Elif Demirtaş Bilir Serenay Sarıkaya terlikleri lütfen moda olmasın!
HABERİ PAYLAŞ

Serenay Sarıkaya terlikleri lütfen moda olmasın!

Kafamızda hunimiz eksik!

Bugün de şahane bir moda haberiyle başladık güne, çok şükür!

Serenay Sarıkaya 7 bin liralık ev terliği ile dışarı atmış kendini. Twitter’da TT olmuş, parası olmayan konuşuyor, yazıyor. “Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış” misali.

3-4 gün önce yaşadığımız galoş görünümlü botların şokunu henüz tam olarak atlatamamış, hafızalarımızdan silmeye çalışırken Serenay Sarıkaya çıktı karşımıza bugün de, yine depresyona girdik.

Deprem olmuş da o aceleyle evden, ayağında ev terlikleriyle fırlamış sanki.

Haberin Devamı

Zaten Serenay Sarıkaya da terlikleriyle ilgili “Terliklerim o kadar rahat ki hiç çıkarmak istemiyorum. Evden böyle fırladım” diye bir açıklama yapmış. Ama olsun evde de 7 bin liralık terlik giymek… Ne bileyim nasıl bir duygudur acaba?

Hadi hayal gücümüzü zorlayalım, o terliklerin bizim olduğunu düşünelim.

Babamın terliklerine benziyor

Serenay Sarıkaya terlikleri lütfen moda olmasın

Serenay Sarıkaya’nın 7 bin liralık ev terlikleri sosyal medyayı salladı, milletçe ağlaşıyoruz Twitter’da. Benim o terliklere benzeyen 5-6 tane terliğim var, evime gelen misafirlere giydiriyorum. Hatta babamın terliklerinin neredeyse aynısı diyebilirim. Aradaki tek fark 6.970 liracık!

Bence para insanları bozuyor. Nereye para harcayacaklarını bilemiyorlar, ev terliğini 7 bin liraya satan markalar da bunun meyvesini yiyor.

Sonuç olarak parasıyla kazıklanan, moda diye kandırılan insanlar olarak çıkıyorlar karşımıza. Umarım başka biri düşmez bu terlik tuzağına.

Hayır illa “Ben de ev terlikleriyle dışarıda gezmek istiyorum” diyen varsa piyasada en pahalısı 50 liraya satılan mağazaları öğretelim de sevaba girelim en azından.

7 bin liralık terliklerim olsa çerçeveletip asardım

İmkânsız ama…

Hadi diyelim ki o parayı verdim terliğe… Bir terliğe 7 bin lira verirsem eğer gayrimenkul muamelesi yaparım ben o terliklere. İleride daha çok değerlenir diye düşünüp el süremem bırakın giyip dışarı çıkmayı. Yatırım olarak düşünürüm anlayacağınız.

Hani bazılarımız mutfak masraflarından arttırdığımız parayla çeyrek alır, zor zamanlarda bozdururuz diye saklarız ya evimizin en gizli köşelerinde.

Ya da çerçeveletip asardım o terlikleri, yatağımın tam karşısına asardım. Her gün gözlerimi açıp terliklere baktığımda derin bir ohhh çekip, huzur içinde güne başlardım. “Başım sıkışırsa bozdurur harcarım” diye bir deli tesellisi olurdu benimki de.

Haberin Devamı

Demet Akalın’ın 33 bin liralık çizmeleri

Serenay Sarıkaya terlikleri lütfen moda olmasın

Fiyatı dudak uçuklatan bu terlikleri görünce lüks alışveriş tutkusuyla tanıdığımız Demet Akalın’ın 33 bin liralık çizmeleri geldi aklıma. 33 bin lira dile kolay.

33 bin lirayı ayaklarınızın altında eze eze eze yürüyorsunuz.

Allah’ım nasıl bir vicdan azabıdır bu.

Demet Akalın, haftalar öncesinden ayırttığı disko topunu andıran çizmeleriyle verdiği pozu Instagram hesabından paylaşınca kıyamet kopmuştu adeta. Hatta o çizmeleri soba borusuna, alüminyum folyoya benzetenler olmuştu. Haksız da değillerdi yani.

Lütfen moda olmasın

Hadi hep birlikte dua edelim bugün de, Allah’tan umut kesilmez biliyorsunuz

Demet Akalın’ın botlarını bir şekilde unuttuk. Galoş görünümlü botlar zaten rağbet görmedi.

Serenay Sarıkaya’nın bu terlikleri de moda olmasın lütfen.

Sokakta, pazarda, AVM’de… Her yerde ev terlikleriyle dolanan bir sürü insan görmek… Kafamıza da huni takarsak tam olur bence

Haberin Devamı

Hayır hayır! Bence toplum olarak henüz buna hazır değiliz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder