Erkut Can Yetkili ve etkili amcaların hayalleri
HABERİ PAYLAŞ

Yetkili ve etkili amcaların hayalleri

İçişleri Bakanlığı’nın bütçesi görüşülürken, mecliste yine kavga çıktı. Yaşı müsait, pazısı kuvvetli olanların ön saflarda olduğu... Başkan, “Yapmayın, etmeyin, bu çatının altına yakışmıyor” dedi ama baktı olmuyor, oturumu 10 dakika tatil etti.

Ve o dakikalarda bir yavru, bir can daha göçüp gitti bu dünyadan. Ah be, meleğim, Nergiz’im… O kavgada duymadılar sesini, o minik bedeninin sessizliğini. Yıllardır kardeşlerin gibi seni de anlamadılar. Küçücüktü bedenin ama tedavin yapılabilseydi büyüyecekti umudun, hayallerin. Çok görüldü sana ve yüzlerce kardeşine hayal kurmak. Yetkili ve etkili amcaların kendi hayallerini annene ve babana anlatmakla meşguldüler çünkü. Yaşasaydın eğer, neler görecektin neler ama olmadı meleğim.

Haberin Devamı

Gerçekten artık yeter! SMA tedavilerini artık SGK karşılasın. Karşılasın ki, meleklerimiz kanatlanıp gitmesin. Yaşasın.

Yetkili ve etkili amcaların hayalleri

AB’yi yine kıskandırdık

Saate baktım 07.10, sabah olmuş. Dışarı baktım gece. Öğrenci servisleri geçiyor. Bir saat sonra gazetelerim geldi. Enerji Bakanı Dönmez konuşmuş. Sabit saat uygulaması ile beş yılda 7 milyar kilowatt tasarruf yapmışız. Karşılığı olarak da, 6 milyar lira tasarruf etmişiz. “Onun için uygulamanın değiştirilmesi gündemimizde yok” demiş. Çevremdeki çok katlı apartmanlar ışıklar içindeydi o saatte. Demek ki tasarruf yapıyorlar diye güldüm.

Yine Dönmez’e göre, bu uygulamayla kaygı, stres, depresyon gibi olumsuzluklar daha az yaşanıyormuş. Hatta AB bile, bizi örnek alarak, üyelerine bu yönde adım atmalarını önermiş. Bu arada Bakan Bey’in bir de müjdesi vardı. Elektriği az tüketen, az fatura ödeyecekmiş. Sevinin artık.

“Birileri arkanızdan konuşuyorsa, onlardan öndesiniz demektir.”

Anton Çehov

Olmadı Başkan

“Sen Beşiktaş’ın çocuğusun”, “Sen bizim evladımızsın” dediğin, gelirken başkaları gibi Beşiktaş’ın kasasında delik açmayan, para pul konuşmayan, hatta tazminat maddesi bile olmayan evladın için, “Karşılıklı anlaştık ve ayrıldık” açıklamasıyla yetin.

Olmadı Başkan. Beşiktaş’ın durumu kadar, bu ayrılığın basitliği de beni çok üzdü. Bu Beşiktaş’ın çocuğu sana iki kupa kazandırdı. 5 Ocak’ta belki de üç olacak. Buna rağmen Sergen, Beşiktaş’a zarar vermemek için istifa ettiyse bile, “Hayır” demeliydin. Olmadı mı, elinden tutup basının karşısına çıksaydın.

Haberin Devamı

Bu arada, yerli yabancı hoca adaylarına baktım da hiçbirinin sihirli değneğe sahip olduğunu göremedim. Ah Emre Kocadağ ah! Güle güle evlat. Yolun açık olsun.

Suçlu kim?

12 sene oku, çalış, didin bilgisayar mühendisliğini kazan, baban tarafından malum yurtlardan birine yerleştiril ve iki ay geçmeden, söylendiğine göre bipolar bozukluğu olmasına rağmen işe alınan bir cani gelsin, IŞİD usulü bir vahşetle hayatını bitirsin. Bu vahşetten utanması gereken bizleriz. Toplumu IŞİD zihniyetinden koruyamadığımız için… Devamı ise kısa ve kesin. Bu adamlar İslam dinine, dinimize zarar veriyor. Gel de bu hayattan nefret etme.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder