Faik Gürses Bir tavşan hikayesi
HABERİ PAYLAŞ

Bir tavşan hikayesi

Akhisar’ın amigosu Yasin Gergin’in, Tavşanlı Linyitspor maçında kendi tavşanına yapmadığı eziyet kalmadı. Aklıma geldi de karşı tarafın simgesi aslan olsaydı, acaba sallayıp sahaya atar mıydı?

BİZDEKİ HUKUK BÖYLE

Galatasaray U-17 takımına 6 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Ama olayda adı geçen dayakçı fanatikler serbest. Bu ülkede hukuk var mı diyorlar? Var, görüyorsunuz işte!

[[HAFTAYA]]

ÇOK GÜZEL OLDU

Üsttekini yazarken bunu atlamak olmaz. Anayasa Mahkemesi, Tahkim Kurulu’nun nihai kararlarını bozdu. Bize de başvurabilirsiniz dedi ve davalar peş peşe açılmaya başlandı.

Haberin Devamı

FİFA ve UEFA da boş durmuyor elbet. Onlar da Türkiye’nin üyeliğini askıya almak üzereler. Türkiye’de deniz bitti, şimdi dışarıya açıldı Anayasa Mahkememiz.

GİZLİ SANTRFOR VARDI BU DA GİZLİ YÖNETİCİ

Metin Keçeli, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı. Ama pek ortada gözükmez. Duyumlara göre Beşiktaş’ın son transferleri için o da perde arkası isimmiş. Çarşı şimdi onun da Portekizce’sini yapıyormuş. Los-Los- Los Metinos, neredoson çık oratayos konuşsayooozzz.

BİR DAMGA BİR PUL

TSYD’nin geleneksel seminerine ilk gün Şenol Güneş DAMGA vurdu. İkinci gün ise Başkan Sadri Şener PUL yapıştırdı. Mektup Posta’da bilginiz olsun!

KAPATILAN BİR RESİM ÜZERİNE

İsmail Ünal, Metin Keçeli, Tahsin Akıncı bir zamanlar Süleyman Seba’nın melekleri idi. Bu dörtlünün birlikte olduğunu gösteren fotoğrafların üstü bile kapatılıyormuş. Semti Beşiktaş, forması Fenerbahçeli olan Müjdat Yetkiner’den gerekli bilgiyi alabilirsiniz. Yer mi? Hadi orasını söyleyeyim. Beşiktaş Eski Sporcular Derneği.

GÖZÜME TAKILAN SEVİNÇ

Hakan Şükür 2006 şampiyonluğunda Özhan Canaydın’a öyle bir sarılıyor ki, hani bir kutlama böylesine içten olabilir. Baba ve oğul gibi. Film çekmiyorlardı, reklam da yapmıyorlardı. Onlar öylesine has Galatasaraylı’ydı ki, camia birini kaybetti, diğerini sildi. EFES DENİNCE Akla bira gelmiyor. Ama karşınızdaki anlıyor, çünkü kastedilen çok şey var. Pilsen demeseniz bile servis yapılıyor size hem üç sayı olarak hem Blues Festivali olarak, hem de sponsor firma olarak. Takmayın şu içkiye be birader. Kafanızın içini açın, içmiş kadar olursunuz zaten.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder