Esra Karayel Eski eş hep hayatımızda
HABERİ PAYLAŞ

Eski eş hep hayatımızda

Haberin Devamı

Her pazar bu köşede sizinleyim. Arkadaşlarınızla, ailenizle problem yaşıyorsanız, hayattan zevk alamıyorsanız, bazı kişileri affedemiyor ya da unutamıyorsanız, öfkenize yenik düşüyorsanız bana yazın. Sorunlarla birlikte başa çıkalım.

SORU: Beş aydır sürekli ayrılıp barıştığım bir ilişkim var. erkek arkadaşımı seviyorum, sorunum eski eşiyle. Hafta sonları çocuğunu görmeye gidiyor. Buna itirazım yok. Ama her defasında eski eş de olaya dahil oluyor. Çocuk için dese de kalbime doğan hisler başka. Aklıma kötü kötü sahneler geliyor. Kıskanıyorum. Gelince de kavga ediyoruz. Sonra bir şekilde ikna etse de artık yoruldum. Onu seviyorum ama tuhaf bir ilişkiye dönüştü. Sizce ne yapmalıyım? Rumuz: çıkmazdayım

CEVAP: Kalbine doğan hisler, kıskançlık ya da başka bir duygudan kaynaklanmıyorsa, kulak ver derim. Tabii ki çocuğunu görecek. Bazı durumlarda bir araya da gelebilirler. Çocuklu bir erkekle birliktelik düşüneceksen ilk eşi yok sayman mümkün değil. Bunu bir kenara yaz. Ama her defasında eski eş de dahil oluyorsa, farklı bir durum da söz konusu olabilir. Bunu bilemeyiz. Sevgine ve ilişkine güvenmen gerekiyor. Biraz daha zaman ver. Kendini de yıpratma. Erkek arkadaşınla eski eşini düzenli görme nedenini suçlamadan konuşman lazım.

BAHAR BAŞIMA VURDU AŞK İSTİYORUM

SORU: Elimi tutacak, derdime ortak olacak, bana aşık olacak bir eş istiyorum. Büyük beklentilerim yok. 43 yaşındayım. eski kocam beni bırakıp kendinden beş yaş büyük bir kadına gitti. Aşık olmuş. “Beni hiç sevmedin” dedi giderken. Önce kızdım. Ama haklıydı. Hiç sevmedim onu, içten öpmedim, sarılmadım. mantık evliliği yapmıştım. Şimdi ben de aşık olmak istiyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Rumuz: maviş

CEVAP: Aşk, hadi aşık olayım demekle olmuyor. Kimi mantık birlikteliğiyle kimi de aşk birlikteliğiyle mutlu olur. Nasıl bir ilişki istediğini kendini tanıdıktan sonra anlayabilirsin. Başkalarının ilişkisine bakarak ne istediğine karar verme. Yoksa yine yanlış yaparsın. Nasıl bir ilişki seni mutlu eder? Bu sorunun cevabını düşün ve her gün bir cümle yaz. Bir hafta sonunda bakalım neler yazmış olacaksın. Kalbin netleşince karşına çıkacak kişiler de kalbine o kadar uygun olur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder