Erkut Can Yılbaşını nasıl geçirdik?
HABERİ PAYLAŞ

Yılbaşını nasıl geçirdik?

Adettendir.“Yılbaşında ne yaptınız?” diye sorarlar. Ama 1957’de kimse kimseye sormazdı. Sormazdı çünkü,sayılı zenginlerin dışında herkesin yaptığı aynıydı. Birkaç ilaveyle bir akşam yemeği sonrası, kuruyemiş, ev yapımı tatlı, meyve, mısır patlatma,sobanın üzerinde kestane, devamlı çay. Ve tabii tombala oynarken, bozacının sesine kulak kesilme.

Bütün bunları tesadüfen gördüğüm bir reklam çağrıştırdı. İstanbul Radyosu’nun 31 Aralık Salı 1957 tarihli reklamı. Akşama özel programda 1957’nin sevilmiş plaklarını ve dans parçalarını çalacağız diyor.1 9.10’da başlayıp, 01.30’da bitecekmiş. Bugün antikacılarda satılan Marconi marka bir radyomuz vardı. Dinlemişizdir mutlaka ama hatırlamıyorum. Tek seçenekten,nerelere geldik... Binlerce eğlence mekanı,parana göre seç.

Haberin Devamı

Yılbaşını nasıl geçirdik

Yerli-yabancı yüzlerce TV kanalı,zevkine göre seç. Yine parana göre sofranı donat, kadehini hazırla. İşte biz de öyle yaptık. Kızımız,damadımız ve küçük Beliz’imizle. Onun pili 22.00’de, bizlerin pili de 01.30’da bitti zaten. Herkes için hoş geldi yeni yıl. Bakalım hoş geçecek mi?

Daha başından belli etti kendini. Çeyrek bilette iki amortiyi layık görerek. Halbuki bağırıyordu boyuna: “On yedi buçuk milyon size de çıkabilir!”diye. Boş verin.Sayısal,Süper paklar bizi. Uzun zamandır ortalıkta dolaşan dedikodulara rağmen. Yapacak başka bi’şey yok gari.

FRAGMAN BAŞLIYOR

Dün Bağdat Caddesi’ne çıktım, göremediğim süslemeleri görmek için. Sağa sola bakına bakına dolaşırken Erenköy’de 2019’u gördüm. ‘Kutlu olsun’ yazıyordu. Düşündüm. Biz neden 2019’u kutluyoruz? Aslında o bizi kutlamalı. 2018 gibi uğursuz bir yıldan sağ çıkabildiğimiz için. Kalıntıları önümüzdeki aylarda başımıza neler açacak bilmiyorum. Önümüzdeki aylarda 2019 filminin fragmanını göreceğiz.

Gelecek program ise seçim sonrası başlar. O da ne kadar sürer bakalım. Merakla beklediğimiz vizyon filmi ise uzmanlara göre, dördüncü çeyrekte oynamaya başlarmış artık. Eleştirmenler, “Kendinizi hazırlayın. afişte gördüğünüz aktörler gülüyor ama,inanmayın.

Filmin konusu,melodram bile değil.ağır dram” diyorlar. Bu ülkede yaşadığımıza, gidecek yerimiz de olmadığına göre bekleyip göreceğiz. Nasıl olsa biletler de, mısır da bedava. E, artık daha ne istiyorsunuz? Üstelik filmde sizin de sahneniz varmış. Bakalım iyi oynayabilecek misiniz?

Haberin Devamı

YİNE ŞAŞIRTTI

Hep siyasetteki hamleleriyle şaşırtacak değil ya, Bahçeli yeni yılda da şaşırttı.

Doğum günü olan 1Ocak’ta,partisinin sembolü olan kurdun katledilmesinin nişanesi önünde poz vererek... Kazakistan’dan gelen korkunç bir şeydi bu. Vahşi doğada hayvanı vur. Kafasını kes, içini doldur ve doğum günü hediyesi olarak Bahçeli’ye ver.

Yılbaşını nasıl geçirdik

Gerçekten acınası bir durum. Doğum günü hediyesi şartsa, şirin bir kurt heykelciği bulamadınız mı?

Bir kurt heykeli yaptıramadınız mı? Halter federasyonu onursal başkanı bey.

Diyelim,hayvan haklarından haberiniz yok. Kimse sizes özetmedi. Peki Bahçeli nasıl kabul etti de genel merkezde sergiletiyor bu caniliği? Yukarıda dedim ya, Bahçeli yine şaşırttı. Sosyal medya yıkılınca, camekan içindeki kafa belki de kaldırılmıştır. Dilerim öyledir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder