Erkut Can Türkiye’yi dinledim, bakın neler duydum
HABERİ PAYLAŞ

Türkiye’yi dinledim, bakın neler duydum

TÜRKSAT 5A uydumuzu uzaya fırlattık, biliyorsunuz. Haziranda yörüngesine oturup hizmete başlayacak ama ben bir yolunu bulup 5A’dan Türkiye’yi dinledim ve bakın neler duydum.

100 yıla sığmayacak projeler

“Uzaydaki varlığımızı ve gücümüzü tüm dünyaya hissettirdik” diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “18 yılda 100 yıla sığmayacak projeler yapıldı” dedi.

Gel de sevinme.

*******,

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, “Uzaktan çalışma, 35 bin ofis çalışanımız için kalıcı hale geliyor. Korkmuyoruz, kendimize güveniyoruz” dedi. Yoksa, çalışma ofisleri devri kapandı mı?

Haberin Devamı

Gel de şaşırma.

*******,

23 milyon takipçi ödülü

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yurt dışında Türkiye’yi tanıtmaları için, 19 şef seçti. Bunlardan biri de görgüsüzlük sembolü haline gelen Nusret Gökçe. Seçilir tabii, hangi Türkiyelinin Instagram’da 23 milyon takipçisi var ki.

Gel de “Hayırlısı” deme.

********,

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, 1968 gençlik hareketinin lideriymiş. Gezmişler, Çayanlar onun emrindeymiş meğerse. Siyasi mücadele girişimi başlayınca önlerine çıkmış.

Gel de “Güldürme beni” deme.

********,

“Bütün doğalgaz hatları ülkemizden geçtiği halde, Avrupa ülkeleri gazı, 100-120 dolara alırken, biz niye 280-300 dolara alıyoruz?” sorusu devamlı soruluyor. Bekliyorum, bakalım ne zaman “Bizim aldığımız gaz kaliteli” cevabı gelecek.

Gel de gülme.

********,

Davos Dünya Ekonomik Forumu da pandemi nedeniyle internete taşındı. Artık, sadece parası olanlar değil siz de katılabilirsiniz. Aman, “One munite!” diye bağırmayın. O, bir kere olur.

Gel de sevinme

********,

Diyanet bir açıklama yaptı: Evlenme niyetinde olanlar, birbirlerinin mahrem yerlerine, ‘fikir verecek ölçüde’ bakabilirler. Sanki, kalite kontrolü gibi.

Gel de “Ayıp yahu!” deme.

*********,

Haklısın be Hülya Abla

Yakında başlayacak ‘Masumiyet’ adlı dizide başrolü Mehmet Aslantuğ ile paylaşan Hülya Avşar, yıllardır magazin gündeminde konuşulan “Şampiyon belli, ikinci kim?” sözüne bir yenisini ekleyerek, “Vallahi ben uzun süredir tur atıyorum. Kendini geliştirdikçe de bu tur bindirmeye dönüşüyor. Laf aramızda, bu şeyleri özledim de” dedi.

Haberin Devamı

Gel de “Haklısın” deme.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder