Erkut Can Bırakmam seni
HABERİ PAYLAŞ

Bırakmam seni

Geçen pazar, gece yarısı saat 02.00’ye kadar, 70 senelik taraftarı ve divan üyesi olarak, Beşiktaş’ın ‘Bırakmam Seni’ organizasyonunu seyrettim. Teşekkürüm önce 156 bin SMS atan ve 80 milyon lira değerinde hatıra tişörtü alarak takımlarına destek olan vefakar Beşiktaş taraftarlarına ve 70 milyon lira nakdi bağış yapan Beşiktaşlı iş insanlarına tabii…

Bir teşekkürüm de, eski başkanlarımızdan, babadan Beşiktaşlı Yıldırım Demirören’e. Sahibi olduğu Kanal D’yi dört saat boyunca Beşiktaş’a tahsis etmesi, her türlü teknik imkanı sağlaması olağanüstü bir yardımdı. Yine dört saat boyunca, telefon kulaklarından düşmeyen Beşiktaşlı sanatçıları da unutmamak lazım tabii. Sağ olsunlar.

Haberin Devamı

BİR TEKLİFİM VAR

‘Bırakmam Seni’ gecesi büyük Beşiktaşlı Rahmi Koç’un 10 milyon lira bağışı ile açıldı. Rahmi Bey, 50 senedir Beşiktaş’a destek olur. Süleyman Seba, ne zaman “Rahmi Bey” diye telefon açsa, ertesi gün siyah bir çanta ile para yollardı. Peki, böylesine Beşiktaşlı olan Rahmi Koç’a vefa göstermenin zamanı gelmedi mi? Akatlar Spor Salonu’muzun adı ‘Rahmi Koç Spor Salonu’ olamaz mı mesela? Topu Başkan Ahmet Nur Çebi’ye atıyorum. İster gol atar, isterse taca yollar. Merakla bekleyeceğim.

BİZİM MARKAMIZ VAR

Ah spor basını ah! Bir süredir Beşiktaş’a bir futbolcu yakıştırdınız, aklım çıktı. Bir deliyi... Büyük takımlarda oynarken çekiliyordu deliliği ama geçen sezon Serie A’da küme düşen Brescia’dan bize yakıştırılınca istatistiğine baktım. 16 maç oynayıp, beş gol atabilmiş. ‘Süper Mario’ imiş Balotelli. Dünya markasıymış. Bana ne! Beşiktaş’ın bir markası var zaten. Sergen! O da “Ben onla uğraşamam” demiş. Haa, paramız ölçüsünde bir yıldız gelirse de “Hayır” demeyiz tabii.

1000 GÜN MÜ?

CHP gençlik kollarından, il başkanlığına yükseldi. Dört dönem milletvekilliği yaptı ve emekli bir öğretmen olarak CHP çatısı altında cumhurbaşkanı adaylığına kadar ulaştı. Sonra da 24 Haziran 2018’de “Adam Kazandı” deyip ortadan kayboldu.

Hem de herkes sandık başındayken. 60 bin kişilik sandık görevlisi ve 50 bin kişilik avukat ordusuyla YSK önünde bekleyecekken. Ama beklemedin Muharrem İnce! Yeniden adaylık olasılığın ortadan kalkınca, iki yıl sonra ortaya çık ve eski defterleri karıştırıp “Bomba açıklamalar yapacağım” diyerek basın toplantısı yap, CHP’ye vur.

Haberin Devamı

“Yüzde 31 oy aldım, bunu yüzde 51 yapacağım” de, “4 Eylül’de Sivas Kongresi ruhuyla yola çıkacağım” de, bu yolun adına da “1000 günde memleket hareketi” de ama soru alma. Bitti, gitti. Artık pek de konuşulmazsın. Olmadı İnce! 1000 güne kalmaz kimin ekmeğine yağ sürdüğünü sen de anlayacaksın ama ne çare.

KORONA HIZ KESMİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, akıl, izan sahibi sade vatandaşa kadar herkesin dilinde tüy bitti. Ama yok, olmuyor. Birileri hâlâ tehlikenin farkında değil. Bakan Koca, “Hasta sayımızdaki yükseliş süreklilik kazandı. Kurallara uyarak sağlık ordumuza destek olun” diye dertleniyor ama ne çare. O umursamazlara Fransa’dan bir paylaşımla bitireyim yazımı: “Doktorlarımız halkın yüzde 50’sini kurallara uyma konusunda ikna etti. Veterinerlerimiz de diğer yüzde 50 için uğraşıyorlar.”

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder