Faik Gürses 2002'den bu yana
HABERİ PAYLAŞ

2002'den bu yana

Dünya Üçüncüsü olduktan 2008’e kadar hiçbir şey yapamadık. En zayıf rakipler önünde bile havlu attık. 2012 kuraları bir başlangıç olmazsa 7.sıradan gele gele FİFA sıralamasında düştüğümüz 42.sırayı şöyle tarif edebiliriz.

UYAN BABAYA GELDİK. KASAPLAR DERNEĞİ’NDEN AÇIKLAMA VAR!

Söz bundan sonra hiçbir yıldız ineği kesmeyeceğiz.

KORAY GENCERLER VE 4. HAKEM FACİASI

Hasem Abbas, Güiza’nın kolunu çekiyor kimse görmüyor. O sırada içerde dört kulaklık var. Eminim 4 hakem de Orhan Gencebay’ı dinliyordur. Gökhan önündeki Semih’i itip yerle bir ediyor, kulaklıklardan yine bir ses yok. Koray Bey lüten sorgu odasına.

Haberin Devamı

MECLİS’TEN SİVAS YANSIMALARI

Gırtlak sıkan sıkana, yumruk atan atana sanki orası TBMM! Hele Mehmet Yıldız gibi bir efendiye hiç yakıştı mı? Dinlediniz mi Muhsin Ertuğral’ın maç sonu açıklamasını. “Lütfen TFF bu soruna bir çare bulsun. Orası futbol oynamak içindir” diyerek derdini anlatmak istiyordu.

ZEMİN RAPORU

Saracoğlu, Kadir Has, Avni Aker, 19 Mayıs, Eskişehir, Alsancak’ın hali içler acısı. En iyisi maçlar HEMZEMİN geçitlerde oynansın, orası daha iyi.

DİKKAT KAMERA VAR SAYIN BAŞKAN

Kamera gördüğü zaman şekeri ile birlikte tansiyonu fırlayan Sayın Aziz Yıldırım, cumartesi günü bir fotoğraf üstadı DHA’nın Marmaris temsilcisi olan Mustafa Sarıipek’in nikah şahidi idi. Bol bol resim çekildi, tanık olduğu için devlet huzurunda bir şey demedi. Başkan bilmiyordu herhalde Mustafa’nın kamera kullandığını. Mutluluklar Saadet-Mustafa çiftine.

YETER ARTIK HUZUR

Geçen yıl yine 5’inci sıradan action olmuştu Beşiktaş. Tabi birde çift kupa. Şu her golden sonra artık bayatlamış olan “Yeter Demirören”e ya yeni bir slogan bulun, ya da Beşiktaş’ı bağrınıza basın. Ama asla küfür etmeyin ceza eski parayla şimdiden 325 milyar oldu bile.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder