Erkut Can İşte yeni Türkiye
HABERİ PAYLAŞ

İşte yeni Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir hafta içinde yaptığı konuşmalardan birer cümleyi not aldım. Kopyalayın isterseniz. Nerede yaşadığınızı öğrenin. Belki bir gün lazım olur.

* Ülkemiz artık dünyanın en üst ligine yükselmiştir. Şimdi bu ligin de zirvesinde yer almanın mücadelesini veriyoruz.

* Yurt dışına gitmeyi tercih eden hekimler de yakın gelecekte döneceklerdir.

* Gençlerimiz, sokaktaki vatandaşlarımız yarına daha bir umutla bakıyor.

* Ülkemizi en sert çalkantılardan en az kayıpla çıkarabilen bir sisteme sahibiz.

Haberin Devamı

* Bugün ülkemizin adı, sınırları dışında bile, güven, huzur ve umudun sembolü haline geldi.

Gurur tablosu

Antalya Diplomasi Forumu yüzümüzün akıyla bitti. Bu, Mevlüt Çavuşoğlu yönetimindeki Dışişleri Bakanlığı’nın başarısıydı. Millet olarak teşekkür borçluyuz. Forum, adeta küçük bir BM toplantısı gibiydi. Güney Kıbrıs bile 1974’ten sonra ilk defa oradaydı.

İşte yeni Türkiye

ADF’nin mimarları Dışişleri Bakanlığı mensupları, kapanış sonrası liderlerin çıktığı platformda başarılarını böyle noktaladılar. Haklarıydı. Ah, bir de, ne zaman olacağını bilemem ama eninde sonunda olacak barış anlaşmasının İstanbul’da imzalanmasını başarabilirsek, bütün çabalarımızın ödülü olacak. İşte o zaman dünya bizi kıskanacak.

Dr. Öz’ün öznesi

Cumhuriyetçi Parti’den Pensilvanya Eyaleti’nden senatoya girmek için yarışa katılan Dr. Mehmet Öz, tepki çeken bir açıklama yapmış ve “Fetullah Gülen’in 15 Temmuz’un sorumlusu olduğu iddiaları inandırıcı değil. Gülen dokunulmazdır ve Pensilvanya’da kalmaya devam edecek” demişti. Şimdi de, “Kazanırsam Türk vatandaşlığından çıkacağım” dedi. Ey oy, sen nelere kadirsin.

Yargıtay kararı:

“Evlenme teklifini kabul etseydi, öldürülmeyecekti.”

Bu bir işaret

Beşiktaş, Bahreyn merkezli kripto borsası Rain ile, Türk futbol tarihinde rekor olan 12.250.000 milyon euro’luk bir sponsorluk anlaşması imzaladı. 120’nci yılını kutlamaya hazırlanırken gücüne güç kattı. Bir başka alkışlanacak olay ise yaşayan en büyük Beşiktaşlı Rahmi Koç ağabeyin, göğüs reklamından Rain için vazgeçip ama aynı parayı ödeyerek Beko’nun göğüsten sırta geçmesini kabul etmesiydi. Bu arada Rain, taraftar gazıyla aşka gelip bir de Talisca’yı hediye ederse ne güzel olur. İşte bütün bunlar, güzel günler göreceğimizin bir işaretidir bence.

Haberin Devamı

Sağ ol Galatasaray

Sarı-kırmızılı futbolcular, kadro değeri altı misli olan bir dünya markasına karşı elinden geleni yaptı, onurlu bir direnç gösterdi. Ancak yetmedi. Süper Lig’deki konumuna rağmen Avrupa’da mart ayını gören tek takımımız olan Galatasaray, teşekkürü fazlasıyla hak etti.

İnşallah!

İstanbul Sözleşmesi, cinsiyet baz alınarak yapılmış bir sözleşmedir. Ancak bazı maddeleri nedeniyle bu sözleşmeyi önce kabul edip sonra imzalamamıştık. Duydum ki, bize uygun şekliyle ‘yerli ve milli’ olarak, sözleşmeyi yeniden yazıyormuşuz. Uygun olan ve olmayanları açıklanınca öğreneceğiz. Dilerim beklentilerden çok uzak olmaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder