Eren Aka Kadın dostu başkan
HABERİ PAYLAŞ

Kadın dostu başkan

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, gerçekleştireceği neredeyse tüm proje ve çalışmalarında kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağı konusunda söz verdi.

Kadın dostu başkan

Kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımlarıyla ilgili yaptığı çalışmalarla bölge halkının takdirini toplayan Başkan Atay, Kadın Dostu Kent Taahhütnamesi’ni imzalayarak, “Bu taahhütnameyi imzalamadan yaptıklarım ortada. Bundan sonra da söz veriyorum, hizmetlerimin kadınlara yönelik olması konusunda daha da duyarlı olacağım” dedi. Başkan Atay’ın, kentin yöresel ürünlerinin Efelerli kadın çalışanların ellerinde şekilleneceği Tarımsal Ürün Fabrikası Projesi’nin yapımı başladı. Tepecik Mahallesi’nde inşası devam eden fabrikada sadece kadınlar çalışacak.

Haberin Devamı

CAN DOSTLARA MODERN REHABİLİTASYON MERKEZİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi, beslenme ve barınma noktasında sorun yaşayan sokak hayvanlarını ihmal etmedi. Belediye, Nilüfer İlçesi sınırlarındaki orman arazisine kurulacak Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili proje çalışmalarını tamamladı. Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tahsis edilen yaklaşık 31 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projede, aynı zamanda proje maliyetinin yüzde 40’ı oranında bakanlıktan hibe desteği de alınacak.

Kadın dostu başkan

Bünyesinde ameliyathane binası, kuduz müşahade binası, bahçeli yaşam ünitesi, tedavi ünitesi, yavrulu anne tedavi ünitesi, personel binası, su deposu ve LNG tesisi bulunacak. Projenin ikinci etabı ise hayvan çeşitliliği ve büyüklüğüne göre merkez alanı 200 dönüme kadar yayılabilecek. Orman arazisindeki tek bir ağaca bile zarar vermeyecek şekilde tasarlanan projede yeşil varlığı öne çıkarılacak ve can dostlar için doğal bir yaşam alanı oluşturulacak.

KARACABEY’DE YATIRIMLAR TAM GAZ

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yapımı devam eden Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Merkezin, Karacabey’de eğitime büyük katkı sağlayacağına vurgu yapan Özkan, bu anlamlı projeye her zaman destek olduklarını dile getirdi.

Kadın dostu başkan

KTSO Mesleki Eğitim Merkezi ziyareti sonunda Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, “İlçemizde, mesleki eğitim konusunda ciddi yatırımlarımız ve çalışmalarımız oldu, olmaya da devam ediyor. Girişimlerimiz sonucunda hayata geçirilen ve okulsanayi iş birliğinde tüm Türkiye’ye örnek gösterilen Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu alanda öncü rol üstlenmektedir. Uygulamalı eğitimlerin verildiği okulumuza, sanayicilerimizin katkısı da artarak devam ediyor. Ülkemizin geleceği için eğitime ve teknolojiye olan yatırımlar son derece önemli” dedi.

Haberin Devamı

SELÇUKLU’DA ÇOCUKLAR ÇOK ŞANSLI

Okullara teknik ve fiziki imkanlar sağlayan Selçuklu Belediyesi, pandemi sürecinde de eğitime desteklerini sürdürüyor.

Kadın dostu başkan

Selçuklu Belediyesi tarafından öğrencilerin uzaktan eğitimlerine katkı sunması amacıyla hazırlanan Selçuklu Uzaktan Eğitim ve Etüt Merkezleri hizmete başladı. Açılan merkezlerde uzaktan eğitim imkanının yanı sıra öğrencilere rahat bir ortamda ders çalışma olanağı da sağlanıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder