Erkut Can Bekle gör zirvesi
HABERİ PAYLAŞ

Bekle gör zirvesi

“Kuru laf değil netice istiyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, neticeye yönelik açıklamalar gelmeyince kızmış ve “Bu can bu tende oldukça, İsveç ve Finlandiya NATO’ya üye olamaz” diyerek restini çekmiş, NATO Zirvesi’ne de bu kararlılıkla gitmişti. Giderken de ABD Başkanı Biden’la bir telefon görüşmesi yapmıştı.

Dilerim, Amerika’nın çok da görünür olmayan perde arkası baskısından kurtulur, Kongre blokajındaki, parasını dahi ödediğimiz F-16’ların teslim sürecini NATO sayesinde başlatmış oluruz. Tam da bir taşla iki kuş misali. G NATO Genel Sekreteri’nin de katılımıyla gerçekleşen 4’lü zirveden sonra yapılan açıklamada, “Türkiye, iki ülkenin NATO’ya katılımı önündeki engelleri kaldırdı” dendi.

Haberin Devamı

Peki, Türkiye iki ülkeden şimdiye kadar istediklerine kesin “Evet” aldı mı? 11 madde içinde vaatler tabii var ama sonu muğlak olanlar da var. Ayrıca İsveç’te yeni Terör Suçları Yasası da dün yürürlüğe girdi. Bu yasa ile isteklerimizin karşılığını almak daha da kolaylaşacak inşallah. Bakalım göreceğiz. Bir de notum var. Bu iki ülke NATO üyesi olduktan sonra, protokole uymazsa ne yapacağız? Aklıma takıldı soruyorum sadece.

USTA’NIN ardından…

Döneminin en yakışıklısı, en şöhretlisiydi. Çünkü iyi eğitim almış olanlardandı. Hekimdi. O da, Türkiye’yi ağlatarak dünyaya veda etti. Mekanın cennet olsun usta. G “Türkler vergi ödesin, Türkler yokluk çeksin, Türkler askere gitsin, Türkler şehit olsun. Ama Suriyeliler hiçbir bedel ödemeden vatandaş olsun. Öyle bir dünya yok arkadaş.

Savaştan kaçmış bir millete, tarihini savaşarak kanıyla yazmış bir milletin vatandaşlığı verilemez” demişti. Işıklar içinde uyu usta. G 1972’de Altın Koza’da “En iyi erkek oyuncu” ödülünü Yılmaz Güney kazanmış, ancak 12 Mart’ın siyasi baskısıyla ödül ikinci olan Cüneyt Arkın’a verilmişti. O karara tepki göstererek ödülü reddeden Cüneyt Arkın’ı cesur ve devrimci tavrıyla anımsayacağız hep. Allah’ın rahmeti üzerine olsun usta.

AŞKIN SUYU

Bizim magazin sayfasında okudum. Oyuncu kızımız, 2021 yazında birlikte olduğu turizmciden ekimde ayrılmış. Ardından adı önce bir Fenerbahçeli yabancı futbolcu ile sonra da kendisi gibi oyuncu olan mankenle anılmış. Bu ayın başında da, genç bir şarkıcının eski sevgilisi olan iş insanı ile aşk yaşamaya başladığı konuşulmuş.

Haberin Devamı

Genç oyuncu geçen hafta Bebek’te yemekteymiş. Ve yanındaki bir genç ile birlikte olduğu iddia edilmiş. Çıkışta flaşlar patlayınca hızla uzaklaşmışlar. Dikkatinizi çekerim bütün bunlar 11 ayda olmuş. Bu kadar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder