Faik Gürses Adı Onur
HABERİ PAYLAŞ

Dos Santos’un 3, Jo’nun 1 gollük vuruşlarını Galatasaraylı futbolcular kaçırmadı, Onur kurtardı. Bu müthiş reflekslere sahip Trabzonspor kalecisi galibiyetin birinci mimarı oldu. İlhan Cavcav’ın yıllar önce beş kağıda Yalıkavak’ta bulduğu Serkan Trabzonspor’un maçtaki ikinci büyüğü idi. Dos Santos ve Jo ile başa çıkarken bir de hücuma katılarak zengin bir futbol menüsü sundu. Alanzinho’nun da altını çizmemiz lazım.

Bordo- Mavililer’i sürekli ileri taşıyan en büyük faktördü. Ayağına çok hakim. Zekası bir o kadar mükemmel. Birkaç pozisyon sonrasını düşünüyor. Tam manasıyla Galatasaray savunmasını savuran isim oldu. Sabri’nin, Burak’ı kolundan çekip düşürmesi ceza sahasının dışında açık bir faul, bariz gol şansı ve kırmızı kart. Tıpkı Fenerbahçe- Gaziantepspor maçında Andre Santos’un çekilişinin aynısı. Yunus Yıldırım zor penaltı üflüyor tamam da, kural da kırmızı kart diyor hocam.

Haberin Devamı

İngiliz futbolunun temel şartıdır. Her teknik adam maçtan önce söyler, “Ceza yayının üstünde topun gelişine vurun nasıl olsa bir arkadaşınız ilerde meşin yuvarlağa hakim olur” diye. Tamam mı Emre? Bu sana bir ders olur sanırım. Çalımla ekarte etmeye çalıştığın rakibin bir de Colman. Arjantinliler böyle şeyleri sevmez. Tangocu’durlar bilirsin.

Trabzonspor Şenol Güneş ile birlikte derli toplu oynamaya özen gösteriyor. Üstelik 2010 yılındaki yenilmezlik özellikleri futbolcuları, en azından berabere kalmaya bile zorluyor. Umut biraz zamanlamayı ayarlarsa takımı adına daha iyi işler yapar. Kolay pozisyonları heba etti.YunusYıldırım Burak’ın pozisyonunda hata yaptı ama, Caner’in elle düzeltip attığı golü iptal ederek iyi bir düdük çaldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder