cansu Dere’ye hayran olduk.
  • Sadakatsiz’e tutuldum, Asya’ya vuruldum, Derin’e de kuruldum, tam olarak bu!
  • Umarım senaristler Asya’nın yenildiği bir duruma evirmezler. Biz Asya’nın gücünü izlemek için buradayız. Güçlü kadın seviyoruz!
  • Asya halı gibi silkeledi herkesi.
  • Kurtlar sofrasını dağıttın be kadın!
  • Bu hayatta Cansu Dere sinsiliği diye bir şey var. Nasıl bir şey tarif edemem ama bilen biliyor işte.
  • Bu sahneyi beklediğim kadar başka bir şeyi beklemedim.

Volkan'ın Asya'ya savaş açtığını izlediğimiz Sadakatsiz 7. bölüm fragmanını da buraya bırakayım;

Haftaya çarşamba görüşürüz...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder