Elif Demirtaş Bilir Sizin hiç babanız öldü mü?
HABERİ PAYLAŞ

Sizin hiç babanız öldü mü?

Geçtiğimiz günlerde bu dünya çok güzel bir insanı kaybetti. Ölümünün ardından tek bir kötü yorum yapılmayan sayılı insanlardan biri Rasim Öztekin. Bizi ağız dolusu güldüren, eğlendiren, eğlendirirken düşündüren; şahsen tanımasak da kalbinin güzelliği, pamuk gibi yüzüne yansıyan değerli sanatçımız...

Mevzuya gelirsek; babasının acısıyla yıkılan Pelin Öztekin’in sosyal medya paylaşımı...

Pelin Öztekin, geçen hafta vefat eden babası Rasim Öztekin’in bu fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düşmüş: “Babamın bu güzel karesini yakalayan foto muhabir arkadaş / abi benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim. Fotoğrafın yüksek çözünürlüklü haline ihtiyacım var.”

Haberin Devamı

Sizin hiç babanız öldü mü

Pelin Öztekin’in bu masum isteği haber sitelerine düştü. Tabii ben yine yorumlara daldım. “Ne yapacaksın fotoğrafı? Sanki fotoğrafı bulunca baban geri mi dönecek?” gibi bir sürü gereksiz yorum. Ve biliyor musunuz; kötüsünüz, çok kötüsünüz hem de! Daha önce de belirtmiştim sosyal medyada öyle yorumlara denk geliyorum ki, insanlar bir köşede sinsice bekliyor avını ve hiç beklemediğiniz anda olmayacak bir olayda; klavye tuşlarına acımasızca basıyorlar. Biraz empati yapın be!

Hayatının geri kalanında bir daha asla babasının yüzünü göremeyecek ona asla dokunamayacak... Sırtını yasladığı dağı, başını koyduğu omzu, üzüldüğünde asla sarılıp ağlayamayacağı babasını kaybeden bir evladın belki de tek sığınacağı, karşısına geçip saatlerce bakabileceği bir fotoğraftan başka ne kalır ki elinde anılarından sonra? Keşke sevdiklerimiz ölümsüz olsa da resimleriyle avunmak, fotoğraflarına bakıp özlem gidermek zorunda kalmasak.

Masumiyet’i izlemek için sakinleştirici şart!

Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Serkay Tütüncü ve Deniz Çakır’ın paylaştığı dizinin dün akşam ki bölümünü izledim. Daha doğrusu izlemeye çalıştım. Hani izlerken dizi olduğunu unutup gerçekmiş gibi çileden çıktığımız diziler var ya! İşte Masumiyet de bu dizilerden biri benim için. Hülya Avşar’ın canlandırdığı Hale gibi bir annenin var olma ihtimali bile dehşete düşürüyor insanı.

Sizin hiç babanız öldü mü

Bir de dizinin iki güzel genç kızının akla hayale sığmayacak saflıkları... Tahammül edilecek gibi değil gerçekten. Hani haberlere başlık atılıyor ya “Saç baş yoldurdu” diye hakikaten diziyi izlerken saçımı başımı yolasım geliyor.

Haberin Devamı

Bildiğiniz üzere Masumiyet’le birlikte başlayan nurtopu gibi Ela Yüksel davamız var artık. Bakalım bu davanın kazananı kim olacak? Güçlü olan mı yoksa haklı olan mı?

Sizin hiç babanız öldü mü

Diyeceğim şu ki; anne-baba olmak çok zor gerçekten, evlat yetiştirmek çok zor. Bu gerçekle yüzleşmek beni her defasında derinden sarsıyor. Dua edelim o vakit: Allah evladın da hayırlısını versin.

Not: Erkek annesi J

Sevgiyle kalın!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder