Erkut Can Susturun bu adamları
HABERİ PAYLAŞ

Susturun bu adamları

Şu sosyal medya iyi mi, kötü mü bir türlü karar veremedim. Ama galiba iyi tarafları daha baskın. Benim konum ise kötüler.

Beyinleri bel altına düşmüş kişileri görünce ve ister istemez söylediklerini okuyup dinledikçe, bu kişilerle aynı havayı solumaktan hicap duyuyorum.

Hay olmaz olasınız sizler! Bir, iki taneydiniz susturuldunuz. Ama beş yıldır ayrık otu gibi çoğaldınız. Eee, tabii meydanı boş buldunuz. Acıdır, taraftar da buluyorsunuz. Bu biiir.

Garip hatta komik zikir görüntülerine ne dersiniz? Koca koca sakallı, göbekli adamların hoplayıp zıpladıkları görüntülere. Bak bak gül.

Haberin Devamı

Merak ediyorum. Beğenmedikleri twit’i hemen görünmez hale getiren güç,neden aynı muameleyi bunlara uygulamıyor? Dokunulmazlıkları mı var? Twitter,artık siyasilerin de köşe kaptığı bir mecra.

Peki hiç biri bunlara rastlamıyor mu? Olabilir mi. Her şeyin bir sonu vardır derler ama bu kepazeliklerin sonunun gelmesi her geçen gün zorlaşıyor.Yarınımız hayrolsun.

Uzun sözün kısası,din adamı müsveddelerinin uydurduğu akıl dışı kuralları bazıları Allah’ın indirdiği hükümler sanıyor ve laikliğe karşı şeriatı savunuyor.Ama bilmiyorlar ki, bunlar sözde ulemaların hezeyanlarıdır.

İKİ GÜZELLİK

● Türk Hava Yolları’nın Ridley Scott imzalı yeni reklam filmini izledim.Harika, muhteşem. Super Bowl yayınında nereleri gösterildi bilmiyorum ama tamamı sanki kısa metrajlı bir film. Biz Türkleri bile cezbedecek türden.

Ridley, şöhretinin hakkını vermiş. Kaç para aldıysa, son kuruşuna kadar helal olsun.THY, Türkiye’nin ‘1 Numara’sı olduğunu bu kez de ispatladı. Avucumuzdan uçurmayız inşallah.

● 1 Şubat’tan itibaren kitaptan alınan KDV oranı yüzde 0’a düşürüldü. Hatanın neresinden dönülse kardır derler ya... Kitabında pırlanta değerinde olduğu anlaşıldı nihayet.

YİNE SALLADIM SULTAN

Bazı belediyelerin düzenlediği toplantılarda, büyük dedesini ve Osmanlı’yı sömürerek para kazanan kadın yine sahnede. Ama,bu defa baltayı taşa vurdu ve büyük tepki topladı.

Galatasaray Adası’nın tapusunu alamayınca,bu kez İsmet İnönü’ye dolandı. Güya,Türkiye’ye dönmek isteyen hanedan mensuplarının mücevherlerini istemişmiş İsmet Paşa.

Haberin Devamı

İddiasını kuvvetlendirmek için de bu mücevherleri eşi Mevhibe Hanım’ın üzerinde gördüğünü söylemek gafletinde de bulundu. Bilmiyordu ki,İsmet Paşa hiçbir Osmanlı mensubuyla hayatı boyunca konuşmamış, hatta aynı ortamda dahi bulunmamıştı.

Zavallı Nilhan. Ya da doğruluğu şüpheli Nilhan Sultan. Sen ne yap biliyor musun? O çok iyi tanıdığın mücevherlerin imitasyonlarını yap. Sitenden alan olur belki. İşte sana para.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder