Elif Demirtaş Bilir Yasak Elma senaristlerine acil çağrı!
HABERİ PAYLAŞ

Yasak Elma senaristlerine acil çağrı!

Yoğun gündeme rağmen Yasak Elma dün akşam yayınlanan bölümüyle Twitter’da TT olmayı başardı. Listeye 3. sıradan giriş yapan Yasak Elma dizisinin izleyicileri, senaryoya ne kadar tepki gösterse de diziyi izlemekten vazgeçemiyor. Yayınlandığı günde reyting listesinde üst sıralardaki yerini koruyan dizinin ekrana gelen son bölümündeki düğün sahnesi herkesi çileden çıkardı. Özellikle Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin fanlarının, düğün sahnesine olan tepkisi oldukça güçlüydü.

Yasak Elma senaristlerine acil çağrı

Üç gelin, bir damat, bir düğün

“Ama nasıl olur” demeyin oldu! Şöyle ki; Halit’in gelinliğiyle parıl parıl parlayan Yıldız’a “Seninle evlenmeyeceğim” demesiyle Şahika çıktı meydana kasıla kasıla, ancak Halit ona da “Seninle de evlenmeyeceğim çünkü ben evlendim” sözlerinin hemen akabinde Ender kendinden emin adımlarla salına salına geldi alana. Aslında hiç de sürpriz olmadı bu evlilik.

Haberin Devamı

Yasak Elma senaristlerine acil çağrı

Talat Bulut’un hayat verdiği Halit Argun karakterinin kiminle evleneceği merakla beklenirken, geçen haftaki bölümde ve yeni bölüm fragmanında Yıldız’la evlenmeyeceğinin işaretini almıştık zaten. Hatta Halit’in Ender ile evleneceğinden neredeyse emin olan izleyici yine de böyle bir sahneyi hayal dahi edemedi. Aldatıldığını düşünen Halit bu defa çok büyük oynadı ve bu evlilik bütün dengeleri değiştirdi.

Yıldız’la evleneceği düşünülen, Şahika’ya mavi boncuk dağıtan Halit’in üç gelinin hazır bulunduğu düğünde Ender’i seçmesiyle Şahika’nın sinirden deliye döndüğünü görmek sevindirse de Yıldız’ın içler acısı halini görmek “Yıldız”cıları fazlasıyla üzdü. Bu durumu içine sindiremeyip, Şahika’nın Halit’i zehirlemesini isteyen izleyiciler senaristlere de bu mesajını acil koduyla ulaştırmış oldu. Diziyle ilgili yorumlara da bakalım hemen:

  • Şahika şu an herkesi zehirleyebilirsin. Ben destekliyorum.
  • Şahika lütfen Halit’i zehirler misin? Bunu yaparsan seni sevecek gibiyiz.
  • Şahika eğer şunları zehirlemezsen içimdeki Yıldız'ı çıkartıp seni önce ben yolarım.
  • Hadi Şahika görelim seni, Halit çok bile yaşadı.
  • Halit: Yıldız seninle evlenmiyorum, Şahika seninle de evlenmiyorum, Ender seninle de evlenmiyorum, eşim Aysel.
  • Kerim yalvarıyorum Halit'e gününü göster artık, mahvolsun. Yıldız'ı da yanına al her şey tersine dönsün. Herkes tartışıyor bol gerilim dolu bir bölüm olacak ama olsun, tek istediğim Yıldız ve Kerim'in Halit'ten intikam alması.
  • Halit, Ender ve Şahika yılanları batarken; Yıldız, Kerim ve Kaya yükselsin istiyorum.
  • Aşk-ı Memnu Yasak Elma karşısında halt etmiş.
  • 2020 gibisin Halit, nereden kime vuracaksın belli değil.
  • Halit’in dizide evlenmediği tek kadın Aysel.

Yasak Elma senaristlerine acil çağrı

Yıldız’ın büyük bir haksızlığa uğradığını düşünenler bu durumdan pek bir rahatsız… Ama belki de bu tepkileriniz ilerleyen bölümlerde mutluluğa dönüşecektir kim bilir, o yüzden acele etmeyin derim ben. Saf ve eğlenceli karakter olan Yıldız’ın da gözünün açılacağını ve intikam sırasının ona geleceği bölümleri izleyeceğimizi umut ediyorum. Ya da bunlara bile gerek kalmadan, Yasak Elma’nın tek kazananı sadece Yıldız da olabilir. Ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste! Fakat, yine de senaristlere güven olmaz, şok bir hamleyle bizi yine şaşırtabilirler. Yeni bölümlerde neler olacağını merakla bekleye duralım, diziyle ilgili dedikodulara geçelim isterseniz. Zira bomba dedikodular dönüyor sosyal medyada.

Haberin Devamı

Yasak Elma senaristlerine acil çağrı

Erdal Özyağcılar Yasak Elma’da

Talat Bulut’un diziye veda edeceği bilinirken, Kerim karakteri ile bağrımıza bastığımız Gökhan Alkan’ın diziye veda edip etmeyeceğinden emin olamayan izleyicinin ısrarla YılKer (Yıldız-Kerim) aşkını izlemek istediğini bir kenara bırakalım dizinin kadrosuna dahil olacak yeni karakterlere odaklanalım biraz da. Usta oyuncu Erdal Özyağcıların da diziye dahil olacağını Medyapım, Twitter hesabından duyurmuştu. Ancak Erdal Özyağcılar’ın rolü hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medya kullanıcıları ise Erdal Özyağcılar’ın, diziye veda edecek olan Kerim karakterinin babası rolüyle kadroya dahil olacağını düşünüyor. Tabii bu sadece bir tahmin!

Haberin Devamı

Yasak Elma senaristlerine acil çağrı

Bir transfer sürprizi daha

Diğer transfer haberi de Berk Oktay ile ilgili. Yeni bölümlerinin neden yayınlanmadığı sorusu cevapsız kalan Savaşçı dizisinin oyuncusu Berk Oktay’ı, Yasak Elma’nın yeni bölümlerinde karşınızda görürseniz şaşırmayın. Savaşçı dizisindeki kördüğümün ne zaman çözüleceği bilinmezken oyuncunun Yasak Elmay’la el sıkıştığı söylentileri ortalığı karıştırdı. Gökhan Alkan’ın yerine Yıldız’ın Berk Oktay’ın hayat vereceği karakterle aşk yaşama ihtimalini göz önünde bulunduran “YılKer”ciler bu durumdan hiç hoşlanmadı.

“Gökhan Alkan’ı çıkarıp Berk Oktay’ın karakterini Yıldız’a partner yaparsanız inşallah diziniz en kısa sürede finale erişir” tepkileri artacak mı? Bu tahminler doğru çıkacak mı ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Yasak Elma senaristlerine acil çağrı

Serenay Sarıkaya bombası elimizde patladı

Geçtiğimiz mart ayında Serenay Sarıkaya’nın da Yasak Elma dizisi kadrosuna dahil olacağı ve bununla ilgili güzel oyuncunun yapımcı ekiple görüşmeler yapıldığı iddia edilmişti. Ancak bu transfer gerçekleşmedi, en azından şimdiye kadar! Bu nedenle diziye veda edecek ve dizinin kadrosuna dahil olacağı konuşulan isimlerle ilgili resmi bir açıklama yapılmadığı sürece her çıkan habere inanmamak en doğrusu gibi görünüyor. Ama Serenay Sarıkaya’yı dizide entrikalar kraliçesi olarak izlemek de şahane olurdu. Gördüğünüz üzere Yasak Elma ile ilgili her hafta başka bir haber duyuyoruz. Bu aralar ortalık fazla çalkantılı.

Dizi ile ilgili dedikoduları aktardıktan sonra Yasak Elma 84. Bölüm fragmanını da aşağıya bırakıp Masumlar Apartmanı için beklemeye geçiyorum ben.

İyi seyirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder