Erkut Can Bu ülkede yaşanmaz mı?
HABERİ PAYLAŞ

Bu ülkede yaşanmaz mı?

Soğukla, hayat pahalılığının üstüne şanti olarak dökülen doğal gaz ve elektrik zamlarıyla battaniye altında da olsa hayat akıp geçerken, masamın üstüne baktım, ne notlar biriktirmişim diye. Atmaya da kıyamadım. Şimdi bir kısmını kırmızı karanfiller olarak sizlere atacağım. Ben de eksik kalmayayım. Aman fazla gülmeyin! MOBESE’ye filan yakalanırsanız üzülürüm. Yaşadığımız ortamda tebessüm edin yeter.

Haydi gelin başlayalım.

*Maliye Bakan Nureddin Nebati: “Politika faizinin önemi kalmadı, devreden çıkardık” dedi. Oh be, rahatladık artık. Her ayın 15’ini beklemeyeceğiz. FED bizim neyimize yetmiyor. Bonus olarak bizim bir de TÜİK’imiz var.

Haberin Devamı

*Bir Bakan müjdesi daha! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: “Ağzımızdaki maskeler ne zaman çıkarsa, hemen geriye dönüş yaşayacağız ve fiyatlar normale dönmeye başlayacak.”

*Anıtkabir’e tekerlekli sandalyeyle gidip iki askerin tayinine sebep olan ama Bursa’da bir güzellik merkezi açılışına tabii parayla gidip “Arap atı gibiyim maşallah!” diyen Bülent Ersoy, herhalde hiç Arap atı görmemiş. Asaletine, güzelliğine bakmaya kıyamazsınız da…

BAKIN BURASI ÇOK ÖNEMLİ

*Türk Patent ve Marka Kurumu Başkan Yardımcısı Mehmet Duyar, gelmiş geçmiş en önemli icadın evlilik olduğunu söyledi. Haberiniz bile yok değil mi?

*Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ben Sezen Aksu’yu kast etmedim” deyince, kapısının önüne gidenler, 81 vilayette suç duyurusunda bulunanlar susuverdi. Gülşen’in kilodu da biter yakında. Ekrem İmamoğlu’nun balığı biraz kılçıklıydı ama eninde sonunda o da tabağı sıyıracak. “Peki ne kaldı?” demeyin. Bitmedi… ‘Maske Kimsin Sen?’ Milli ve manevi değerlerimizi çökertiyormuş ya… Bir süre onunla oyalanırsınız artık.

*Başlarda, acemilikten olsa gerek, benzine, motorine zam geleceği duyulunca, benzincilerde kuyruklar oluşurdu. Görüyorsunuz artık yok. Millet ona da alıştı.

SAYGIYA SAYGI

*Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim mahkemelerimizi tanımayanları, biz tanımayız. AİHM ne demiş, Avrupa Konseyi Kavala konusunda ne demiş bizi çok ilgilendirmiyor” dedi. Var mı ötesi?

Haberin Devamı

*Avrupa Birliği, 1 Şubat’tan itibaren geçerli olan yeni kurallar çerçevesinde, Turkovac, CoronaVac ve Rus aşısı Sputnik V olanları, aşı olmamış sayacağını açıkladı. Bilin istedim.

*Son zamanlarda, kadınlara ve sağlık çalışanlarına uygulanan şiddet sarmalı başta olmak üzere, hangi rezilliği işlerse işlesin serbest bırakılan rezillerle aynı havayı solumak, beni çok rahatsız ediyor. “Hak oyunu üçtür” denilerek yeniden şans bulan Bekir Bozdağ da “Yüreğim yanıyor” diyorsa, artık bu sefer bu konuya el atar inşallah.

MÜSTERİH OLUN

*Büyükelçiler de Türkiye’nin havasına hemen alışıveriyor. İngiliz’in lüferinden sonra Amerikan Büyükelçisi de daha ayağının tozuyla, çayını yudumlarken, merak ettiği ödüllü ‘askıda fatura’nın nasıl bir şey olduğunu öğreniverdi.

*217 can kaybı, 110 bini aşan vaka sayısı… Bu vakalar da ancak test yaptırabilenlerden saptananlar. “Gribim galiba” diyenler yok bu sayının içinde. Demek ki, daha yüksek rakamlara hazır olacağız. Ama siz yine de müsterih olun, sevgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı kırmayın.

Haberin Devamı

Karanfilim kalmadı artık, bu kadar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder